Πού να βρείτε δωρεάν και φθηνά Audiobooks για εκδρομές για οικογενειακά αυτοκίνητα

Οι οικογενειακές οδικές εκδρομές είναι μια αμερικανική παράδοση που έχει τιμηθεί με το χρόνο. Παρόλα αυτά, ενώ γεμίζετε το οικογενειακό όχημα γεμάτο σνακ, παιχνίδια, βιβλία και ηλεκτρονικά, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί τα ηχητικά βιβλία.

Φυσικά, είναι εύκολο να παίξετε ταινίες σε DVD στο αυτοκίνητο. Αλλά με τα audiobooks, τα παιδιά δεν έχουν κολληθεί ακόμα - μια άλλη οθόνη. Μπορούν να ακούσουν μαζί καθώς παρακολουθούν το τοπίο και χρησιμοποιούν το μυαλό τους για να οραματιστούν την ιστορία. Τα παιδιά μπορούν να ακούσουν μεμονωμένα με ακουστικά ή όλη η οικογένεια να μπορεί να ακούσει την ιστορία του στερεοφωνικού αυτοκινήτου.

Δανειστείτε Audiobooks από τη βιβλιοθήκη σας

Οι περισσότερες δημόσιες βιβλιοθήκες διαθέτουν υγιή τμήματα τόσο για ταινίες σε DVD όσο και για βιβλία με κασέτα. Κάντε μια συνήθεια να σταματήσετε στη βιβλιοθήκη σας πριν από οδικά ταξίδια και θα έχετε δωρεάν ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο.

Εάν η τοπική βιβλιοθήκη σας διαθέτει ψηφιακή υπηρεσία δανεισμού, ρωτήστε αν υποστηρίζει δανεισμό μέσω μιας από αυτές τις δύο εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους χρήστες να δανείζονται τίτλους από το δρόμο.

Πόροι για δωρεάν ή φτηνό Audiobooks

StoryNory. Αυτή η βρετανική ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν ηχητικές ιστορίες που μπορείτε να κατεβάσετε. Η συλλογή περιλαμβάνει ποιήματα και παραμύθια νηπιαγωγών, κλασικούς συγγραφείς και μυθολογία.

Πιστοί Βιβλίων. Αυτός ο εκδότης προσφέρει δωρεάν downloads για audiobook και ebook σε κλασικούς τίτλους στον δημόσιο τομέα.

Οι τίτλοι περιλαμβάνουν τις περιπέτειες του Tom Sawyer, τις περιπέτειες του Huckleberry Finn, τις μικρές γυναίκες, την μαύρη ομορφιά, το βιβλίο της ζούγκλας και πολλά άλλα.

LibriVox. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη δημόσιων ακουστικών βιβλίων που διαβάζονται από εθελοντές. Μπορείτε να ακούσετε δωρεάν τους τίτλους στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας, ή μπορείτε να καίσετε ακόμη και σε ένα CD. Υπάρχουν πάνω από 500 τίτλοι παιδιών μόνο.

Lit2Go. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν εκατοντάδες βιβλία, συμπεριλαμβανομένων κλασικών για παιδιά και νέους ενήλικες.

iTunes. Υπάρχουν πολλές φθηνές εφαρμογές που σας δίνουν πρόσβαση σε χιλιάδες έργα κλασικής λογοτεχνίας, πολλά από τα οποία απευθύνονται σε παιδιά και νέους ενήλικες.

Νεροποντή. Διαθέσιμο για iOS και Android, το Downpour είναι ένα ανεξάρτητο κατάστημα audiobook που σας επιτρέπει να νοικιάσετε audiobooks για 30 ή 60 ημέρες. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό είναι η αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Υπηρεσίες συνδρομής Audiobook

Tales2Go. Για 9,99 δολάρια το μήνα, μπορείτε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε ροή σε μια βιβλιοθήκη περίπου 2.000 παιδικών βιβλίων με τίτλους που απευθύνονται σε μικρά παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι τη συμπλήρωση των εφήβων.

Scribd. Για 8,99 δολάρια το μήνα, αυτή η υπηρεσία κατά παραγγελία προσφέρει πρόσβαση σε βιβλιοθήκη με περισσότερους από 30.000 τίτλους audiobook, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων τίτλων για παιδιά. Οι έφηβοι θα αγαπήσουν την κατηγορία των νέων ενηλίκων, όπου υπάρχουν και κλασικοί και σύγχρονοι τίτλοι.

Audible.com. Αυτή η υπηρεσία από το Amazon.com προσφέρει δωρεάν ένα μήνα, ακολουθούμενη από ένα πρόγραμμα λήψης audiobook για 14,95 δολάρια το μήνα για μία μόνο λήψη βιβλίων ανά μήνα και 30% έκπτωση για επιπλέον βιβλία εντός αυτού του μήνα. Τα βιβλία είναι δικά σας για να κρατήσετε και μπορείτε να τα επιστρέψετε ή να τα εμπορεύσετε αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας.

Audiobooks.com. Αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα audiobook το μήνα για $ 14,95. Ακούστε σε ροή ήχου αντί για λήψη ηχητικών βιβλίων. Πήρε ένα οδικό ταξίδι έρχεται; Χρησιμοποιήστε την δωρεάν επταήμερη δοκιμή ως δοκιμασία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να ακούσετε οτιδήποτε από τον κατάλογο. μετά το ταξίδι σας, διατηρήστε τη συνδρομή σας αν σας αρέσει η υπηρεσία ή ακυρώσετε εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher