Τι είναι η Ισπανία όπως το χειμώνα;

Θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην Ισπανία στους πιο δροσερούς μήνες;

Η Ισπανία είναι περίφημα καλοκαιρινός προορισμός. Για τους περισσότερους, η Ισπανία προκαλεί εικόνες από κάθονται σε ένα εστιατόριο στην παραλία, πίνει σάνγκρια και τρώει παέλια . Τι είναι όμως η Ισπανία το χειμώνα;

Η Ισπανία είναι υπέροχη το χειμώνα - εάν είχατε την επιλογή να επισκεφθείτε την Ισπανία τον Αύγουστο ή τον Δεκέμβριο, θα έλεγα τον Δεκέμβριο.

Δείτε επίσης:

Τι είναι η Ισπανία το χειμώνα (και γιατί η Ισπανία είναι καλύτερο το χειμώνα από το καλοκαίρι)

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους η Ισπανία είναι καλύτερο το χειμώνα από ό, τι το καλοκαίρι - τον καιρό και τι μπορείτε να κάνετε.

Οι χειμερινές θερμοκρασίες στην Ισπανία είναι πιο ευχάριστες από το καλοκαίρι

Αν και οι θερμοκρασίες ποικίλουν σε ολόκληρη τη χώρα, το καλοκαίρι στην Ισπανία μπορεί να είναι ζεστό - συχνά πολύ ζεστό. Πόλεις όπως η Σεβίλλη και η Μαδρίτη φτάνουν συχνά σε θερμοκρασίες άνω των 40 ° C. Το χειμώνα, οι θερμοκρασίες είναι πολύ πιο εύχρηστες. Μπορεί να πάρει πολύ κρύο στο κέντρο και το βορρά, αλλά η Ανδαλουσία είναι ευχάριστα ήπια τους χειμερινούς μήνες.

Για παράδειγμα, η Μαδρίτη το Δεκέμβριο συνήθως φθάνει σε υψηλά επίπεδα περίπου 10 ° C, σπάνια υποβαθμίζοντας τη νύχτα κάτω από το πάγωμα.

Διαβάστε περισσότερα για το Winter Weather στην Ισπανία .

Το χειμώνα μπορείτε να κάνετε σκι στην Ισπανία

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι χιονίζει στην Ισπανία και ότι η Ισπανία έχει περισσότερα βουνά από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Και τι σημαίνουν το χιόνι και τα βουνά;

Σκι !

Περισσότερα συμβαίνουν στην Ισπανία το χειμώνα

Ένα υποπροϊόν της θερμότητας των ισπανικών καλοκαιριών είναι το γεγονός ότι πολλές επιχειρήσεις κλείνουν καθώς το προσωπικό φεύγει από τις ζεστές πόλεις για πιο δροσερά μέρη της χώρας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στη Μαδρίτη και στη Σεβίλλη. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε ότι πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ είναι κλειστά.

Υπάρχουν επίσης λιγότερες εκθέσεις τέχνης και ειδικές εκδηλώσεις, επειδή δεν υπάρχει κανένας εκεί για να τις δείτε! Το χειμώνα, όλα είναι ανοιχτά και θα υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε.

Εκτός από τις δραστηριότητες στις παραλίες και το νερό, δεν μπορείτε να κάνετε λίγα πράγματα το καλοκαίρι που δεν μπορείτε να κάνετε το χειμώνα.

Εκδηλώσεις στην Ισπανία το χειμώνα

Ο χειμώνας στην Ισπανία κυριαρχείται προφανώς από τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος , αν και συμβαίνουν και άλλα γεγονότα. Δείτε αυτούς τους συνδέσμους: