Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια

Ένας οδηγός γειτονιάς της Αλεξάνδρειας, Βιρτζίνια

Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια είναι μια ανεξάρτητη πόλη που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Potomac, έξι μίλια νότια από το κέντρο της Ουάσιγκτον, DC. Το ιστορικό κέντρο της Αλεξάνδρειας, γνωστό ως Παλιά Πόλη, είναι η τρίτη παλαιότερη ιστορική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η γοητευτική γειτονιά περιλαμβάνει περισσότερα από 4.200 ιστορικά κτίρια που χρονολογούνται από τον 18ο και τον 19ο αιώνα, συμπεριλαμβανομένων σπιτιών, εκκλησιών, μουσείων, καταστημάτων, μικρών επιχειρήσεων και εστιατορίων.

Η Αλεξάνδρεια είναι το κέντρο της νυχτερινής ζωής στη Βόρεια Βιρτζίνια και αποτελεί δημοφιλή προορισμό τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους κατοίκους της περιοχής DC / Capital. Δείτε, Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αλεξάνδρεια

Γειτονιές στην Αλεξάνδρεια

Παλιά Πόλη, Del Ray, Arlandria και West End

Τοποθεσία

Η Αλεξάνδρεια βρίσκεται βόρεια του I-95, νότια του I-395 και δυτικά της διαδρομής 1. Δείτε ένα χάρτη

Δημογραφικά στοιχεία της Αλεξάνδρειας

Σύμφωνα με την απογραφή του 2000, ο Δήμος Αλεξανδρείας φιλοξενεί 128.283 κατοίκους. Η κατανομή των αγώνων έχει ως εξής: Λευκό: 59,8%. Μαύρο: 22,5%. Ασιατική: 5,7%. Ισπανόφωνος / Λατίνος: 14,7%. Πληθυσμός κάτω των 18 ετών: 16,8%. 65 και άνω: 9%. Μέσο εισόδημα νοικοκυριού: 56.054 δολάρια (1999). Άτομα κάτω από το επίπεδο φτώχειας 8,9% (1999).

Αλεξάνδρεια Μεταφορές

Σταθμοί Μετρό: King Street, Braddock Road, Λεωφόρος Eisenhower και Van Dorn

King Street Trolley: Το καρότσι είναι δωρεάν και είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε από το σταθμό του μετρό King Street στην προκυμαία της παλιάς πόλης Αλεξάνδρεια.

Το τρόλεϊ λειτουργεί καθημερινά από τις 11:30 π.μ. έως τις 10:00, μεταξύ του σταθμού μετρό King Street και της οδού North Union Street. Το τρόλεϊ σταματά κατά μήκος του King Street, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να επιβιβαστούν και να ξεκουραστούν στην κεντρική οδό της παλιάς πόλης της Αλεξάνδρειας.

Υπηρεσία Λεωφορείου DASH: Η εταιρεία Transit της Αλεξάνδρειας παρέχει υπηρεσία λεωφορείων στο Δήμο Αλεξανδρείας και συνδέεται με τις Metrobus, Metrorail, Virginia Railway Express και όλα τα τοπικά συστήματα λεωφορείων.



Amtrak: Σταθμός Union της Αλεξάνδρειας, 110 Callahan Drive, που βρίσκεται στην παλιά πόλη της Αλεξάνδρειας δίπλα στο μετρό King Street. 1-800-USA-RAIL.

Βιρτζίνια Σιδηροδρομικός Σταθμός (VRE) : Σιδηροδρομικός Σταθμός της Αλεξάνδρειας, 110 Callahan Drive, δίπλα στο μετρό King Street. Η σιδηροδρομική υπηρεσία Commuter είναι διαθέσιμη από τη Βόρεια Βιρτζίνια στην Αλεξάνδρεια, την Crystal City και στο κέντρο της Ουάσιγκτον, DC. 1-800-RIDE-VRE.

Πάρκινγκ στην παλιά πόλη της Αλεξάνδρειας

Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης στο δρόμο και δημόσια γκαράζ. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης στην Παλιά Πόλη

Φωτογραφίες

Δείτε μια συλλογή φωτογραφιών από την Αλεξάνδρεια

Αξιοθέατα στην Αλεξάνδρεια

Δείπνο στην Αλεξάνδρεια

Η Αλεξάνδρεια διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια από φιλικά προς την οικογένεια καταστήματα σάντουιτς έως κομψό καλό φαγητό. Δείτε έναν οδηγό για τα καλύτερα εστιατόρια στην Αλεξάνδρεια. Είναι ιδιαίτερα ωραίο να δειπνήσετε σε εξωτερικούς χώρους με καλό καιρό. Δείτε εστιατόρια της Αλεξάνδρειας με υπαίθρια καθίσματα.

Αγορές Αλεξάνδρεια

Η Αλεξάνδρεια είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ψωνίσετε στην περιοχή της Ουάσιγκτον. Η ιστορική πόλη έχει μια ποικιλία από μοναδικά καταστήματα που κυμαίνονται από τις αντίκες μέχρι τις γκαλερί τέχνης μέχρι τα καταστήματα κοσμημάτων στα καταστήματα αναμνηστικών. Δείτε έναν οδηγό για τα ψώνια στην Αλεξάνδρεια

Αλεξάνδρεια Αξιοθέατα

Υπάρχουν διάφορες διασκεδαστικές περιηγήσεις στα αξιοθέατα της Αλεξάνδρειας , όπως κρουαζιέρες στον ποταμό Potomac, βόλτες με άμαξα, περιηγήσεις φαντασμάτων και ιστορικές περιηγήσεις με τα πόδια.

Ξενοδοχεία στην Αλεξάνδρεια

Η Αλεξάνδρεια είναι ένα ενδιαφέρον μέρος για να επισκεφθείτε και με την εύκολη πρόσβαση στην Ουάσιγκτον, DC, η περιοχή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα μέρος για να μείνετε ενώ επισκέπτεστε την πρωτεύουσα του έθνους. Δείτε έναν οδηγό για ξενοδοχεία στην Αλεξάνδρεια

Υπαίθρια αναψυχή

Η Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια έχει πολλά πάρκα που προσφέρουν στους επισκέπτες και τους κατοίκους την ευκαιρία να απολαύσουν το περπάτημα, το πικνίκ, τη χαλάρωση και τη συμμετοχή σε κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες.

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις της Αλεξάνδρειας