Ο καιρός και τα καλύτερα γεγονότα στην Ισπανία τον Φεβρουάριο

Είναι δροσερό, αλλά όχι κρύο και μια καλή στιγμή για να επωφεληθούν από τα χαμηλότερα ποσοστά

Ο Φεβρουάριος είναι η εκτός εποχής για ταξίδια στην Ισπανία, αλλά εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας, θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για επίσκεψη, αφού οι πτήσεις και τα ξενοδοχεία είναι γενικά φθηνότερα από ό, τι την άνοιξη, το καλοκαίρι και πτώση. ο καιρός είναι πιο ζεστός. Ο Φεβρουάριος στην Ισπανία μπορεί να είναι ψυχρός, αλλά τα υψηλά της ημέρας σε ολόκληρη τη χώρα κυμαίνονται από το υψηλό 40s έως το χαμηλό 60s Fahrenheit, με νυχτερινές βροχοπτώσεις να βυθίζονται στις δεκαετίες του '30 και του '40.

Ο καιρός στην Ανδαλουσία στη νότια Ισπανία είναι σχετικά ήπιος και αυτή θα μπορούσε να είναι η κορυφαία επιλογή για ταξίδι στην Ισπανία κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Μαδρίτη τον Φεβρουάριο

Ως η υψηλότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης, η Μαδρίτη παίρνει το κρύο σε μεγάλο βαθμό, ειδικά τη νύχτα. Τυλίξτε ζεστά. Η πόλη τείνει να παραμείνει σχετικά ξηρή, αλλά μπορείτε ακόμα να περιμένετε βροχή σε περίπου μία στις τρεις ημέρες.

Η μέση υψηλή θερμοκρασία στη Μαδρίτη τον Φεβρουάριο είναι 54 μοίρες, με το μέσο χαμηλό 39 βαθμούς.

Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο

Η Βαρκελώνη είναι λίγο πιο ζεστή τον Φεβρουάριο από τη Μαδρίτη λόγω του θερμαντικού αποτελέσματος της θάλασσας αλλά όχι πολύ. Δεν βροχή πολύ στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο, οπότε περιμένετε απατηλά γαλάζιο ουρανό. μπορεί να φαίνεται ζεστό, αλλά δεν είναι.

Τα απογευματινά υψόμετρα είναι κατά μέσο όρο 58 μοίρες, με χαμηλά περίπου 42 μοίρες.

Ανδαλουσία τον Φεβρουάριο

Η Ανδαλουσία είναι, γενικά, εξαίρεση στον κανόνα. δεν θα πάει πουθενά κοντά στο κρύο εδώ όπως και στο βορρά.

Είναι συχνά λίγο πιο ζεστό στην ενδοχώρα, όπως στη Σεβίλλη παρά στην ακτή. Είναι ακόμα πολύ κρύο για να κάνετε ηλιοθεραπεία στην Ανδαλουσία τον Φεβρουάριο, αλλά θα νιώσετε πολύ πιο ζεστή εδώ από ό, τι στην υπόλοιπη Ισπανία.

Η μέση υψηλή Μάλαγα το Φεβρουάριο είναι 64 μοίρες, και η μέση χαμηλή είναι 46 μοίρες. Στη Σεβίλλη, είναι πολύ παρόμοια, με το απόγευμα ψηλά περίπου 64 βαθμούς και τα χαμηλά 44 βαθμούς.

Βορειοανατολική Ισπανία τον Φεβρουάριο

Είναι πολύ κρύο στη βόρεια Ισπανία κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου για να κάνετε ηλιοθεραπεία, αλλά αυτό είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες σας. Μπορείτε να περιμένετε βροχή κάθε δεύτερη μέρα στο Μπιλμπάο και San Sabastian, έτσι μια ομπρέλα είναι εξίσου σημαντική για να πακετάρετε σαν ένα καλό χειμωνιάτικο σακάκι.

Η μέση υψηλή θερμοκρασία στο Μπιλμπάο τον Φεβρουάριο είναι 58 μοίρες, με την θερμοκρασία να πέφτει στους 41 βαθμούς τη νύχτα.

Βορειοδυτική Ισπανία τον Φεβρουάριο

Αν νομίζατε ότι το Μπιλμπάο ήταν υγρό τον Φεβρουάριο, περιμένετε μέχρι να φτάσετε στη Γαλικία και την Αστούρια. Αν δεν σας αρέσει η βροχή, οι μέρες σας θα καταστραφούν συχνότερα από ό, τι εάν επισκεφθείτε αυτό το μήνα.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα το Φεβρουάριο είναι 54 μοίρες, με το χαμηλό δικαίωμα στα 40 βαθμούς.

Εκδηλώσεις Φεβρουαρίου

Χωρίς αμφιβολία, το πιο σημαντικό γεγονός το Φεβρουάριο είναι το καρναβάλι, το οποίο συνήθως (αλλά όχι πάντα) γίνεται αυτό το μήνα. Ελέγξτε το ημερολόγιο για να βεβαιωθείτε πριν πάτε. Ακολουθούν μερικά άλλα κορυφαία γεγονότα στην Ισπανία τον Φεβρουάριο.