Πώς μπορώ να επεκτείνω την τουριστική μου κάρτα στο Μεξικό;

Θέλετε να παραμείνετε περισσότερο στο Μεξικό, αλλά η τουριστική σας κάρτα πρόκειται να λήξει; Μεξικανοί υπάλληλοι μετανάστευσης αποφασίζουν πόσο καιρό θα σας δώσουν όταν εισέλθετε στο Μεξικό, αλλά εάν σας χορηγηθεί λιγότεροι από έξι μήνες, ίσως μπορείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας. Θα πρέπει να επισκεφθείτε το γραφείο μετανάστευσης και να ολοκληρώσετε κάποια γραφειοκρατία προκειμένου να παραμείνετε νόμιμα στη χώρα.

Σχετικά Μεξικό Τουριστικές Κάρτες:

Ως τουρίστας στο Μεξικό, πρέπει να έχετε έγκυρη κάρτα τουριστών (FMT).

Η χρονική περίοδος που αναγράφεται στην τουριστική σας κάρτα είναι στη διακριτική ευχέρεια του υπεύθυνου μετανάστευσης που το εκδίδει, αλλά ο απόλυτος μέγιστος χρόνος είναι 180 ημέρες. Εάν σας παραχωρήσατε λιγότερες από 180 ημέρες όταν μπείτε στο Μεξικό και θα θέλατε να παραμείνετε περισσότερο από το χρόνο που έχετε παραχωρήσει στην τουριστική σας κάρτα, θα χρειαστεί να επεκτείνετε την τουριστική σας κάρτα.

Πώς να επεκτείνετε την τουριστική σας κάρτα

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο γραφείο μεταναστών του Μεξικού. Ακολουθεί ένας κατάλογος: Γραφεία του Ινστιτούτου Εθνικής Μεταναστεύσεως .

Θα σας ζητηθεί να δείξετε το διαβατήριό σας και την έγκυρη τουριστική σας κάρτα, καθώς και την απόδειξη ότι έχετε επαρκείς πόρους για να στηρίξετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Μεξικό (πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κάρτα, ταξιδιωτικές επιταγές ή / και μετρητά).

Θα πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο που σας δίνεται στο γραφείο μετανάστευσης και να το πάρετε στην τράπεζα για να κάνετε μια πληρωμή και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε τα έντυπα στο γραφείο μετανάστευσης.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει αρκετά νωρίς για να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη διαδικασία (συμπεριλαμβανομένων ενδεχομένως μακροχρόνιων παραγγελιών στην τράπεζα και στα γραφεία μετανάστευσης).

Οι ώρες γραφείου των μεταναστών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. έως 1 μ.μ., κλειστές στις εθνικές αργίες .

Περισσότερα για τις Τουριστικές Κάρτες

Τι είναι μια τουριστική κάρτα και πώς μπορώ να πάρω μία;
Τι να κάνω εάν χάσω την τουριστική μου κάρτα του Μεξικού;