Το θεματικό πάρκο Great Escape

Νέο για το 2016

Ο Steamin 'Demon θα μετατραπεί σε ένα virtual coaster . Επίσης, το Greezed Lightnin, ένα 70-ποδιών υψηλό βόλτα με συγκίνηση, θα κάνει ντεμπούτο.

Παρουσίαση πάρκου

Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα άλλα ακίνητα της αλυσίδας Six Flags (αν και δεν αποτελεί επίσημο θεματικό πάρκο Six Flags), η Great Escape διατήρησε ένα μεγάλο μέρος της γλυκιάς γοητείας των ταπεινών αρχών της δεκαετίας του 1950 ως οικογενειακή ιστορία με θέμα το ιστορικό ενδιαφέρον.

Goosy Gander, Humpty Dumpty και μια γραφική Παλιά Δύση Φάντασμα είναι ακόμα εδώ σε όλη τη δόξα τους για να γοητεύσουν τα σημερινά παιδιά και να αναζωπυρώσουν νοσταλγικές αναμνήσεις για τους γονείς και τους παππούδες τους. Ανάμεσα στα πολλά αξιοθέατα που απευθύνονται στα μικρότερα παιδιά είναι δύο βόλτες με τρένο. Τα γυμναστήρια, μερικές φορές ασυγκράτως, είναι κυλιόμενες σκάλες και άλλες βόλτες για να κρατήσουν ευχαρίστηση τους φιλόδοξους.

Όσοι αναζητούν τρόμο έχουν πολλά να είναι ευχαριστημένοι με το Comet. Μετακομίζοντας από ένα πάρκο στον Καναδά, το απολαυστικά ανακαινισμένο και διατηρημένο κλασικό Herb Schmeck είναι μια απόλαυση και ανάμεσα στα καλύτερα ξύλινα σουβέρ οπουδήποτε. Υπάρχουν έξι άλλα σουβέρ, όπως το Alpine Bobsled, μια μοναδική, διασκεδαστική διαδρομή που χρησιμοποιεί ένα μπουμπούκι αντί για ένα παραδοσιακό μονοπάτι με ρόλερ.

Με την προσθήκη του Six Flags Great Escape Lodge , το πάρκο είναι τώρα ένα πλήρες προορισμό θέρετρο. Βρίσκεται απέναντι από το The Great Escape, το ξενοδοχείο και το εσωτερικό πάρκο νερού παρέχουν επιπλέον ανέσεις για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας του θεματικού πάρκου από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Ανοιχτό όλο το χρόνο, το θέρετρο προσφέρει επίσης διασκέδαση εκτός εποχής.

Πολιτική τοποθεσίας, τηλεφώνου και εισδοχής

Queensbury (κοντά στη λίμνη Γιώργος), Νέα Υόρκη
518-792-3500

Το υδάτινο πάρκο Splashwater Kingdom περιλαμβάνεται στη γενική τιμή εισόδου. Μειωμένη τιμή για παιδιά (κάτω των 48 ετών) 2 και κάτω είναι δωρεάν.

Τα εισιτήρια εποχής περιλαμβάνουν είσοδο σε όλα τα πάρκα Six Flags. Ο χώρος στάθμευσης είναι επιπλέον. Δεν περιλαμβάνεται το υπαίθριο υδάτινο πάρκο Six Flags Great Escape Lodge (απέναντι).

Για πρόσθετη αμοιβή, το πάρκο προσφέρει το πρόγραμμα Pass -to-the-the-γραμμών Flash Pass . VIP περιηγήσεις διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση (η οποία είναι αρκετά υψηλή).

Πληροφορίες ξενοδοχείου:

Συγκρίνετε τιμές για Six Flags Great Escape Lodge στο TripAdvisor.

Καλύτερες στιγμές:

Οι κύλινδροι κυλίνδρων περιλαμβάνουν:

Το πάρκο προσφέρει επίσης πάρκο νερού Splashwater Kingdom (συμπεριλαμβάνεται με την είσοδο) και μερικά πολύ θεματικές περιοχές με παραστάσεις και βόλτες που απευθύνονται σε νεώτερα παιδιά και οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων των Storytown, Ghost Town και Looney Tunes National Park.

Απόκριες

Έξι σημαίες Fright Fest 2015

Κατευθύνσεις:

Από τη Βοστώνη: I-90W (Mass Turnpike) στην έξοδο B3. Πάρτε το I-90 έως το I-87N (προς Albany) στην έξοδο 20. Πάρτε Route 9S και στρίψτε δεξιά στο Six Flags Drive.

Από τη Νέα Υόρκη: I-87N (NYS Thruway) έως την έξοδο 24 (προς Albany). Συνεχίστε στο I-87N έως την έξοδο 20. Πάρτε Route 9S και στρίψτε δεξιά στο Six Flags Drive.

Πληροφορίες Water Park:

Εξωτερικό πάρκο νερού:
Splashwater Kingdom στο Great Escape (περιλαμβάνεται στην είσοδο)

Εσωτερικό θέρετρο πάρκων:
Έξι Σημαίες Μεγάλη Escape Lodge Εσωτερική Water Park Resort Επισκόπηση
Φωτοθήκη του εσωτερικού πάρκου νερού
Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο και το θέρετρο
Έξι Σημαίες Μεγάλη Escape Lodge Boogie αρκούδα επιθεώρηση Surf Ride

Περισσότερες πληροφορίες στο Park:

Η μεγάλη διαφυγή οδηγεί στο Photo Gallery

Fright Fest - Απόκριες γεγονότων

Νέα στο πάρκο:

Νέο για το 2015: η παραλία Buccaneer
Διαβάστε για την επέκταση του θαλάσσιου πάρκου και περισσότερο στην προεπισκόπηση όλων των νέων εκδρομών στα πάρκα Six Flags για τη σεζόν του 2015 .

Για το 2014: Extreme Supernova , μια περιστρεφόμενη εκκρεμότητα που δεν είναι για τους αμυδρά.

Για το 2013: Screamin 'Eagles , μια περιστροφική διαδρομή που μπορούν να ελέγξουν οι επιβάτες.

Για το 2012: Το Alpine Freefalls , ένα νέο συγκρότημα διαφανειών στο υπαίθριο υδάτινο πάρκο, προσφέρει μια λευκή γέφυρα ταχύτητας άρθρωσης στην οποία οι αναβάτες εισέρχονται σε κάψουλα "Skybox" με πόρτα παγίδας. Ένα τετράπλευρο αγωνιστικό σιντριβάνι επίσης ξεκίνησε το 2012.

Επίσημη ιστοσελίδα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ