Το 50ο Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Σόου

Ερχόμενοι στο Charlotte, Βόρεια Καρολίνα, 9 - 19 Νοεμβρίου 2017

Το 50ο Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Σόου, ένα από τα δημοφιλέστερα παραθεριστικά shows στο έθνος, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της εποχής των Χριστουγέννων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας με την εκδήλωση προγνωστικού τερματισμού στις 8 Νοεμβρίου 2017.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ημερών, από τις 9 έως τις 19 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι θα έρθουν να βιώσουν τις 500 έμποροι, οι πωλητές και οι εκθέτες θα φέρουν τις τέχνες, τις τέχνες και τις δημιουργίες τους στο Park Expo και Conference Center για να πουλήσουν και να εκθέσουν .

Η έκθεση δίνει στους αγοραστές τη δυνατότητα να αναζητούν διακοσμητικά Χριστουγέννων, διακοσμήσεις σπιτιού (τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για όλο το χρόνο), δώρα, κούκλες, κρασί από τοπικά οινοποιεία και ακόμη και τοπικούς προμηθευτές τροφίμων για σνακ και γεύματα. Το κτίριο θα έχει φαγητό σε καφετέρια, καθώς και τρόφιμα σε παραχωρούσα μορφή, όπως τετράδι, ψητά καρύδια, ζεστά κουλούρια και πολλά άλλα παραδοσιακά αγαπημένα.

Ώρες, Τιμολόγηση και Τοποθεσία για το 2017

Η εκδήλωση προεπισκόπησης θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στις 5 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 μ.μ., αλλά η ίδια η συναυλία θα ανοίξει επίσημα την επόμενη μέρα, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9 έως τις 19 Νοεμβρίου ξεκινώντας από τις 10 το πρωί μέχρι τις Κυριακές μέχρι τις Τρίτες στις 6 μ.μ. και τις Τετάρτες μέχρι τα Σάββατα στις 9 μ.μ.

Ένα εισιτήριο ενηλίκων για την εκδήλωση έναρξης προεπισκόπησης κοστίζει 19 δολάρια το καθένα (αλλά ισχύει μόνο για τις 8 Νοεμβρίου) και το εισιτήριο ενηλίκων για ένα ημερήσιο ταξίδι στην κανονική εκπομπή κοστίζει 10 δολάρια ενώ τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 κοστίζουν 3 δολάρια και τα άτομα κάτω των 6 δωρεάν; προς τιμήν της 50ης επετείου, μπορείτε να εξοικονομήσετε δύο δολάρια στην είσοδο αγοράζοντας το εισιτήριό σας εκ των προτέρων online!

Το πανηγύρι των Χριστουγέννων του Νότου λαμβάνει χώρα στο Πάρκο Expo και Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο 2500 East Independence Boulevard, Charlotte, NC 28205. Υπάρχει χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις για επτά δολάρια είτε στο Expo Center είτε στο Κολοσσαίο Bojangles.

Διάταξη και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίδειξη

Η ίδια η παράσταση προσφέρει στους επισκέπτες τέσσερα μοναδικά τμήματα για να εξερευνήσετε την Όλντ Τάουν, την Χριστουγεννιάτικη λωρίδα, το Enchantment Village και το Holiday Entertainment Stage - καθένα από τα οποία προσφέρει στους επισκέπτες μια ειδική σειρά από αξιοθέατα διακοπών.

Το Olde Town είναι ένα χωριό που φιλοξενεί πάνω από 50 καταστήματα γεμάτα δώρα, κούκλες, διακοσμήσεις και διακοσμητικά αντικείμενα και μπορείτε να βρείτε συστοιχίες δωρεάν δειγμάτων μεταξύ των σπιτιών, όπως βουτήματα, σάλτσες, σούπες και τυριά. Μερικοί μεγάλοι τοπικοί πωλητές και τεχνίτες φέρνουν τη χειροτεχνία τους σε αυτή την ετήσια βιτρίνα, οπότε φροντίστε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των εκθετών εδώ.

Το Christmas Tree Lane και το The Enchantment Village είναι και οι δύο ετήσιες οθόνες που δείχνουν το τοπικό ταλέντο στη διακόσμηση και τη χειροτεχνία-Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Lane χαρακτηριστικά δεκάδες καλά διακοσμημένα δέντρα από τα κοντινά βουνά Blue Ridge ενώ The Enchantment Village είναι μια έκθεση των χειμερινών μεσογειακών σπιτιών που δημιουργήθηκε από την Εθνική Ένωση Μικροσκοπικών Ενθουσιώδων.

Τέλος, το Holiday Entertainment Stage διαθέτει τοπικό ταλέντο τραγουδώντας, χορεύοντας, παίζοντας μέσα και εκτελώντας άλλες ρουτίνες που στοχεύουν στην εξάπλωση της ευθυμίας των διακοπών. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον Άγιο Βασίλη εδώ και να τραβήξετε την εικόνα σας για $ 10, η οποία πηγαίνει για να στηρίξετε το νοσοκομείο Shriners για παιδιά.