Χειμώνας στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Νέοι και επισκέπτες στη Minneapolis / St. Στην περιοχή του μετρό του Paul λέγεται επανειλημμένα πόσο κακός είναι ο χειμώνας. Είναι κακό, ναι, αλλά με τις σωστές προμήθειες, μια καλή στάση και την υιοθέτηση ενός μέτρου σκανδιναβικής σκληρότητας, ο χειμώνας μπορεί να είναι όχι μόνο ανεκτός αλλά και διασκεδαστικός. Εάν έρχεστε από κάπου ζεστό όπως η Καλιφόρνια ή η Φλόριντα, θα πάρει πιθανό να πάρει κάποια συνηθίσει.

Ο χειμώνας είναι μακρύς και κρύος, χιονισμένος και παγωμένος, με τις χιονοθύελλες και τους δαγκώδεις ανέμους να κατευθύνονται κατευθείαν από τον Βόρειο Πόλο.

Πόσο διαρκεί ο χειμώνας;

Κάποια ώρα, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου, η θερμοκρασία πέφτει από ήπιες ή δροσερές ημέρες πτώσης έως κάτω από το πάγωμα, και θα πάρουμε την πρώτη πτώση του χιονιού μας.

Στη συνέχεια, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν πολύ μέχρι το επόμενο έτος. Αναμείνετε το χειμώνα να τελειώσει κάπου μεταξύ τέλους Μαρτίου και Απριλίου. Μέχρι τον Απρίλιο, οι ημέρες θα πρέπει να είναι κατά κύριο λόγο πάνω από το πάγωμα και πολύ εάν όχι όλο το χιόνι θα έχει λειώσει.

Πόσο κρύο είναι;

Μινεάπολη / Στ. Ο Παύλος είναι η πιο ψυχρή μητροπολιτική περιοχή στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Και αυτό λαμβάνει υπόψη τα ζεστά μας καλοκαίρια. Έτσι, αν μαντέψατε ότι ο χειμώνας είναι πολύ κρύος, θα είχατε δίκιο.

Η μέση θερμοκρασία χειμώνα είναι περίπου 10F.

Οι θερμότερες χειμερινές μέρες είναι περίπου 30F. Brrr, λέτε; Μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουμε στο Φεβρουάριο, μια ημέρα 30F θα αισθανθεί πολύ ζεστό!

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι πιο κρύοι μήνες. Οι θερμοκρασίες γύρω ή κάτω από το 0F είναι αρκετά συχνές σε αυτούς τους μήνες. Είναι ασυνήθιστο για τη θερμοκρασία να φτάνει πολύ κάτω από -15F στην περιοχή του μετρό, αλλά είναι πιό κρύες θερμοκρασίες.

Οι νεοφερμένοι στη Μινεσότα αναμένουν το κρύο, αλλά μπορεί να μην περιμένουν τον παράγοντα ανέμου. Ο άνεμος στη Μινεσότα συχνά φαίνεται να φυσάει απευθείας από το Βόρειο Πόλο. Όταν ο άνεμος φυσάει, μπορεί να μετατρέψει μια κατά τα άλλα ανεκτή ημέρα σε μια αφόρητα κρύα. Εάν υπάρχουν υψηλοί άνεμοι σε μια κρύα μέρα, ο παράγοντας αιολικής κατάψυξης μπορεί να κάνει τη θερμοκρασία 20F πιο κρύα.

Αναμείνετε να δείτε μερικές ημέρες με θερμοκρασίες αιολικής ανέμου περίπου -30F.

Πόσο Χιόνι;

Οι χειμερινές χιονοπτώσεις στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο είναι κατά μέσο όρο περίπου 60-70 ίντσες ετησίως.

Οι χιονοθύελλες και οι χιονοθύελλες μπορούν να φέρουν σε 3-10 ίντσες χιονιού σε μια ή δύο μέρες.

Οι σκιέρ και οι snowboarders είναι ενθουσιασμένοι για τη φρέσκια σκόνη. Άλλοι γκρινιάζουν για το να χτυπάνε χιόνι και για άλλους ανθρώπους που δεν μπορούν να οδηγήσουν στο χιόνι.

Συχνά μετά από μια χιονοθύελλα, μια όμορφη και κρυστάλλινη μέρα με λαμπερούς μπλε ουρανούς θα φτάσει και θα νιώθει σχεδόν ζεστή. Πιθανόν να είναι 25 μοίρες, αλλά αυτές τις μέρες είναι τέλειες για να βγεις στο εξωτερικό για το σπίτι και το γραφείο.

Το χιόνι που πέφτει παραμένει εκεί καθώς είναι σχεδόν πάντα πολύ κρύο για να λιώσει. Το χιόνι είναι παντού που δεν είναι όργωμα ή σφυρήλατο. Τα άροτρα αφήνουν τις τράπεζες χιονιού στην άκρη του δρόμου, οι οποίες γίνονται γκρίζες με οδικές ακαθαρσίες.

Κοντά στο τέλος του χειμώνα, καθώς ο υδράργυρος επιχειρεί να παγώσει, το χιόνι λιώνει εν μέρει σε λακκούβες κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια παγώνει σε πάγο όλη τη νύχτα. Προσέξτε πού πατάτε.

Πώς ξέρεις ότι έχει τελειώσει;

Είμαστε ακόμη εκεί? Το χειρότερο πράγμα για το χειμώνα δεν είναι το κρύο, είναι το μήκος. Η άνοιξη είναι απογοητευτικά αργή για να φτάσει όταν έχουμε περιμένει αυτό μακρύ για θερμότερο καιρό.

Τα σημάδια της άνοιξης ξεκινούν τον Μάρτιο, και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τη φρικτή γκρίζα λειχήνα να λιώνει και μέχρι το τέλος του μήνα, μικροσκοπικά πράσινα βλαστάρια πετούν πάνω στο έδαφος. Μπορεί να εντοπίσετε μπουμπούκια στα δέντρα.

Η άνοιξη έχει πολύ διαφορετικούς καιρούς. Ο Απρίλιος μπορεί να έχει αρκετές μέρες ζεστό για μικρά μανίκια και παγωτό και αρκετές μέρες για να πέσει φρέσκο ​​χιόνι. Ακριβώς όταν σκέφτεστε ότι το χειμώνα τελειώνει και ο καιρός θερμαίνεται, η θερμοκρασία μειώνεται ξανά. Και στη συνέχεια αυξάνεται ... και βυθίζει ... και αυξάνεται ... Αλλά μέχρι το τέλος Απριλίου, ο χειμώνας έχει χάσει το πιάσιμο του, οι μέρες γίνονται όλο και πιο ζεστές και το καλοκαίρι είναι στο δρόμο.

Συμβουλές για τη χειμερινή επιβίωση

Διασκέδαση πράγματα που πρέπει να κάνουμε