Έκθεση χιονιού: Η εποχή του σκι 2016 είναι έτοιμη να ξεκινήσει!

Η ημέρα των ευχαριστιών έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα εδώ στις ΗΠΑ και με την ανεπίσημη έναρξη της σεζόν. Μέχρι στιγμής οι θερμοκρασίες είναι θερμότερες από τις κανονικές και το χιόνι στο έδαφος είναι χαμηλό για το μήνα Νοέμβριο. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χτυπήσετε τις πλαγιές για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο διακοπών, και αυτό δεν σημαίνει ότι η σεζόν 2016-2017 σκι δεν θα είναι εξαιρετική.

Ποιος είναι ανοιχτός; Πόσο χιόνι βρίσκεται στο έδαφος; Θα ρίξουμε μια ματιά στα μεγάλα θέρετρα και θα σας δώσουμε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε εάν ξεκινήσετε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ανατολική ΗΠΑ

Τα ανατολικά κράτη των ΗΠΑ ήταν ασυνήθιστα ζεστά και ξηρά καθ 'όλη τη διάρκεια της πτώσης, η οποία δεν έχει καταστήσει τις συνθήκες καλές είτε για φυσική χιονόπτωση είτε για να κάνει το τεχνητό είδος. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποια κορυφαία θέρετρα ανοικτά για την εποχή και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους σκιέρ στο Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών.

Για παράδειγμα, το Kilington στο Βερμόντ έχει δύο ανελκυστήρες που λειτουργούν σήμερα και το βάθρο 16 ", το οποίο είναι αρκετό για να ανοίξει 4 από τις διαδρομές του. Το πλησιέστερο Stowe Mountain είναι βέβαιο να βάλει τις τελευταίες πινελιές για να πάρει την εποχή τους εκτός, Στις 23 Νοεμβρίου, την Τετάρτη πριν από τις Ημέρες των Ευχαριστιών, ο Jay Peak αναμένει τις ψυχρότερες θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες και είναι έτοιμη να πυροβολήσει τα όπλα χιονιού για να πάρει κάποια τεχνητή σκόνη στις πλαγιές εγκαίρως για τις διακοπές.

Αν όλα πάνε καλά, θα ανοίξουν εγκαίρως και για το Σαββατοκύριακο. Μέσα στα βουνά Adirondack της Νέας Υόρκης, το Whiteface Mountain αρχίζει να παίρνει το χιόνι στο τέλος (4 "τις τελευταίες 24 ώρες) και στοχεύει να ανοίξει στις 25 Νοεμβρίου, την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών. οι διακοπές περιλαμβάνουν το βουνό Loon στο Νιου Χάμσαϊρ και το Okemo Mountain Resort στο Βερμόντ και το Sugarloaf στο Maine.

Κολοράντο

Ίσως ο πρεμιέρα σκι προορισμού σε ολόκληρη την Αμερική, το Κολοράντο δεν ήταν χωρίς τους αγώνες του μέχρι στιγμής αυτό το φθινόπωρο επίσης. Σίγουρα, το A-Basin και το Loveland άνοιξαν με το χρονοδιάγραμμα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του χιονιού δεν πέφτει πολύ στα βράχια. Ωστόσο, τα μεγάλα θέρετρα σε ολόκληρο το κράτος είναι είτε ανοιχτά είτε σχεδιάζουν πολύ σύντομα. Για παράδειγμα, ο Copper Mountain άνοιξε στις 18 Νοεμβρίου και ο Breckenridge ακολουθεί σουίτα στις 19 Νοεμβρίου. Ο Vail σχεδιάζει να ανοίξει στις 25 Νοεμβρίου, ενώ ο Aspen Snowmass ελπίζει να αρχίσει να καλωσορίζει τους σκιέρ την ημέρα των Ευχαριστιών. Εν ολίγοις, οι συνθήκες δεν ήταν μεγάλες, αλλά τα θέρετρα είναι ακόμα έτοιμα να ανοίξουν ως επί το πλείστον στο χρονοδιάγραμμα.

Γιούτα

Η ιστορία ήταν παρόμοια στη Γιούτα, όπου υπήρχε λίγο φρέσκια σκόνη, αλλά όχι τόσο όσο τα θέρετρα θα ήθελαν είτε. Το Alta, το Brighton και το Snowbird αναμένεται να ανοίξουν το Σαββατοκύριακο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών και το Park City θα ακολουθήσει το παράδειγμά του στις 26 Νοεμβρίου. Δυστυχώς, η Solitude και η Deer Valley έχουν καθυστερήσει τις ημερομηνίες έναρξης τους μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά ευτυχώς φρέσκο ​​χιόνι πέφτει. ανοίξτε σύντομα.

Καλιφόρνια

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Καλιφόρνια έχει αγωνιστεί με ξηρασία τα τελευταία δύο χρόνια και ως εκ τούτου η χειμερινή σκι σκηνή δεν ήταν πάντα μεγάλη.

Όμως, το χιόνι έχει πέσει στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες, και οι προβλέψεις απαιτούν περισσότερα κατά τις επόμενες ημέρες. Αυτό έχει επιτρέψει σε θέρετρα όπως το Mammoth Mountain (βάθος βάσης 6-36 "!) Και Boreal Mountain να ανοίξουν ήδη, με άλλα άλλα σύντομα να ακολουθήσουν.Μέσα όπως το Suger Bowl, Squaw Valley και Heavenly αναμένεται να αρχίσουν να καλωσορίζουν τους επισκέπτες την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου. Εάν σχεδιάζετε να χτυπήσετε τις πλαγιές στην Καλιφόρνια αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο διακοπών, πιθανότατα θα είστε πολύ χαρούμενοι πράγματι.

Άλλα δυτικά θέρετρα

Άλλα θέρετρα στις δυτικές ΗΠΑ θα χτυπήσουν ή θα χάσουν ανάλογα με το πού θα πάτε. Η πτώση του χιονιού άρχισε μάλιστα τελικά, αλλά σε μερικές από τις τοποθεσίες δεν υπάρχει ακόμα αρκετά δροσερός καιρός για να ξεκινήσουν τα πράγματα. Για παράδειγμα, ενώ ο Taos έχει καθυστερήσει την ημέρα έναρξης μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, η Santa Fe σχεδιάζει ακόμα να ανοίξει την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Τόσο η Jackson Hole όσο και η Sun Valley στοχεύουν στις 24 Νοεμβρίου και για τις ημερομηνίες έναρξης.

Φυσικά, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός άλλων θέρετρων σε όλες τις ΗΠΑ που δεν είχαμε χρόνο να το check in, αλλά αυτό σας δίνει μια καλή ιδέα για το ποιος θα είναι ανοιχτός εγκαίρως για το σαββατοκύριακο διακοπών. Εάν δεν βλέπετε τον αγαπημένο σας χιονοδρομικό προορισμό σε αυτή τη λίστα, φροντίστε να ελέγξετε τον ιστοχώρο του πριν ξεκινήσετε στις πλαγιές.