Το Κέντρο Επανεγκατάστασης Ranch Ghost

Το Ghost Ranch είναι ένα κέντρο καταφύγιο που βρίσκεται κοντά στο χωριό Abiquiu, περίπου μια ώρα βόρεια της Santa Fe . Το ράντσο διαθέτει ένα ανθρωπολογικό και παλαιοντολογικό μουσείο, μονοπάτια πεζοπορίας, διανυκτέρευση, κάμπινγκ, υπαίθριες δραστηριότητες και χώρο συγκέντρωσης για ομάδες και συναντήσεις. Το Ghost Ranch είναι γνωστό για τα εργαστήρια του, τα οποία έρχονται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως η γεωλογία, η αγγειοπλαστική, η φωτογραφία, η παλαιοντολογία και πολλά άλλα.

Υπάρχουν εβδομαδιαία μαθήματα για τη μουσική, την υγεία και την ευεξία, την τέχνη, την πνευματικότητα και άλλα θέματα, και μια από τις πιο δημοφιλείς της, αρχαιολογία.

Το Ghost Ranch είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ένα ημερήσιο ταξίδι . Το Μουσείο Παλαιοντολογίας του Ruth Hall φιλοξενεί το απολιθωμένο κράτος του Νέου Μεξικού Coelophysis, έναν μικρό δεινόσαυρο που ανακαλύφθηκε στο ράντσο το 1947. Το Μουσείο Ανθρωπολογίας της Φλωρεντίας Hawley Ellis παρουσιάζει αντικείμενα από την Gallina, Tewa και άλλες προϊστορικές κουλτούρες που κάποτε κατοικούσαν η περιοχή. Το μουσείο έχει επίσης πιο σύγχρονες επιδείξεις ισπανικών αποικιακών τεχνών.

Οι εκδρομές στο Ghost Ranch μπορούν να περιλαμβάνουν θέματα όπως η παλαιοντολογία και η αρχαιολογία της περιοχής. Υπάρχουν επίσης περιηγήσεις που χαρακτηρίζουν τον καλλιτέχνη Georgia O'Keefe.

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται το Ranch Ghost, ο καλλιτέχνης Georgia O'Keefe έρχεται στο μυαλό. O'Keefe πέρασε πολλά χρόνια στο Ghost Ranch ζωγραφίζοντας το τοπίο που περιβάλλει το στούντιο της κοντά στην πόλη του Νέου Μεξικού Abiquiu .

Όταν ο O'Keefe επισκέφθηκε το Ghost Ranch για πρώτη φορά το 1934, ήταν ένα αγρόκτημα και η γη ανήκε στον Carol Stanley. O'Keefe ενθουσιασμένος με την περιοχή, και έμεινε στο Νέο Μεξικό, το καλοκαίρι και τη Νέα Υόρκη, σε χειμώνες. Για χρόνια, νοίκιασε ένα σπίτι στη γη που ονομάζεται Rancho de los Burros, το οποίο αγόρασε το 1940.

Το σπίτι και μια γύρω επτά στρέμματα έγιναν η βάση για τη δημιουργία μερικών από τα πιο διάσημα έργα τέχνης της.

Το υπόλοιπο Ghost Ranch εξακολουθούσε να ανήκει στον Arthur Pack, τον άνθρωπο που το αγόρασε από την Carol Stanley. Ο As Pack μεγάλωσε, ανησύχησε για το τι θα συμβεί στο ράντσο. Μίλησε με διαφορετικούς οργανισμούς και τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γη και τα κτίριά της στην εκκλησία του Πρεσβυτερίου. Παραμένει με την εκκλησία σήμερα.

Περιηγηθείτε στην περιοχή με άλογο και βόλτα στην περιοχή όπου O'Keefe κάποτε περπατούσε και ζωγράφισε. Υπάρχει επίσης μια περιήγηση με τα πόδια μέσα από τους κόκκινους λόφους O'Keefe αγαπημένο, το οποίο λεπτομέρειες της ιστορίας, της γεωλογίας και του πολιτισμού της περιοχής. Η περιήγηση στο τοπίο O'Keefe είναι με λεωφορείο και σας επιτρέπει να δείτε το τοπίο όπως φαίνεται στους πίνακες του O'Keefe.

Ως μέρος μιας απόδραση το Σαββατοκύριακο, το Ghost Ranch προσφέρει την ομορφιά του τοπίου και την αναψυχή σε ζεστό καιρό στη λίμνη Abiquiu και τον ποταμό Chama. Η βόλτα και το ποταμό rafting είναι δημοφιλείς. Ένας χώρος κατασκήνωσης είναι ανοιχτός στα τέλη Απριλίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου και έχει λουτρό και συνδέσεις για σκούτερ και σκηνές.

Οι διανυκτερεύσεις μπορούν να παραμείνουν στο Ghost Ranch Lodge, όπου περιλαμβάνεται το πρωινό.