Επισκεφθείτε το κατάστρωμα παρατήρησης της κορυφής του βράχου

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν σχεδιάζετε να κατευθυνθείτε στην κορυφή του βράχου

Στοιχεία για την κορυφή του βράχου:

Επισκεφτείτε το κατάστρωμα παρατήρησης της κορυφής του βράχου:

Αρχικά ανοίχτηκε στο κοινό το 1933, το κατάστρωμα παρατήρησης στο Rockefeller Center ήταν κλειστό για το κοινό το 1986. Αποκαταστάθηκε και βελτιώθηκε, το κατάστρωμα παρατήρησης Top of the Rock, το οποίο άνοιξε ξανά το κοινό το Νοέμβριο του 2005 και προσφέρει θέα 360 μοιρών στη Νέα Υόρκη ο οποίος περιλαμβάνει φανταστική θέα στο Central Park , στο Empire State Building , στο κτίριο Chrysler , καθώς και στους ποταμούς Hudson και East.

Το σύστημα χρονομετρημένων εισιτηρίων εξαλείφει την επιδείνωση των μακρών περιόδων αναμονής, ενώ ακόμη και σας επιτρέπει να χρονομετρήσετε την επίσκεψή σας για να συμπεριλάβετε την ώρα της ημέρας που οι περισσότεροι σας απευθύνονται. Θέλετε να απολαύσετε υπέροχη θέα στο Central Park και να δείτε τις οδούς της Νέας Υόρκης; Σχέδιο για επίσκεψη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θέλετε να δείτε το ηλιοβασίλεμα; Αγοράστε το εισιτήριό σας για περίπου 30 λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα. Θέλετε να ζήσετε τη λάμψη της Νέας Υόρκης το βράδυ; Σχεδιάστε να έρθετε μετά το δείπνο.

Οι προβολές είναι καλύτερες όταν η ημέρα είναι ξεκάθαρη - σας συνιστώ να πηγαίνετε στην πρώτη καθαρή ημέρα του ταξιδιού σας.

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας online μόνο με 3 ώρες προειδοποίησης (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα), αλλά μπορείτε επίσης να τα παραλάβετε στο box office ή σε ένα από τα περίπτερα που πωλούν εισιτήρια στο Rockefeller Center .

Φόρεμα για τον καιρό - ο άνεμος είναι ισχυρότερος και είναι πάντα λίγο πιό ψυχρός στη γέφυρα παρατήρησης από ό, τι στο επίπεδο του δρόμου.

Αν πάρετε πολύ κρύο, πάπια σε μια από τις κλειστές περιοχές θέασης για να ζεσταθεί.

Προσωπικά, πιστεύω ότι η εμπειρία στο Top of the Rock ξεπερνά το Παρατηρητήριο Κτιρίου Empire State . Είναι πολύ λιγότερο γεμάτο κόσμο και η έκδοση εισιτηρίων μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο. Επιπλέον, οι απόψεις του Central Park είναι φανταστικές και μπορείτε πραγματικά να δείτε το Empire State Building. Ενώ το Top of the Rock δεν είναι τόσο υψηλό όσο το Empire State Building, νιώθεις πιο κοντά στα άλλα κτίρια από την κορυφή του βράχου.

Κορυφή των βράχων

Συμβουλές για την επίσκεψη στο κατάστρωμα παρατήρησης:

Επίσκεψη με παιδιά:

Κορυφή της βάσης του καταστήματος παρατήρησης βράχου:

Τιμές εισόδου:

Τα εισιτήρια για το Top of the Rock Observation Deck είναι χρονομετρημένα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε να περιμένετε ώρες για να αγοράσετε εισιτήρια ή να φτάσετε στο κατάστρωμα παρατήρησης.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας online από το Viator

Combo Passes για την κορυφή του βράχου:

Αποφασίζοντας ανάμεσα στην κορυφή του βράχου και το Empire State Building :