Παίρνοντας το Valley Metro Rail στις 4 Ιουλίου 2016

Το ελαφρύ σιδηρόδρομο συμμετέχει στις 4 Ιουλίου εορτασμών ευκολότερων

Υπάρχουν τελετές και πυροτεχνήματα τέταρτου Ιουλίου σε όλη την έκταση του Greater Phoenix για τις διακοπές και τρία από τα μεγαλύτερα είναι προσβάσιμα από το Valley Metro Rail. Το Light Rail θα παρέχει βελτιωμένες υπηρεσίες στις 4 Ιουλίου.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016 είναι οι παρατηρούμενες διακοπές διαμετακόμισης. Το λεωφορείο και το ελαφρύ σιδηρόδρομο θα εκτελούν δρομολόγια Κυριακής / Παραμονής Δεν θα υπάρχει υπηρεσία λεωφορείων Express και RAPID.

Η υπηρεσία λεωφορείων Tempe στις 4 Ιουλίου θα επεκταθεί για να υποστηρίξει το Tempe Town Lake Festival .

Μετά τις 5 μ.μ., πολλές διαδρομές λεωφορείων Tempe θα εκτελούνται κάθε 15 λεπτά προς τα βόρεια του Tempe Transportation Center μέχρι τις 8 μ.μ. με υπηρεσία επιστροφής από τις 10 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα σε καθορισμένες διαδρομές.

Το Fabulous Phoenix Fourth στο κεντρικό Φοίνιξ, το Tempe Town Lake Festival στο Tempe και η γιορτή της ελευθερίας στο Mesa της Αριζόνα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς του μετρό Valley:

Αναμείνετε πλήθη στο πλοίο, στο πάρκο-και-βόλτες και γνωρίζετε ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις. Να είστε υπομονετικοί και να προγραμματίσετε το μέλλον. Οι επιβάτες ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να αγοράσουν ένα ολοήμερο δελτίο εκ των προτέρων για την εξυπηρέτησή τους μετ 'επιστροφής σε ελαφρύ σιδηρόδρομο. Η αγορά εκ των προτέρων σας εξοικονομεί χρόνο στις αυτόματες μηχανές αυτόματης πώλησης. Αγοράστε το δελτίο σας online, από ένα κέντρο διαμετακόμισης, από το κατάστημα λιανικής πώλησης ή από το αυτόματο μηχάνημα αυτόματης πώλησης και απλά ενεργοποιήστε το στις 4 Ιουλίου.

Valley σιδηροδρομικών πόρων του μετρό

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την υπηρεσία Valley Metro Rail online ή καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών στη διεύθυνση 602-253-5000.

- - - - - -

Ψάχνετε για μια κοινότητα ή ειδική εκδήλωση στις 4 Ιουλίου; Όλοι οι εορτασμοί, οι συναυλίες και τα πυροτεχνήματα παρατίθενται στον Ευρετήριο Ευημερίας του Φοίνικα στις 4 Ιουλίου.

Τα προγράμματα ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.