Γυμνισμός στη Γερμανία

Γυμνή Αλήθεια της Γερμανίας

Η Γερμανία είναι γνωστή για τη χαλαρή στάση της απέναντι στο γυμνό (ειδικά στα ανατολικά ). Οι περισσότερες γερμανικές σάουνες είναι γυμνές και συν-ed, η ηλιοθεραπεία χωρίς ακρόαση στα πάρκα και στις πισίνες είναι αρκετά κοινή και θα βρείτε πολλές χαρακτηρισμένες γυμνές παραλίες όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία στα κλουβιά σας.

Ακόμα και στην τηλεόραση είναι κοινό να τρέχεις σε πολύ πιο γυμνός παρά σε πιο κοινωνικά συντηρητικά μέρη όπως οι ΗΠΑ. Κανένας χώρος δεν είναι ασφαλής για το πορφυρό μάτι, απλά χαλαρώστε και εξοικειωθείτε με τα πρότυπα γυμνισμού στη Γερμανία.

Naturism στη Γερμανία

Ο σκοπός του γυμνισμού (ή του γυμνισμού) στη Γερμανία είναι μη ερωτικός και μη σεξουαλικός. Οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα σε γυμνή παραλία είναι παράνομη και τα γυμνά sites στη Γερμανία είναι πραγματικά φιλικά προς την οικογένεια. Ο γερμανικός γυμνισμός στοχεύει στην προώθηση ενός ελεύθερου και υγιεινού τρόπου ζωής κοντά στη φύση με τα οφέλη μιας θετικής εικόνας του σώματος.

Θα βρείτε περισσότερες περιοχές γυμνιστών στα ανατολικά της Γερμανίας καθώς ο γυμνισμός ήταν κοινός όταν ήταν επίσημα η Ανατολική Γερμανία. Ήταν ένα είδος χαμηλής αντοχής στη συμμόρφωση της ΛΔΓ . Η απόσυρση των ρούχων σας ήταν μια έκφραση της ελευθερίας και των προσωπικών επιλογών.

Γερμανικές Γυμνές Παραλίες - Τι να περιμένετε

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τον χρυσό κανόνα του ταξιδιώτη, " Όταν βρίσκεστε στη Γερμανία , κάνετε όπως κάνουν οι Γερμανοί" και επισκεφθείτε μια παραλία χωρίς ρούχα (μερικές φορές αναφέρεται ως textilfrei ή "free textile"). Αν ψάχνετε ενεργά για μια παραλία, προσέξτε για αυτά τα σημαντικά τρία γράμματα, FKK . Στα γερμανικά, το FKK σημαίνει Freikoerperkultur ("ελεύθερη κουλτούρα σώματος"), η πρακτική του γυμνισμού που γεννήθηκε στη Γερμανία στα τέλη του 19ου αιώνα.

Γυμνές παραλίες στη Γερμανία είναι co-ed και θα δείτε επίσης πολλές οικογένειες εδώ. Από νήπια σε γιαγιάδες - όλοι γίνονται γυμνοί μαζί. Σε μια παραλία FKK , μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσετε στο κοστούμι για τα γενέθλιά σας, καθώς και να απολαύσετε άλλες δραστηριότητες χωρίς το φορτίο των ρούχων σας, όπως παίζοντας βόλεϊ και μπάσκετ ή ενοικιάζοντας βάρκα.

Ορισμένες παραλίες προσφέρουν ακόμη και σάουνες , και υπάρχουν επίσης γυμνιστικές εκδρομές όπου μπορείτε να επιστρέψετε στη φύση, όπως νωρίς.

Γυμνισμός στα γερμανικά ιαματικά λουτρά

Ο γυμνισμός είναι ένα αναγνωρισμένο μέρος της καλής υγείας στη Γερμανία και, φυσικά, τα μαγιό είναι αυστηρά verboten (απαγορεύεται). Είναι η γερμανική πεποίθηση ότι μια σάουνα πρέπει να υπομείνει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Με θερμική επικάλυψη 100 ° C (212 ° F), αυτό δεν είναι εύκολο.

Μάθετε τι να περιμένετε σε μια γερμανική σάουνα και πώς μπορείτε να προγραμματίσετε μια επίσκεψη au naturel .

Γυμνισμός στα δημόσια πάρκα

Αν και το γυμνισμό ασκείται ως επί το πλείστον σε γερμανικές γυμνές παραλίες και λίμνες , μπορείτε μερικές φορές να βρείτε γυμνές περιοχές σε δημόσια πάρκα.

Το πιο γνωστό παράδειγμα είναι το Englische Garten στο Μόναχο όπου θα βρείτε γυμνούς ηλιοθεραπευτές σε ένα λιβάδι που ονομάζεται Schoenfeldwiese . Υπάρχουν επίσης και αρκετοί άλλοι τόποι που είναι νόμιμο να γυμνάζονται στο Μόναχο , κυρίως κατά μήκος του ποταμού Isar.

Στο μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο του Βερολίνου, το Tiergarten , θα βρείτε επίσης διάφορες περιοχές όπου επιτρέπεται η ηλιοθεραπεία στο γυμνό, ιδίως μεταξύ των ομοφυλόφιλων. Ενώ υπάρχει ένα δίκαιο κομμάτι της ανάγνωσης που λαμβάνει χώρα, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ δημόσιο, οικογενειακό περιβάλλον.

Κανόνες, ετικέτες και συμβουλές για γυμνισμό στη Γερμανία

Είστε έτοιμοι να γίνουν γυμνοί; Ελέγξτε τις καλύτερες γερμανικές γυμνές παραλίες και μάθετε πώς να επισκεφθείτε την παραλία σαν γερμανό.

Ή αν θέλετε να διατηρήσετε τα ρούχα σας, δοκιμάστε τον απόλυτο οδηγό μας στα καλύτερα πάρκα νερού στη Γερμανία . Ακόμα κι εκεί δεν είσαι ασφαλής. Τα waterparks συνήθως διαθέτουν σπα και χώρο σάουνας για τους μεγάλους.