Καλύτερες γαστρονομικές παμπ στο Ντίσελντορφ

Πού να βρείτε την καλύτερη μπύρα Alt και την τοπική κουζίνα

Διψασμένος στο Ντίσελντορφ ; Η πόλη είναι γνωστή για το χαλκόχρωμο, κορυφαίο Altbier που έχει υποστεί ζύμωση, και τι είναι το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε το Alt σας από μια παραδοσιακή γαστρονομική παμπ; Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα γαστρονομικά παμπ και εστιατόρια στο Altstadt του Ντίσελντορφ (Παλιά Πόλη), που όλοι τους ετοιμάζουν τη δική τους μπύρα στις εγκαταστάσεις τους.

Τι είναι Altbier;

Η μετάφραση του "Old Beer" μπορεί να μην ακούγεται τόσο νόστιμο, αλλά αυτή η πεμπτουσία μπύρα του Ντίσελντορφ είναι πρακτικά μια στάση περιηγήσεων όταν βρίσκεστε στην πόλη. Το όνομά του προέρχεται πραγματικά από το να είναι ζυμωμένο, ένα παραδοσιακό στυλ ζυθοποιίας. Έχει μια ξεχωριστή καθαρή, τραγανή γεύση παρόμοια με μια λάχανο. Αν το ψάχνετε στο κατάστημα στη Γερμανία, το μάρκα Diebels είναι το πιο δημοφιλές, αλλά θα πρέπει πραγματικά να δοκιμάσετε αυτούς τους μικρούς τοπικούς ζυθοποιούς για την καλύτερη αντιπροσώπευση.

Sticke Beer

Καθένα από αυτά τα παραδοσιακά ζυμαρικά παράγει επίσης μια μικρή παρτίδα εποχική μπύρα Sticke . Προσφέρεται δύο φορές το χρόνο, τον Ιανουάριο και τον Οκτώβριο , μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη θρυλική ισχυρή μπύρα με περιεκτικότητα αλκοόλ 6%. Σημειώστε ότι διαφορετικά ζυθοποιεία το αποκαλούν διαφορετικά. Για παράδειγμα, η ζυθοποιία Schlüssel το συγγράφει και ο Stike και ο Schumacher το ονομάζουν Latzenbier .

Έχετε προειδοποιήσει. Μην αφήνετε το Ντίσελντορφ χωρίς να παραγγείλετε πίντα ... ή μερικά.