Ποια είναι η Ημέρα της Γης;

Προέλευση της Groundhog Day, Punxsutawney Phil, και άλλων διάσημων Groundhogs

Η γερμανική παράδοση θεωρεί ότι εάν ο ήλιος βγει στον Candlemas, ο πρόδρομος της Groundhog Day, ο σκαντζόχοιρος θα δει τη σκιά του και θα ακολουθήσουν έξι εβδομάδες χειμώνα. Όταν οι Γερμανικοί άποικοι ήρθαν στην Πενσυλβανία, συνέχισαν αυτή την παράδοση, χρησιμοποιώντας groundhogs αντί για σκαντζόχοιροι για να προβλέψουν τον καιρό.

Η πρώτη επίσημη Ημέρα Groundhog γιορτάστηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1886 στο Punxsutawney της Πενσυλβάνια με την διακήρυξη στο The Punxsutawney Spirit από τον συντάκτη της εφημερίδας Clymer Freas: «Σήμερα είναι η ημέρα του αλεξιπτωτισμού και μέχρι τη στιγμή που θα πιέσει το θηρίο έχει δεν είδε τη σκιά του. " Το θρυλικό πρώτο ταξίδι Day Groundhog στο Knob Gobbler έγινε το επόμενο έτος από μια ομάδα πνευματικών κυνηγών groundhog που αποκαλούνταν "The Punxsutawney Groundhog Club". Ο Clymer, μέλος του συλλόγου, χρησιμοποίησε τη συντακτική του επιρροή για να διακηρύξει ότι ο Phil, το Punxsutawney Groundhog, ήταν ο μόνος και μόνο επίσημος καιρός που πρόγνωσε το αλεξίπτωτο.

Η φήμη του Phil άρχισε να εξαπλώνεται και οι εφημερίδες από όλο τον κόσμο άρχισαν να αναφέρουν τις προβλέψεις του. Οι αναπτυσσόμενες λεγεώνες οπαδών άρχισαν να κάνουν το ταξίδι στο Punxsutawney κάθε 2 Φεβρουαρίου και με την κυκλοφορία της ταινίας Groundhog Day του 1993 με πρωταγωνιστή τον Bill Murray, τα πλήθη άρχισαν να αριθμούν σε δεκάδες χιλιάδες. Οι ετήσιες προβλέψεις της ημέρας Phil του Groundhog είναι στην πραγματικότητα εισαχθούν στο ρεκόρ του Κογκρέσου!

Από πού έρχεται το όνομα Punxsutawney;

Το Punxsutawney εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά από τους Ινδιάνους του Delaware το 1723 και το όνομά του προέρχεται από το ινδικό όνομα για τη θέση "ponksad-uteney" που σημαίνει "η πόλη των αμμόχελων". Το όνομα woodchuck έχει επίσης ινδική προέλευση, που προέρχεται από το μύθο του "Wojak, το groundhog."

Πού ακριβώς είναι Punxsutawney;

Το Punxsutawney βρίσκεται στη δυτική Πενσυλβάνια, περίπου 80 μίλια βορειοανατολικά του Πίτσμπουργκ.

Πώς ο Phil πήρε το όνομά του;

Το πλήρες όνομα του groundhog είναι στην πραγματικότητα "Punxsutawney Phil, Seer of Seers, Sage of Sages, Προγνωστικός Προγνωστικών και Έκτακτος Προφήτης του Καιρού". Ανακηρύχθηκε έτσι από το "Punxsutawney Groundhog Club" το 1887, την ίδια χρονιά δήλωσαν ότι η Punxsutawney είναι η πρωτεύουσα του κόσμου.

Πώς ξέρεις ότι είναι πραγματικά Phil στο γάντι του γκολφ;

Για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ο Phil ζει σε ένα σπίτι που ελέγχεται από το κλίμα στη βιβλιοθήκη Punxsutawney. Μεταφέρεται στο Knob του Gobbler και τοποθετείται σε ένα θερμαινόμενο βράχο κάτω από ένα προσομοιωμένο κούτσουρο στη σκηνή πριν βγάλει έξω στις 7:25 π.μ. στην Groundhog Day, 2 Φεβρουαρίου, για να κάνει την πρόβλεψή του.

Πόσο παλιά είναι ο Phil οπωσδήποτε;

Ο Phil είναι φημισμένος από τους κατοίκους να είναι πάνω από 100 χρονών, επιβιώνοντας πέρα ​​από την κανονική διάρκεια ζωής ενός μαρμάτου, χάρη στο ισχυρό σύνταγμα της συζύγου του Phyllis και μια σταθερή διατροφή του Groundhog Punch.

Ήταν η ταινία Groundhog ταινιών του 1993 πραγματικά ταινία σε Punxsutawney;

Δυστυχώς, η απάντηση είναι όχι. Η Columbia Pictures αποφάσισε να κινηματογραφήσει την ταινία σε μια θέση πιο προσιτή σε ένα μεγάλο μητροπολιτικό κέντρο. Punxsutawney βρίσκεται σε μια πολύ αγροτική περιοχή με λίγους αυτοκινητόδρομους, έτσι Woodstock, Ιλλινόις επιλέχθηκε ως το site για την ταινία. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να γίνουν προσαρμογές για την παραγωγή. Το πραγματικό Knob είναι ένα δασώδες λόφο με όμορφη θέα. η λαβή του Τσομπέρ στην κινηματογραφική ταινία μετακινείται στην πλατεία της πόλης αν και αναδημιουργείται σε κλίμακα με βάση λεπτομερείς σημειώσεις και βίντεο που έκανε το πλήρωμα κατά την επίσκεψή του στο Punxsutawney.

Δεν μπορώ να φτιάξω το χέρι του γκολφ αυτό το έτος. Είναι η τελετή να είναι στην τηλεόραση;

Οι περισσότεροι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί σε όλη τη χώρα, καθώς και η μεγάλη οθόνη στην Times Square, μεταδίδουν την επίσημη τελετή της Groundhog Day.

Τι μπορώ να περιμένω στη γιορτή της ημέρας Punxsutawney Groundhog;

Προγραμματίστε να φτάσετε στο Punxsutawney το αργότερο μέχρι τις 6 το πρωί για να πιάσετε μία από τις πολλές λεωφορεία που σας μεταφέρουν στο Gobbler's Knob (δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης στο Knob).

Ή, φτάνετε μια μέρα ή δύο νωρίτερα για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση εκδηλώσεις, όπως μια μαγειρική από τσίλι, εκθέσεις παγομηχανών, διαγωνισμούς trivia, μια προγνωστική μπάλα, γάμους ημέρας, βόλτες με έλκηθρο, ξυλογλυπτική, το Phil Phind Scavenger Hunt, μουσική, φαγητό, διασκέδαση και παιχνίδια. Αν τυχαίνει να γιορτάζετε τα γενέθλιά σας στις 2 Φεβρουαρίου, τότε σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε άλλους που μοιράζονται την ειδική ημέρα για την γιορτή των γενεθλίων του Phil και ένα δωρεάν αναμνηστικό.

Τι γίνεται με όλα αυτά τα άλλα μετεωρολογικές προβλέψεις για τον Καιρό;

Ο Alan Freed, Webmaster για τα Punxsutawneyphil.com και Groundhog.org, λέει: "Θα τα πάρουμε σοβαρά μόλις δημιουργηθεί μια μεγάλη κινηματογραφική ταινία προς τιμήν τους!"