Φεβρουάριος Συμμετοχές και Γεγονότα στις Η.Π.Α.

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι το τέλος του χειμώνα και μια εποχή που το χιόνι ή οι πιό ψυχρές θερμοκρασίες καλύπτουν μεγάλο μέρος του έθνους, αλλά δεν έχει έλλειψη εορτασμών. Εδώ είναι τα φεστιβάλ και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Φεβρουάριο στις ΗΠΑ.

Όλος ο μήνας: Μαύρος μήνας ιστορίας. Ο Φεβρουάριος χαρακτηρίστηκε επίσημα ως Μήνας Μαύρης Ιστορίας το 1976 από τον πρώην πρόεδρο Gerald R. Ford. Είναι ένας μήνας για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα και να αναγνωρίσουμε την ιστορία των Αφροαμερικανών.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα μέρη όπου ο δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος έκανε την ιστορία ως ηγέτη των Αφρικανικών Πολιτικών Δικαιωμάτων ή κατευθυνθήκατε στο Μνημείο του Λίνκολν στην Ουάσιγκτον, όπου πραγματοποιήθηκε η ιστορική ομιλία «Έχω ένα Όνειρο» 1963.

2 Φεβρουαρίου: Ημέρα Groundhog. Αυτές οι περίεργες διακοπές έχουν τις ρίζες τους στις γερμανικές διακοπές Candlemas. Οι Γερμανοί έποικοι έφεραν αυτή τη λαϊκή παράδοση στην Πενσυλβανία, όταν εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν έφθασαν, παρατήρησαν μια αφθονία groundhogs, και αποφάσισε ότι το groundhog έμοιαζε με έναν ευρωπαϊκό σκαντζόχοιρο. Η παράδοση θεωρεί ότι εάν ο σκαντζόχοιρος (ή ο αχυρώνας) αναδειχθεί στις 2 Φεβρουαρίου και βλέπει τη σκιά του, θα ακολουθήσουν έξι επιπλέον εβδομάδες χειμώνα. Σήμερα Punxsutawney, Πενσυλβάνια (κοντά στο Πίτσμπουργκ) είναι το σπίτι του "Punxsutawney Phil", του επίσημου αλεξιπτωτικού που έχει αναδειχθεί κάθε Φεβρουάριο για να δώσει την πρόβλεψή του. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Ημέρα Groundhog .

Πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου: Superbowl . Το πιο αθλητικό γεγονός της Αμερικής που παρακολουθείται είναι το Superbowl της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (NFL), το οποίο αγκαλιάζει τους νικητές του έτους της Εθνικής Διάσκεψης Ποδοσφαίρου (NFC) και της Αμερικανικής Διάσκεψης Ποδοσφαίρου (AFC). Το Superbowl κρατιέται συνήθως σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία, όπως το Miami ή το Phoenix, και συνοδεύεται από πολλά fanfare, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων Τύπου, των ειδικών ημερών για τους οπαδούς και των εκδηλώσεων.

Σήμερα στις 3 Φεβρουαρίου: Mardi Gras και η αρχή της καθυστέρησης . Οι εκδηλώσεις του Mardi Gras (Carnival) είναι άφθονα στις ΗΠΑ, αλλά κυρίως στη Νέα Ορλεάνη όπου ξεκίνησαν οι διακοπές. Φέτος θα πέσει στις 28 Φεβρουαρίου, αλλά οι εκδηλώσεις και οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την προετοιμασία κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Η κατανάλωση αλκοόλ είναι μια από τις πολλές παραδόσεις του Mardi Gras και μπορεί να πάρει μια μικρή κωμωδία, αλλά η πόλη προσφέρει ένα "Family Gras" το Σαββατοκύριακο πριν από το Mardi Gras. Είναι πολύ ωραία να δούμε μια πιο φιλική προς το παιδί έκδοση της διασκέδασης και να μάθετε για τις άλλες παραδόσεις πίσω από το γεγονός όπως το King Cakes και τα κοστούμια. Μάθετε περισσότερα για τις επερχόμενες ημερομηνίες για τις Mardi Gras και Mardi Gras στις ΗΠΑ (υπαινιγμός: δεν είναι μόνο στη Νέα Ορλεάνη). Δείτε επίσης τον Μάρτιο στις ΗΠΑ .

14 Φεβρουαρίου: Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου . Αν και δεν είναι επίσημη αργία, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ζευγάρια περνούν την ημέρα ανταλλάσσοντας κάρτες, λουλούδια και ματιά στα ρομαντικά δείπνα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ημέρα, ο Οδηγός για τους Γαμήλια Ταξίδια και το Ρομαντικό Ταξίδι έχει βάλει μαζί μια ειδική ιστοσελίδα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από ρομαντικά εστιατόρια σε μια πόλη των ΗΠΑ κοντά σας.

Τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου: Ημέρα των Προέδρων . Μια επίσημη ομοσπονδιακή αργία - που σημαίνει ότι οι τράπεζες, οι χρηματιστηριακές αγορές και τα κυβερνητικά γραφεία είναι κλειστά - οι Πρόεδροι γιορτάζουν (το μαντέψατε!) Όλους τους προέδρους των ΗΠΑ.

Ωστόσο, οι διακοπές ήταν αρχικά σχεδιασμένες για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Γιώργου Ουάσινγκτον, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1732. Την πρώτη ημέρα αναγνωρίστηκε επίσημα το 1885.

Ημέρα των Προέδρων είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε για την αμερικανική ιστορία. Αν και, αλήθεια, πολλοί Αμερικανοί βλέπουν όλο το τριήμερο Σαββατοκύριακο ως ευκαιρία να επωφεληθούν από τις πωλήσεις χειμώνα ή να κάνουν γρήγορες χειμερινές διακοπές . Τα σχολεία σε όλη τη χώρα συνήθως έχουν ένα διάλειμμα απευθείας πριν ή μετά τις διακοπές, και γίνεται ένας πολυάσχολος χρόνος για ταξίδια. Τα χιονοδρομικά κέντρα ειδικά τείνουν να είναι συσκευασμένα, οπότε αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε το σαββατοκύριακο, βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε καλά εκ των προτέρων.