Τι να κάνετε στο Boppard της Γερμανίας

Boppard. Είναι πολύ διασκεδαστικό να πείτε, έτσι; Bo-μέρος . Έχει μια αναπήδηση, μια ιστορία, και βρίσκεται σε μια περιοχή - την Άνω Μέση Ρήνου Valley - που είναι μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO .

Το ίδιο το Boppard είναι ένα καθορισμένο Fremdenverkehrsort (αναγνωρισμένο από το κράτος τουριστικό θέρετρο), γνωστό για την αμπελουργία του . Λόγος των φημισμένων κρασιών ξεκίνησε με τους Ρωμαίους το 643 και σήμερα, πάνω από 75 εκτάρια είναι αφιερωμένα στους αμπελώνες του. Είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο αμπελουργικό κέντρο του Μεσαίου Ρήνου.

Οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος στις περιηγήσεις του Boppard που διοργανώνονται από το τουριστικό γραφείο (σε ποικίλες γλώσσες με ραντεβού από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου) καθώς και να χρησιμοποιήσουν τον οδηγό μας για τα κορυφαία του αξιοθέατα και να ανακαλύψουν την καρδιά και την ψυχή του Boppard.

Πώς να φτάσετε στο Boppard

Το Boppard συνδέεται καλά με την υπόλοιπη Γερμανία με αυτοκίνητο, τρένο και ακόμη και με βάρκα.

Με το αυτοκίνητο

Το Boppard απέχει 10χλμ. Από τον κύριο δρόμο A60. Είναι επίσης προσβάσιμο από το B9 που ακολουθεί τον ποταμό Ρήνο.

Με το τρένο

Το Boppard Hauptbahnhof βρίσκεται ανάμεσα στο Μάιντς και την Κολωνία σε ένα από τα πιο γραφικά τμήματα του εξαιρετικού δικτύου τρένων της Γερμανίας.

Με πλοίο

Η υπηρεσία πορθμείων Köln-Düsseldorfer Rheinschiffahrt (KD) διαρκεί όλο το μήκος του ποταμού με στάση στο Boppard. Οι κρουαζιέρες του ποταμού Ρήνου είναι επίσης πολύ δημοφιλείς, καθώς πολλοί σταθμοί στην πόλη περνούν από την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Λιχτενστάιν, την Αυστρία και την Ελβετία.