Ξενοδοχεία του Πόζαντς στο Μεξικό

Ο Posadas, κορυφαίος χειριστής ξενοδοχειακών μονάδων του Μεξικού με περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στην ξενοδοχειακή αγορά, διαθέτει 136 ακίνητα στο Μεξικό και περισσότερα από 21.000 δωμάτια σε πάνω από 50 παραλίες και προορισμούς πόλης.

Ο Posadas είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής ξενοδοχείων στο Μεξικό, με 140 ξενοδοχεία και περισσότερα από 23.000 δωμάτια σε παραλίες και προορισμούς σε όλη την χώρα. Το Fiesta Inn, που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες ταξιδιώτες σε Μεξικό και το One Hotel, περιλαμβάνει το Live Aqua, το Grand Fiesta Americana, το Fiesta Americana, το Explorean από το Fiesta Americana, το Fiesta Inn.

Επιπλέον, τα ακίνητα Fiesta Inn Loft έχουν σχεδιαστεί για εκτεταμένα επαγγελματικά ταξίδια.

Μιλήσαμε με την Ana Gon, Αντιπρόεδρο πωλήσεων και μάρκετινγκ για τον Posadas, για το εμπορικό σήμα.

Ε: Το τοπίο του ξενοδοχείου στο Μεξικό είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Τι χωρίζει τον Posadas από άλλες μάρκες;

Α: Είμαστε 100% μεξικάνικο εμπορικό σήμα και εταιρεία διαχείρισης. Έχουμε κερδίσει μεγάλη φήμη λειτουργώντας εδώ και πολλά χρόνια σε παραδοσιακές αγορές. Είμαστε μια εταιρεία διαχείρισης επτά brands.We εξυπηρετούν εγχώριους πελάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς, καθώς και μια διεθνή πελατεία.

Κάτι που μας διακρίνει είναι ότι δεν είμαστε κόπτες μπισκότων. Πολλές μάρκες προσφέρουν ακριβώς την ίδια εμπειρία. Θα δείτε τα ίδια κτίρια από έναν προορισμό για έναν άλλο. Θέλουν να τυποποιήσουν την εμπειρία του επισκέπτη. Και μπορεί να υπάρχουν και επισκέπτες που το θέλουν.

Στην περίπτωσή μας, θέλουμε διαφορετικές εμπειρίες ανάλογα με το προφίλ του πελάτη. Έχουμε νέους ανθρώπους, οικογένειες και άλλες αγορές.

Έχουμε δώδεκα διαφορετικές ιδέες και θέρετρα κάτω από μια ομπρέλα.

Η αποστολή της εταιρείας ήταν πάντα να μετατρέψει τα δωμάτια των ξενοδοχείων μας σε ένα δεύτερο σπίτι για τους καλεσμένους μας.

Ως εταιρεία του Μεξικού, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όταν φτάσετε στα τουριστικά θέρετρα μας, θα έχετε μια πραγματική μεξικάνικη γεύση. Έχουμε μετατρέψει κάποιες μάρκες σε όλα τα inclusives.

Στόχος μας είναι πραγματικά να εκθέσουμε τους ανθρώπους στη μεξικανική φιλοξενία.

Ερ: Το Grand Fiesta Americana Puerto Vallarta άνοιξε πέρυσι και έχει ήδη κερδίσει εντυπωσιακά βραβεία, όπως το βραβείο AAA Four Diamond. Ποιοι παράγοντες οδήγησαν στην επιτυχία της;

Α: Για το Puerto Vallarta, είναι μια ιδιοκτησία μόνο για ενήλικες. Αλλά δεν είναι τόσο για το ρομαντισμό. Δεν είμαστε μόνο για ζευγάρια. Είναι για ενήλικες που θέλουν να ξεφύγουν, οι γονείς μακριά από τα παιδιά. Baby boomers και γκρουπ. Η τοποθεσία είναι πολύ απομονωμένη, με μια πολύ ιδιωτική παραλία. Είναι ακριβώς πάνω στα βουνά, όλες τις σουίτες, όλα τα μέτωπα των ωκεανών.

Η ιδέα all inclusive για ενήλικες είναι ιδανική για ένα μεγάλο τμήμα ταξιδιωτών. Και φυσικά, έχετε το όμορφο σκηνικό στον Ειρηνικό Ωκεανό, και η εξυπηρέτηση δεν έχει καμία σχέση.

Ε: Πόσο απέχει το ξενοδοχείο από την καρδιά του Puerto Vallarta, όπως το αεροδρόμιο;

Α: Το ξενοδοχείο απέχει πέντε λεπτά από το ιστορικό κέντρο του Πουέρτο Βαγιάρτα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη γοητεία μιας αυθεντικής πόλης του Μεξικού. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε καταστήματα, εστιατόρια και γκαλερί τέχνης. Και το καλύτερο είναι ότι είμαστε μόνο 20 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο. .

Ε: Τι είδους καταλύματα διαθέτει το ξενοδοχείο;

Το ξενοδοχείο διαθέτει 443 καταπληκτικές σουίτες. Περιλαμβάνουν το Grand Club, το Junior Suite Double, το Junior Handicap, τη Σουίτα Master, τη Σουίτα των Κυβερνήσεων και την Προεδρική Σουίτα.

Ερ: Τι γίνεται με τις επιλογές μαγειρικής στην ιδιοκτησία. Τα πονταρίσματα είναι τόσο υψηλά αυτές τις μέρες, με μάρκες που προσπαθούν να ανεβάσουν το μπαρ όσο το δυνατόν περισσότερο.

A: Έχετε δίκιο γι 'αυτό. Η εξέλιξη του προϊόντος all inclusive λαμβάνει χώρα σε όλη τη χώρα. Τώρα, όπως όλοι γνωρίζουμε, η αγορά αναζητά περισσότερη γκουρμέ εμπειρία. Θέλουν κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο κόμιστρο.

Παραδοσιακά, η αντίληψη όλων των εξαρτημάτων είναι μακρών γραμμών στους μπουφέδες.

Τα εστιατόρια μας είναι a la carte . Μόνο δύο από αυτούς έχουν κρατήσεις. Έχουμε πολύ μεγάλες ώρες λειτουργίας. Ξεκινάμε στις 5:30 το πρωί και κλείνουμε στις 10 μ.μ.

Αυτό που προσφέρουμε είναι επτά εστιατόρια που προσφέρουν μια σειρά από εθνικά και διεθνή πιάτα. Προσφέρουμε επίσης 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι έχετε κάθε είδους γκουρμέ εμπειρίες.

Γι 'αυτό έχουμε προσφέρει μεγάλη γαστρονομία και διεθνείς γεύσεις. Θα συνεργαστούμε με έναν σεφ για την υπογραφή προσωπικοτήτων.

Ακολουθεί ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Δεν έχουμε περιορισμούς ή περιορισμούς, όπως αυτό που βλέπετε σε άλλες ιδιότητες. Δεν περιορίζεστε στην εμπειρία κάποιων χώρων μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε.

Εκτός από τα επτά εστιατόρια μας, έχουμε επίσης εννέα σαλόνια, ξεκινώντας από το lobby bar. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το μπαρ Martini, το Sky Bar, το Tequilla Bar, το Mojito Bar, για να αναφέρουμε μερικά.

Προσφέρουμε επίσης υπαίθρια διασκέδαση όλη την ημέρα.

Ερ: Πείτε μας για άλλες παροχές στην ιδιοκτησία.

A: Το Spa μας διαθέτει όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε, είτε απολαμβάνετε μια επίσκεψη μόνο του είτε ως ζευγάρι. Διαθέτει τζακούζι, σάουνα, πισίνες υδροθεραπείας, ατμόλουτρο και αίθουσα μασάζ. Προσφέρεται επίσης γυμναστήριο με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και πισίνα δίπλα στη θάλασσα.

Ε: Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης συνεδριακό και συνεδριακό χώρο για να προσελκύσει το τμήμα MICE, σωστά;

Α: Από τον πέμπτο όροφο έχουμε ένα συνεδριακό κέντρο με περίπου 20.000 τετραγωνικά πόδια, χωρητικότητας 1.300 ατόμων. Φυσικά, θα βρείτε τις τελευταίες τεχνολογίες και εξοπλισμό για να διευκολύνετε συνέδρια, συναντήσεις, συνέδρια, κοινωνικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις.

Ο χώρος του conventiion βρίσκεται στην άλλη πλευρά του βουνού. Αν συμβαίνει μια σύμβαση, θα είναι πολύ ξεχωριστή από το υπόλοιπο ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο έγινε δεκτό στο χαρτοφυλάκιο της Associated Luxury Hotels International (ALHI). Ο παγκόσμιος οργανισμός πωλήσεων της ALHI παρέχει τοπική πρόσβαση στις αγορές συναντήσεων και κινήτρων της Βόρειας Αμερικής σε πάνω από 250 πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο της ALHI διαθέτει περισσότερα από 100 διεθνή ξενοδοχεία και θέρετρα σε 44 χώρες,

Το Grand Fiesta Americana είναι το πρώτο ακίνητο στο Puerto Vallarta για να λάβει την τιμή και το έκτο πολυτελές θέρετρο ALHI στο Μεξικό. Άλλα μέλη του συλλόγου περιλαμβάνουν τις αδελφές ιδιοκτησίες Grand Fiesta Americana Coral Beach του Κανκούν, το Grand Fiesta Americana Los Cabos και το Live Aqua Cancun.

Το Grand Fiesta Americana έχει επίσης προστεθεί στα τμήματα πολυτελείας μάρκας "Beach & Island Collection" και "Collection Passport" των ALHI για προγράμματα συνάντησης και παροχής κινήτρων.

Ε: Έχετε επίσης μια άλλη μακρόχρονη ιδιοκτησία στην περιοχή Puerto Vallarta. Πες μας για αυτό, και τις άλλες θέσεις σας.

A: Έχουμε 12 θέρετρα στη συλλογή Fiesta Americana Resorts. Το Fiesta Americana 290 δωματίων στο Puerto Vallarta. είναι στην αγορά για τέσσερις δεκαετίες. Είναι πλήρως ανακαινισμένο, μετασχηματίζεται σε ένα all inclusive και ξανανοίγει το 2014 ως Fiesta Americana Puerto Vallarta All-Inclusive & Spa. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν ένα eco spa παγκόσμιας κλάσης.

Το Spa Na'Ha διαθέτει παλάτια με πανοραμική θέα στην οροφή, ένα από τα οποία είναι διακοσμημένο με ιδιωτικό τζακούζι. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν ένα Choco Wrap, που περιλαμβάνει τοπικό κακάο. Αρχίζει με μια εφαρμογή λευκής σοκολάτας αναμεμειγμένης με μέντα και κόκκους καρύδας, και ακολουθείται από μάσκα σοκολάτας.

Επιπλέον, τα τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου έχουν ενώσει με πέντε επιπλέον χώρους. Οι νέες κατηγορίες δωματίων είναι επίσης πιο φιλικές προς την οικογένεια.

Στο Los Cabos, έχουμε το Grand Fiesta Americana. Είναι ένα υπέροχο γήπεδο γκολφ και σπα με μια παραλιακή τοποθεσία. Είναι, πολύ φιλικό προς την οικογένεια και βρίσκεται στο διάδρομο. Έχουμε επίσης το all inclusive Fiesta Americana Villas στο Acapulco, το οποίο δυστυχώς δεν είναι πολύ δημοφιλές αυτή τη στιγμή.

Στην Καραϊβική, στην Quintana Roo, έχουμε όλα τα εμπορικά σήματα

Έχουμε Live Aqua Είναι οι ενήλικες μόνο all inclusive στην κύρια ξενοδοχειακή ζώνη του Κανκούν. Είναι μια εικόνα που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα θέρετρα της συλλογής. Για τα τελευταία τρία χρόνια, βρισκόταν στη δεύτερη θέση στο Trip Advisor . Εάν διαβάσετε τις κριτικές, καταλαβαίνετε γιατί είμαστε τόσο περήφανοι για αυτό.

Το Fiesta America Condesa στην Πλάγια ντελ Κάρμεν είναι μια πολύ μικρή μπουτίκ all inclusive από το Live Aqua.

Έχουμε επίσης Fiesta Americana Cozumel.

Θα ανοίξουμε επίσης στο Μοντερέι και στην Πόλη του Μεξικού. Και ένας Αμερικανός επενδυτής παίρνει τη μάρκα στις ΗΠΑ.

Έχουμε επίσης το εμπορικό σήμα Explorian. Αυτά είναι μικρά όλα τα εξαρτήματα. Είναι 40-50 δωμάτια. Το ένα βρίσκεται στο Cozumel, ενώ το άλλο βρίσκεται δίπλα στον ιστότοπο Kohunlich. Είναι στο νότιο τμήμα του Quintana Roo, η περιοχή που πολλοί άνθρωποι θέλουν να ζήσουν. Θέλουν να επισκεφθούν τις γύρω ζούγκλες και τις αρχαιολογικές ζώνες. Μπορούν να κάνουν ποδηλασία, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοπλοΐα και γυμναστική.

Περιλαμβάνονται όλες αυτές οι δραστηριότητες. Είναι πολύ περισσότερο από το παραδοσιακό all inclusive.

Το Fiesta Americana Grand Coral Beach Punta Κανκούν είναι το μόνο θέρετρο του ΕΚ που έχουμε ακόμα. Πρέπει να αφιερώσουμε ένα πλήρες χωριστό άρθρο για να μιλήσουμε γι 'αυτό. Είναι το καλύτερο EP στον προορισμό. Έχει το μεγαλύτερο σπα.

Ε: Τι είδους εκστρατεία κάνετε για πράκτορες;

Α: Είναι σημαντικό για τους πράκτορες να κατανοούν τις διαφορετικές μάρκες μας. Έχουμε το Fiesta Americana. Το Grand Fiesta Americana είναι το πολυτελές αποτύπωμα της μάρκας Fiesta Americana. Έχουμε επίσης Live Aqua.

Προσπαθούμε να αναδημιουργήσουμε, πράκτορες. Θέλουμε να ενισχύσουμε στους αντιπροσώπους τα πλεονεκτήματα κάθε μάρκας.

Το Fiesta Americana έχει μια νέα ιστοσελίδα αποκλειστικού αντιπροσώπου. Έχει όλες τις πληροφορίες εκεί που χρειάζονται οι πράκτορες. Μπορούν να ενημερωθούν για τα κίνητρα μετρητών, τις προσφορές και τα ποσοστά ταξιδιωτικών πρακτόρων. Ο στόχος είναι να τους βοηθήσει να γίνουν ειδικοί στο εμπορικό σήμα. Μπορούν να εγγραφούν για το δικό τους Πνεύμα Μεξικού Εμπειρία, λαμβάνοντας FAM ταξίδια.