Ημερήσιες εκδρομές από το Βερολίνο για τον εραστή της Γερμανίας

Όταν κινηθήκαμε για πρώτη φορά στο εξωτερικό, μια από τις αναπόφευκτες πρώτες ερωτήσεις από τους Γερμανούς θα ήταν "Γιατί μεταβαίνακα στο Βερολίνο;". Θα ξεκινούσαμε για το πώς πάντα ονειρευόμασταν να ζούμε στη Γερμανία προτού να διακόψουν, "αλλά το Βερολίνο δεν είναι η Γερμανία".

Με συγχωρείτε - τι !? Αυτό μας οδήγησε τρελά ... μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πόσο αληθινό ήταν αυτό. Το Βερολίνο είναι το δικό του τόπο, αρκετά διαφορετικό από το υπόλοιπο της χώρας. Η πρωτεύουσα έχει μοναδικά μουσεία , τροπική οδό και αρχιτεκτονική - αλλά περισσότερο από αυτό είναι ο τρόπος που αισθάνεται και κινείται η πόλη. Όταν άλλοι μετανάστες ή ταξιδιώτες μιλούν για το χρόνο τους στη Γερμανία, θα γυρίσουμε τα κεφάλια μας και πιστεύουμε ότι το Βερολίνο δεν είναι κάτι τέτοιο.

Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό για τον εραστή της Γερμανίας να βγει από την πρωτεύουσα για τη χαρακτηριστική γερμανική εμπειρία. Δεν χρειάζεται να πάτε πολύ για να βρείτε έναν εντελώς διαφορετικό γερμανικό κόσμο. Πάρτε αυτές τις 6 ημερήσιες εκδρομές από το Βερολίνο για να ανακαλύψετε το typisch Deutschland .