Ενοικίαση Ενοικίαση Εταιρείας Spotlight: Cyberrentals.com

Το Cyberrentals.com είναι ένα τμήμα του HomeAway που προσφέρει σπίτια, διαμερίσματα, συγκυριαρχίες και άλλα προς ενοικίαση σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε για την ενοικίαση, μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση στην ιστοσελίδα για κατοικίες ανάλογα με την τοποθεσία, την τιμή και τις κοντινές ανέσεις.

Η εταιρεία CyberRentals ιδρύθηκε το 1987 και σήμερα έχει την έδρα της στο Ώστιν του Τέξας. Στην αρχή έκαναν μόνο διαφημίσεις εκτύπωσης για ενοίκια διακοπών και αργότερα η εταιρεία κινήθηκε από την έντυπη διαφήμιση στην ηλεκτρονική αγορά το 1995.



Οι καταχωρήσεις ενοικίασης στο Cyberrentals.com χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες. Πολλές ενοικιαζόμενες κατοικίες περιλαμβάνουν εκείνες που βρίσκονται κοντά σε μεγάλα θερμά σημεία στην παραλία, στα χιονοδρομικά κέντρα και στα μεγάλα μητροπολιτικά τουριστικά αξιοθέατα, αν και σίγουρα μπορείτε να βρείτε ενοίκια σχεδόν οπουδήποτε και παντού στον κόσμο.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις που έχει ένας πιθανός ενοικιαστής κατευθύνονται κατευθείαν στον ιδιοκτήτη σπιτιού μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο να κάνετε ερωτήσεις χωρίς να δώσετε μακριά τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Η ιστοσελίδα λειτουργεί αποκλειστικά ως τόπος όπου οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να καταγράψουν τα ακίνητά τους για ενοικίαση και να αποδεχθούν την πληρωμή ταυτόχρονα.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ CYBERRENTALS.COM

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν την επιλογή να δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή μπορούν να επιλέξουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με τους δυνητικούς ενοικιαστές. Για την προστασία τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του ενοικιαστή, οι πληρωμές με πιστωτικές κάρτες υποβάλλονται σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας μια τρίτη εταιρεία. Εάν οι ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιλογή, πρέπει να πληρώσουν μια μηνιαία αμοιβή στην εταιρεία επεξεργασίας.


Για να επιφυλαχθεί η ενοικίαση, οι πελάτες της Cyberrentals.com καλούνται να καταθέσουν κατάθεση μεταξύ 10 και 50% του συνολικού ποσού που θα πληρωθεί για τη διάρκεια της διαμονής. Το πραγματικό ποσό της κατάθεσης θα εξαρτηθεί από τον ιδιοκτήτη σπιτιού που θα επιλέξουν. Το υπόλοιπο ποσό αναμένεται να καταβληθεί 8 εβδομάδες πριν από την εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης του πελάτη.

Μια επιστροφή εγγύησης μπορεί επίσης να ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη σπιτιού, η οποία πρέπει να επιστραφεί στον πελάτη αμέσως μετά την ημερομηνία αναχώρησης.

Οι πολιτικές επιστροφής διαφέρουν ανάλογα με το κατάλογο ενοικίασης στον οποίο ενδιαφέρεται ο πελάτης. Η σύμβαση μίσθωσης θα δηλώνει εάν επιτρέπεται επιστροφή χρημάτων και πόσο ο πελάτης θα λάβει σε ορισμένες περιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές, οι επιστροφές δεν επιτρέπονται εάν η μίσθωση ακυρωθεί λόγω καιρικών συνθηκών, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στη σύμβαση ενοικίασης.

Οι πελάτες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο προστατεύονται από την εγγύηση ενοικίασης HomeAway. Αυτό δεν δίνει μόνο την ειρήνη του μυαλού, αλλά επίσης εξασφαλίζει ότι όλες οι καταχωρήσεις ενοικίασης στην ιστοσελίδα είναι νόμιμες. Ενώ δεν έχουμε ποτέ καεί σε διακοπές ενοικίασης, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το HomeAway προσφέρει, ωστόσο, πρόσθετη κάλυψη σε περίπτωση που συμβούν απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν την ακύρωση της ενοικίασης.

Οι άνθρωποι μιλάνε για το CYBERRENTALS.COM

"Το CyberRentals είναι ένας από τους αρχικούς παγκόσμιους καταλόγους ενοικίασης online καταλυμάτων. Με πάνω από 85.000 ενοίκια διακοπών παγκοσμίως, η CyberRentals εξυπηρετεί εκατομμύρια ταξιδιώτες που αναζητούν την τέλεια εναλλακτική λύση ξενοδοχείων." ~ Τερματισμός

"Online από το 1995, το CyberRentals καθιστά εύκολη την εύρεση ενοικιάσεων διακοπών από τον ιδιοκτήτη στις ΗΠΑ - συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνια, του Όρεγκον, της Φλόριντα και της Χαβάης και γύρω». ~ Ταξίδι 123

Από την πρώτη δημοσίευση αυτού του άρθρου, η Cyber ​​Rentals συνδυάστηκε με τον ιστότοπο Home Away. Εάν κάνετε αναζήτηση για το Cyberrentals.com, θα μεταφερθείτε απευθείας στον ιστότοπο Home Away. Μπορείτε να περιμένετε την ίδια μεγάλη εξυπηρέτηση και εκπληκτικές ενοικιάσεις διακοπών στην ιστοσελίδα του Away Home. Τώρα που συνδυάζονται, υπάρχουν περισσότερα ενοίκια από ποτέ.