Οδηγός για εκπτωτικά εισιτήρια τρένων στη Γερμανία

Εξοικονομήστε χρήματα με εισιτήρια και αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση στη Γερμανία

Θέλετε να εξερευνήσετε τη Γερμανία με τρένο και να ταξιδέψετε με προϋπολογισμό ; Είναι εντελώς εφικτό.

Τα τρένα στη Γερμανία είναι (συνήθως) ακριβή και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ταξιδέψετε στη χώρα . Μπορείτε να πάτε σε ένα τρένο ακριβώς από το κέντρο της πόλης στο Hauptbahnhof (κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό) και να κάνετε κρουαζιέρα σε οπουδήποτε στη Γερμανία και πέρα ​​από τις ταχύτητες έως και 300 χλμ / ώρα (186 μ. / Ώρα). Στην καλύτερη περίπτωση είναι άνετη και χαλαρή, και με λίγο προγραμματισμό μπορεί να είναι πολύ φθηνή.

Όλα τα εισιτήρια τρένων μπορούν να αγοραστούν είτε ηλεκτρονικά, σε μηχανήματα πώλησης εισιτηρίων στους σταθμούς, είτε σε θυρίδες εισιτηρίων του Γερμανικού Εθνικού Σιδηροδρόμου ( Deutsche Bahn ) που βρίσκονται στους περισσότερους γερμανικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς. Εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός για την εξεύρεση εισιτηρίων τρένων με έκπτωση στη Γερμανία.

Αγοράστε εισιτήρια τρένων στη Γερμανία σε εκ των προτέρων

Τα εισιτήρια πωλούνται σε εκπτωτικές τιμές (τιμές έκπτωσης) από 3 μήνες έως 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού. Οι εκπτώσεις μπορούν να φθάσουν το 63%. Εκτός από εκείνες τις στιγμές, ή μόλις πωληθούν όλα τα εισιτήρια έκπτωσης, τα εισιτήρια πωλούνται στο κανονικό όριο (κανονικός ναύλος).

Για αυτή τη χαμηλότερη τιμή, υπάρχουν μερικοί περιορισμοί. Για παράδειγμα, είναι zugbindung που σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε την αμαξοστοιχία που είναι τυπωμένη στο εισιτήριό σας - δεν είναι ευέλικτη.

Schönes-Wochenende-Ticket (εισιτήριο Happy Weekend)

Με το Schönes-Wochenende-Ticket, το Σαββατοκύριακο είναι το δικό σας - μπορείτε να πάρετε το τρένο όσο συχνά θέλετε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο (Σάββατο ή Κυριακή και ισχύει από τα μεσάνυχτα έως τις 3 το επόμενο πρωί) σε οποιοδήποτε περιφερειακό τρένο (RB, IRE, RE) και S-Bahn (δεν υπάρχει ταχύτητα Intercity Express).

Το εισιτήριο κοστίζει 44 ευρώ συν 6 ευρώ ανά άτομο για μέχρι 5 άτομα.

Για να δώσετε μια μικρή προοπτική, μπορείτε να οδηγήσετε από το Μόναχο στο Βερολίνο για αυτό το εισιτήριο με 4 φίλους σας. Είναι τρελό φτηνό, αλλά θα σας κοστίσει στο χρόνο. Το ταξίδι αυτό είναι συνήθως μόνο 4,5 ώρες, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε 12 ώρες σε περιφερειακά τρένα.

Σχεδιάστε το χρόνο σας ανάλογα με τα χρήματα.

Länder εισιτήριο (κρατικό εισιτήριο)

Κάθε ομοσπονδιακό κράτος στη Γερμανία προσφέρει ένα Länderticket , το οποίο σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το Bundesland με το τρένο για μια ολόκληρη μέρα. Ταξιδεύετε οπουδήποτε στη Βαυαρία ή τη Σαξονία ή στο Βερολίνο - Βραδεμβούργο.

Με μόνο ένα πέρασμα, μπορείτε να ταξιδέψετε με έως και 5 άτομα και να εξερευνήσετε ένα γερμανικό κράτος της επιλογής σας με προϋπολογισμό ύψους 23 ευρώ και 6 ευρώ ανά επιπλέον ταξιδιώτη έως 5 ατόμων.

Ομαδικά ταξίδια

Οι ναύλοι εξοικονόμησης χρημάτων επιτρέπουν σε ομάδες να ταξιδεύουν στη Γερμανία για μόλις 19,90 ευρώ ανά άτομο. Οι ομάδες μπορούν να κυμανθούν από 6 έως 30 άτομα και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα έως 12 μήνες εκ των προτέρων. Υπάρχει επίσης μια ομάδα ομαδικών αποταμιευτών που προσφέρει ταξίδια σε περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Γερμανικό Σιδηρόδρομο

Με το Γερμανικό Σιδηρόδρομο, μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλα τα τρένα του Γερμανικού Σιδηροδρόμου, συμπεριλαμβανομένου του Intercity Express (γνωστού και ως ICE) για 5 έως 15 ημέρες μέσα σε διάστημα ενός μηνός. Το γερμανικό Rail Pass είναι διαθέσιμο τόσο για ταξίδια πρώτης και δεύτερης κατηγορίας (καθώς και για επιλογές για τη νεολαία) και για διαδοχικές μέρες ή ευέλικτες.

Οι τιμές ξεκινούν από 145 ευρώ για 2 συνεχόμενες ημέρες μέχρι 280 ευρώ για 7 ημέρες μέσα σε ένα μήνα.

Μια σημαντική σημείωση : Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για άτομα με μόνιμη κατοικία εκτός Ευρώπης, Τουρκίας και Ρωσίας.

Εάν είστε Ευρωπαίοι και ζείτε εκτός Ευρώπης, πρέπει να έχετε αφήσει περισσότερο από 6 μήνες πριν (υποδεικνύεται από τη σφραγίδα στο διαβατήριό σας).

BahnCard

Ο Γερμανικός Σιδηρόδρομος προσφέρει στους ταξιδιώτες συχνά την ευκαιρία να αγοράσουν μια κάρτα που προσφέρει εκπτώσεις σε κάθε ταξίδι με το τρένο. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές: