Έξι Σημαίες 2016 Οδηγός Ride

Νέα σουβέρ VR και περισσότερα που έρχονται στα πάρκα

Για άλλη μια φορά, όλα τα πάρκα στην αλυσίδα Six Flags θα πάρουν κάτι καινούργιο για τη σεζόν του 2016. Ενώ θα υπάρξουν πολλές συγκινήσεις στο δρόμο (αυτό είναι το Six Flags μετά από όλα), αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε τοποθεσία θα ξεδιπλώσει ένα λαμπερό, καινούργιο, humongous περιπέτεια - αν και είστε σίγουροι ότι κάποιοι σουβέρ έρχονται .

Στις μεγάλες ειδήσεις, η αλυσίδα πάρκων ανακοίνωσε στις αρχές Μαρτίου 2016 ότι θα ξεδιπλώσει τις καφετέριες εικονικής πραγματικότητας σε εννέα τοποθεσίες. Θα παίρνουν τα υπάρχοντα κυλινδροφόρα και προσθέτοντας εμπειρίες VR. Οι επιβάτες θα φορούν ακουστικά VR κατά την οδήγηση και θα βυθίζονται είτε σε ιστορία sci-fi Superman ή σε μια «Νέα Επανάσταση». Διαβάστε σχετικά με την συναρπαστική εξέλιξη στην επισκόπηση μου για τα VR σουβέρ τύπου Six Flags .

Όπως συνέβη και τα τελευταία χρόνια, δεν είναι όλα τα νέα σουβέρ 100% νέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε λιγότερο ενθουσιασμένοι. Στην πραγματικότητα, μερικές από τις καλύτερες "νέες" βόλτες των Six Flags είναι πρόσφατες κατασκευές παλαιότερων σουέτ, όπως Twisted Colossus στο Magic Mountain και Wicked Cyclone στο Six Flags New England. Το 2016, η ίδια εταιρεία που είναι υπεύθυνη για αυτούς τους πολύτιμους λίθους θα αναδιαμορφώσει ένα παλιό ξύλινο καράβι στο Discovery Kingdom στην Καλιφόρνια. Οι λαοί στο βόρειο τμήμα του κράτους πρέπει να είναι για μια θεραπεία.

Η αλυσίδα πήγε στη σκοτεινή πλευρά και άνοιξε δύο πολύ γνωστές σκοτεινές βόλτες το 2015. Πόσο διάσημοι; Διαβάστε την κριτική μου . Είναι λοιπόν ενθαρρυντικό να βλέπετε ότι το επόμενο έτος θα κυκλοφορήσουν το πρωτάθλημα δύο ακόμα διαδρομές με E-Ticket .

Θα υπάρξουν επίσης βόλτες και εκδρομές προσανατολισμένες στους νεότερους επισκέπτες, μερικά νέα αξιοθέατα στο πάρκο, μερικές περιστρεφόμενες βόλτες (γνωστές ως "βόλτες" στο βόλτα) και άλλα διάφορα είδη καλούδια. Ας τρέξουμε ολόκληρη την κλάση Six Flags του 2016. Τα πάρκα είναι ταξινομημένα αλφαβητικά από το αμερικανικό κράτος με θέσεις στον Καναδά και το Μεξικό που αναφέρονται στο τέλος.