Εδώ είναι πώς να συναντήσετε τον Απρίλιο η καμηλοπάρδαλη

Το ζωντανό ρεύμα του Απριλίου μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά μπορείτε να το δείτε ακόμα

Η πιο γνωστή "Teen Mom" ​​του Διαδικτύου δεν είναι στο MTV - αυτή είναι σε ζωντανή ροή από το Animal Adventure Park στο Harpursville της Νέας Υόρκης. Ή τουλάχιστον ήταν, μέχρι πολύ πρόσφατα. Περισσότερα για αυτό σε ένα δευτερόλεπτο, όμως.

Πράγματι, τον Απρίλιο η καμηλοπάρδαλη δεν πέτυχε φήμη μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 2017. Τότε οι ιδιοκτήτες του πάρκου αποφάσισαν να ζήσουν τον Απρίλιο, έπειτα έγκυος με τον τέταρτο μόσχο της, η γέννηση του οποίου έγινε ιικό φαινόμενο, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο το συντονίζουν.

Εάν δεν είστε ένας από αυτούς, υπάρχουν καλά νέα και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι όλες οι πιο αξιολάτρευτες στιγμές του Απριλίου είναι πλέον αρχειοθετημένες στο επίσημο κανάλι του YouTube, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τις απολαύσετε όποτε θέλετε, για πάντα και πάντα. Τα κακά νέα; Η ζωντανή ροή του Απριλίου έχει λήξει (μερικοί ιστότοποι αναφέρουν ότι αυτό οφείλεται σε τραυματισμό, αλλά στην πραγματικότητα το πάρκο δεν προοριζόταν ποτέ να είναι μόνιμο το ζωντανό ρεύμα), πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να απολαύσετε νέα βίντεο του Απριλίου που κάνουν χαριτωμένη καμηλοπάρδαλη - πράγματα.

Εκτός αν, φυσικά, πηγαίνετε να την επισκεφθείτε αυτοπροσώπως.

Πώς να φτάσετε στο πάρκο περιπέτειας ζώων

Το πρώτο βήμα στην επίσκεψη του Απριλίου είναι να φτάσετε στο Animal Adventure Park, το οποίο βρίσκεται στο Harpursville της Νέας Υόρκης, περίπου 15 λεπτά κάτω από το I-88 από το Binghamton και περίπου δύο ώρες από την πρωτεύουσα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Albany. Αν έρχεστε έξω από τη Νέα Υόρκη, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πετάξετε είτε εδώ είτε στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να φτάσετε στο Harpursville.

Επί του παρόντος, τα δημόσια λεωφορεία δεν τρέχουν μέχρι το Harpursville, μόνο στο Binghamton.

Ανεξάρτητα από το πώς σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το πάρκο Animal Adventure Park, μην κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας ακόμα. Το Animal Adventure Park δεν ανοίγει για το έτος μέχρι τις 13 Μαΐου, οπότε αν εμφανιστείτε πριν, θα απογοητευτείτε. Κατά ειρωνικό τρόπο, η προσπάθεια να επισκεφτεί τον Απρίλιο η Καμηλοπάρδαλη κατά τη διάρκεια του Απριλίου δεν είναι μια πολύ καλή ιδέα!

Προσεχείς εκδηλώσεις που σχετίζονται με την καμηλοπάρδαλη στο πάρκο

Το εισόδημα των 12,99 δολαρίων για ενήλικες (για ηλικιωμένους είναι 11,99 δολάρια, ενώ τα παιδιά ηλικίας 3-11 κοστίζουν 10,99 δολάρια) περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα ζώα στο Animal Adventure Park, τα οποία περιλαμβάνουν όχι μόνο καμηλοπάρδαλες, αλλά καμήλες, πιθήκους και πουλιά. Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να αλληλεπιδράσετε με τον Απρίλιο (και άλλες καμηλοπάρδαλες), ίσως να χρονομετρήσετε την επίσκεψή σας στη σύμπτωση με μία από τις επερχόμενες εκδηλώσεις που σχετίζονται με την καμηλοπάρδαλη του πάρκου.

Το πρώτο από αυτά είναι ένα μπάρμπεκιου που γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα και την Παγκόσμια Ημέρα Καμηλοπάρδαλης, στις 18 Ιουνίου. Το προσωπικό του πάρκου θα παρουσιάσει τον Απρίλιο και το νέο μοσχάρι Oliver με μια "ειδική απόλαυση" αυτή τη μέρα το μεσημέρι, στη σάρκα αν επισκέπτεστε το πάρκο περιπέτειας ζώων στην παγκόσμια ημέρα καμηλοπάρδαλης, για να μην πείτε τίποτα για το νόστιμο φαγητό που θα απολαύσετε.

Μια άλλη επιλογή θα ήταν να παρακολουθήσετε το Drafts With Giraffes, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου. Αυτό το συμβάν πραγματοποιείται μετά τις ώρες κλεισίματος του πάρκου, από τις 5-8 μ.μ. και απαιτεί την αγορά ενός συμπληρωματικού εισιτηρίου αξίας 35 $ για κάθε οδηγό κατανάλωσης ενηλίκων. Περισσότεροι από 40 μπύρες θα προσφερθούν, αν και ο ίδιος ο Απρίλιος δεν θα δειγματοληψία κανενός από αυτούς, καθώς το "Drafts With Giraffes" είναι απλά ένα λαμπερό όνομα, όχι ένα σύνθημα που ενθαρρύνει τον αλκοολισμό των ζώων.

Μπορείτε να γνωρίσετε τον Απρίλιο;

Πρόχειρα Με τις καμηλοπάρες φαίνεται ότι παρουσιάζει την ευκαιρία να "φιλήσει μια καμηλοπάρδαλη", αν και δεν είναι σαφές αν η εν λόγω καμηλοπάρδαλη είναι Απρίλιος, ένα από τα μοσχαράκια της ή κάποιος άλλος εξ ολοκλήρου. Όπως η καμηλοπάρδαλη του πάρκου, ωστόσο, ο Απρίλιος θα έκανε καλά να παρακολουθήσει μια τέτοια εκδήλωση υψηλού προφίλ, ακόμα κι αν δεν δίνει φιλιά σε όποιον ζητά ένα.

Σίγουρα θα δείτε τον Απρίλιο αν επισκεφθείτε το Animal Adventure Park, πιθανότατα από πολύ κοντινή απόσταση, σίγουρα ένα αρκετά κοντά για να πάρετε εκπληκτικές φωτογραφίες (σαν να μην έχει ήδη αρκετή δημοτικότητα του Instagram!). Εάν ο Απρίλιος πήρε το χρόνο να συναντήσει όλους τους εκατομμυριοί συν τους ανθρώπους που την παρακολούθησαν να γεννήσει, ωστόσο, δεν θα είχε χρόνο να νοσηλευτεί το νέο μόσχο του, οπότε φροντίστε να μην το πάρετε προσωπικά αν δεν μπορείτε να απολαύσετε ατομική επίσκεψη με Απρίλιο στο ταξίδι σας στο πάρκο ζώων περιπέτειας.