Γαλλία: Ο κακός, άσχημος και δύσοσμος

Βάλτε τον εαυτό σας για τη δυσάρεστη πλευρά μιας γαλλικής διαμονής

Είναι μια υπέροχη μέρα και περιπλάνεστε στους δρόμους του Παρισιού. Κοιτάζετε στα μπουτίκ παράθυρα και τα μαιζωτάκια γύρω από τις καφετέριες των πεζοδρομίων. Τότε, ξαφνικά, το νιώθεις. Μπορείτε βήμα, και το πόδι σας αισθάνεται το αστείο squish. Γλιστρά λίγο. Η αναπνοή σας παγιδεύει. Merde! (Κυριολεκτικά.) Μόλις μπήκατε σε μια από τις λιγότερο-από-μαγικές πτυχές της επίσκεψης στη Γαλλία. Doggy doo. Φυσικά, υπάρχουν υπέροχα πράγματα για τη Γαλλία: οι άνθρωποι που βλέπουν σε ένα καφενείο, λαμπρούς καθεδρικούς ναούς, νόστιμο φαγητό, ιστορικά αξιοθέατα, εν αφθονία.

Πριν φλερτήσετε με τα δυσάρεστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την υπέροχη Γαλλία, επιτρέψτε μου να πω τώρα ότι συμφωνώ απόλυτα. Αλλά με το καλό έρχεται πάντα ο κακός.

Τώρα υπάρχουν νόμοι στη Γαλλία, όπως και αλλού για τον καθαρισμό μετά το σκυλί σας, αλλά προφανώς οι Γάλλοι είναι πολύ κάτω από τη λίστα. Υποθέτω ότι είναι ένα πράγμα μόδας. μετά από όλα, ο Jimmy Choos σας είναι για να τρεξίματα μέσα, δεν κλίνει προς τα κάτω (πάντα dodgy με τέτοια ψηλά τακούνια) στο επίπεδο πεζοδρόμιο.

Μην αφήσετε αυτή τη λίστα με κακά πράγματα να σας απομακρύνουν από την επίσκεψη. Μετά από όλα, όλα είναι πραγματικά ένα γαλλικό πράγμα. Αλλά πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι για τους κακούς, το άσχημο και το δύσοσμα πριν την επίσκεψή σας, ειδικά αν δεν έχετε πάει ποτέ στη Γαλλία. Εδώ είναι όλες οι οδυνηρές και τρομακτικές λεπτομέρειες για την κακή πλευρά της Γαλλίας.

Ζωοτροφές σκύλων

Μπορούν να χτυπήσουν οπουδήποτε. Στο πεζοδρόμιο; στο δρόμο. Οι Γάλλοι αγαπούν τα σκυλιά τους και είναι διασκεδαστικό να τα βλέπουν να περπατούν, να κάθονται σε καφετέριες ή να χαλαρώνουν στα καταστήματα.

Αλλά, πρέπει να "πάνε" κάπου. Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα χτυπήσεις μια νάρκη. Είναι καλύτερο στη Γαλλία να κρατήσει την περιφερειακή όρασή σας στο έδαφος κάτω από σας αν θέλετε να αποφύγετε το κουτάβι.

Τουαλέτες

Η χρήση της τουαλέτας στη Γαλλία μπορεί να είναι μια περιπέτεια, μια πρόκληση ή ακόμα και συναισθηματικά ουλές. Αν και δεν είναι τόσο κακές όσο οι ιστορίες τρόμου που μπορεί να έχετε ακούσει, εξακολουθούν να έχουν προβλήματα.

Για ένα πράγμα, εκτός αν κάθεστε σε ένα καφέ, πιθανόν να σας κοστίσει κάποια αλλαγή. Για μια άλλη, δεν είναι πάντα καθαρά και μερικές φορές μπορεί να είναι απλά τρομακτικό.

Υπάρχουν επίσης τα περιβόητα δημόσια κτίρια τουαλέτας. Η ιδέα είναι καλή: συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα από αυτά σε όλη τη χώρα. Πρέπει να έχετε ακριβείς αλλαγές. κοστίζουν € 1 έως € 1,50 για χρήση. Είναι στην πραγματικότητα καθαρότερες από ό, τι φαίνεται, εξαιτίας ενός μαζικού πλυσίματος μετά από κάθε χρήση. Είναι λίγο κουραστικό να έχεις την πόρτα κοντά σου όταν μπαίνεις μέσα. Και, φυσικά, δεν δουλεύουν όλοι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις τουαλέτες στη Γαλλία

Γκράφιτι

Εάν κρίνετε ένα γαλλικό χωριό από την άποψη του τρένου, πιθανότατα θα έχετε μια αρκετά χαμηλή γνώμη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι περιοχές φαίνεται να είναι ένας σημαντικός στόχος των taggers, και συχνά τα κτήρια καλύπτονται με γκράφιτι. Είναι μια ντροπή, πραγματικά, όταν βλέπετε γκράφιτι σε ένα ιστορικό κτίριο ή φτιάχνετε το τοπίο. Αλλά νομίζω ότι αυτή είναι μια κακή πλευρά που πολλοί επισκέπτες για πρώτη φορά εκπλήσσονται. Το γκράφιτι είναι αρκετά παραγωγικό στη Γαλλία.

Ότι SMELL

Η πρώτη μου εντύπωση για τη Γαλλία δεν ήταν η καλύτερη. Είχαμε φτάσει στον Charles de Gaulle και πήραμε το λεωφορείο στην πόλη. Και με χτύπησε σαν σφυρί.

Αυτή η μυρωδιά της οσμής του σώματος. Ωραία! Δεν ξέρω ποιος καθόταν στο κάθισμα μπροστά μου (ή όταν αυτός ή αυτή ανακάλυψε τελευταία τα θαύματα του σαπουνιού και του νερού), αλλά σχεδόν έκανε τα μάτια μου νερό. Ευτυχώς, η κατάσταση αυτή φαίνεται να έχει βελτιωθεί. Μετά από όλα, οι Γάλλοι έχουν μερικά από τα καλύτερα σαπούνια στον κόσμο. Όλοι αγαπούν ένα καλό μπαρ του διάσημου σαπούνι της Μασσαλίας με ελαιόλαδο.

Το άλλο άρωμα που είναι συνηθισμένο είναι εκείνο των ούρων. Ίσως είναι η δυσκολία και η δαπάνη της χρήσης τουαλετών, αλλά μπορείτε να πιάσετε ένα ούρα ούρων σε πολλούς δημόσιους χώρους. Φαίνεται να είναι χειρότερο σε ορισμένα σημεία (διάδρομοι σιδηροδρομικών σταθμών, σοκάκια, κλιμακοστάσια κ.λπ.).

Οδήγηση, πάρκινγκ και σκούτερ!

Οι Γάλλοι έχουν ένα κομμάτι μιας επαναστατικής νοοτροπίας όταν πρόκειται για την οδήγηση. Συχνά παραβιάζουν τους νόμους περί κυκλοφορίας, και συνήθως κατάφωρα. Δεν χρειάζεται καν να οδηγείτε στη Γαλλία για να είναι ένα θέμα. Παρακολουθήστε προσεκτικά τα αδίστακτα αυτοκίνητα όταν διασχίζουν δρόμους επίσης.

Το πιο ενοχλητικό είναι το σκούτερ στη Γαλλία, οι οδηγοί των οποίων συνήθως εκμεταλλεύονται την ικανότητά τους να πάνε οπουδήποτε.

Ίσως χρειαστεί να τους αποφύγετε στα πεζοδρόμια, συχνά επικεφαλής λάθος δρόμους κάτω από το δρόμο και, εκτός από όλα, είναι θορυβώδες. Και είναι παντού. Και παρκάρονται όπου θέλουν.

Μιλώντας για αυτό, οι Γάλλοι θα σταθμεύουν οπουδήποτε θα βρουν μια τρύπα που θα ταιριάζει (ή μπορεί να), ακόμα κι αν σημαίνει το πεζοδρόμιο, το διπλό πάρκινγκ, το κλείδωμα της κυκλοφορίας, το μπλοκάρισμα των ράμπων ανάπηρων στα πεζοδρόμια, το χτύπημα των προφυλακτήρων μερικών αυτοκινήτων πάρκο και ούτω καθεξής.

Γαλλικοί δρόμοι και οδήγηση στη Γαλλία Συμβουλές

Κάπνισμα

Όλοι γνωρίζουν ότι οι Γάλλοι αγαπούν τα τσιγάρα τους. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τον καπνό κατά την επίσκεψή σας στη Γαλλία. Αυτή είναι μια άλλη κατάσταση που έχει βελτιωθεί, αρκετά δραματικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάποτε ήταν ότι δεν υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα σαν μια μη καπνιστική περιοχή της Γαλλίας. Τώρα σχεδόν όλοι οι δημόσιοι χώροι είναι απαλλαγμένοι από καπνό: αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, τρένα, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και καφέ.

Εάν είστε καπνιστής και νομίζετε ότι πρόκειται για μια θετική πτυχή ενός γαλλικού ταξιδιού, φροντίστε να δείτε το χαρακτηριστικό μου Κάπνισμα στη Γαλλία: Ένα μέρος όπου ο φωτισμός είναι ακόμα αποδεκτός .

Απρόβλεπτες ώρες

Μπορεί να είναι μια πρόκληση να φτάσουμε στο ρυθμό του γαλλικού χρονοδιαγράμματος, όπου τα καταστήματα συχνά κλείνουν για μεγάλα γεύματα και εστιατόρια συνήθως κοντά στα γεύματα. Λάβετε συμβουλές για την αντιμετώπιση του άρθρου μου Το Γαλλικό Πρόγραμμα: Παραδοθείτε στο χρονοδιάγραμμα της Γαλλίας .

Αυτό μπορεί να μην είναι η πιο κολακευτική περιγραφές της Γαλλίας, αλλά αυτά τα μειονεκτήματα είναι πολύ υπέρβαρα από τους επαγγελματίες.

Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για το τι να περιμένετε. Αλλά, όπως και οι Γάλλοι, απλά κυλήστε με αυτό. Δεν μπορείτε να απολαύσετε το "joie de vivre" εάν μαντέψετε το αρνητικό.

Τέλος, διαβάστε περισσότερους μύθους για τους Γάλλους

Περισσότερες Συμβουλές για Ταξιδεύοντας στη Γαλλία

Ελέγξτε τις συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων προτού πάτε

Εστιατόριο ανατρέχοντας στη Γαλλία

Πώς να παραγγείλετε έναν καφέ

Αφηγηματικά γαλλικά πιάτα για να αποφύγετε αν δεν είστε γαλλικά

Προϋπολογισμός Γαλλία

Επιλογές καταλύματος στη Γαλλία

Logis Ξενοδοχεία στη Γαλλία

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans