Ημέρα της ημέρας

Πού να μείνετε και τι να κάνετε

Είτε πρόκειται να ταξιδέψετε στο σπίτι της γιαγιάς για δείπνο των Ευχαριστιών ή να συσκευάσετε την οικογένεια για διακοπές αργά το φθινόπωρο, δείτε μερικούς τρόπους για να περάσετε τις διακοπές στη Φλόριντα από πού να μείνετε σε τι να κάνετε.

Η Φλόριντα είναι ένα μεγάλο κράτος, ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά να κάνουμε σε όλη την πολιτεία. Ελέγξτε μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις στο βόρειο τμήμα του κράτους από το Panhandle και τη βορειοανατολική ακτή μέχρι την περιοχή του Ορλάντο στην Κεντρική Φλόριντα και στη Νοτιοανατολική.

Βορειοανατολική Φλόριντα

Το Fairbanks House Bed and Breakfast στο νησί Amelia στις ακτές του Ατλαντικού, βορείως του Τζάκσονβιλ, προσφέρει πακέτα διακοπών τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων που περιλαμβάνουν καθημερινό γκουρμέ πρωινό, γλυκά για ύπνο και πολλά άλλα. Αυτή η ιστορική περιοχή της περιοχής σας βάζει σε μια καταπληκτική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, το οποίο είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την εποχή των διακοπών στην κεντρική οδό.

Ο Άγιος Αυγουστίνος, η παλαιότερη πόλη του έθνους, διακοσμεί την ιστορική συνοικία με εκατομμύρια φώτα στη μεγάλη γιορτή Nights of Lights που ξεκινά λίγο πριν την ημέρα των ευχαριστιών και διαρκεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια των Nights of Lights, οι επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης μένουν ανοιχτές αργότερα, επιτρέποντάς σας να δειπνήσετε ενόψει των φώτων και να ψωνίσετε ανάμεσα στα φωτισμένα κτίρια. Τα τρένα και τα καροτσάκια προσφέρουν ξεχωριστές εποχιακές εκδρομές που σας μεταφέρουν στις καλύτερες περιοχές των Νυχτών των Φώτων και υπάρχουν επίσης πολλές εξορμήσεις - από το περπάτημα έως τις περιηγήσεις με άμαξες και μεταφορές, ακόμη και περιηγήσεις για να δείτε τα φώτα από το νερό και από τον αέρα.

Το Παντελόνι

Η περιοδεία προεπισκόπησης του Pensacola Winterfest ξεκινά λίγο πριν την ημέρα των ευχαριστιών. Οι περιηγήσεις στο κέντρο της πόλης περιλαμβάνουν διαδραστικές εμφανίσεις σκηνών και χαρακτήρων διακοπών, συμπεριλαμβανομένων 16 παραστάσεων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού 60 λεπτών με το τρόλεϊ μέσω του Downtown Pensacola. Οι τραγουδιστές οδηγοί σας συνοδεύουν σε έναν κόσμο θαυμασμού με σκηνές από τις αγαπημένες σας μνήμες διακοπών.

Κεντρική Φλόριντα

Το πανύψηλο Gaylord Palms Resort κοντά στο Orlando προσφέρει ένα ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει μία, δύο ή τρεις νύχτες καταλυμάτων, εισιτήρια για το ICE! , και ένα ICE! φωτογραφία. Το εστιατόριο Villa de Flora του Gaylord Palms διαθέτει μπουφέ με τις ευχαριστίες. Και, το Old Hickory Steakhouse φιλοξενεί δείπνο των Ευχαριστιών. Και για τις δύο, καλέστε για κρατήσεις.

Η Disney World γιορτάζει τις γιορτές με ειδικές οθόνες και εκατομμύρια φώτα που φωτίζουν τα θεματικά πάρκα και τα κέντρα ιδιοκτησίας γύρω από τις ευχαριστίες. Το Πολύ Καλά Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Μίκυ πραγματοποιείται στο Μαγικό Βασίλειο κατά τη διάρκεια επιλογών νυχτών τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Η ειδική εκδήλωση είναι μεγάλη διασκέδαση για όλη την οικογένεια και διαθέτει ειδική παρέλαση και γλυκές απολαύσεις. Εάν μένετε σε ένα Disney World Resort κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών, μπορείτε να βρείτε ένα παραδοσιακό δείπνο των Ευχαριστιών στο θέρετρο σας ή να δείτε μια παρέλαση και να αρπάξετε ένα γαλοπούλα ποδιών εν κινήσει στα θεματικά πάρκα.

Ενώ στο ιστορικό Bok Tower Gardens στη λίμνη της Ουαλίας, νότια του Kissimmee, αντικατοπτρίζουν τις ευλογίες της ζωής, ενώ απολαμβάνουν την εκπληκτική ομορφιά των κήπων. Μπορείτε να απολαύσετε μια ειδική κούρσα ημέρας ευχαριστιών που περιλαμβάνει τις μελωδικές καμπάνες του πύργου.

Νοτιοανατολική Φλόριντα

Το δωρεάν ετήσιο κέντρο διασκέδασης τέχνης του Delray Beach στο κέντρο της ημέρας των Ευχαριστιών τράβηξε συνήθως εκατοντάδες καλλιτέχνες που εκθέτουν τις μοναδικές δημιουργίες τους. Αυτό το ετήσιο φεστιβάλ τέχνης γεμάτο χειροποίητα έργα τέχνης, όπως γυαλί, φωτογραφία, ζωγραφική, μικτά μέσα, ίνες, κοσμήματα και πολλά άλλα. Περάστε τη μαύρη Παρασκευή και περιηγηθείτε στις αρχικές τέχνες και τις καλές τέχνες. Είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι μοναδικό για όλους τους περισσότερους στον κατάλογο δώρων διακοπών σας.