Ποιο είναι το τρέξιμο των γυμνών;

Διαμαρτυρία ταυρομαχίες στο Buff στη Παμπλόνα της Ισπανίας

Το τρέξιμο των γυμνών ήταν ένα γεγονός που πραγματοποιήθηκε κάθε χρόνο στην Παμπλόνα της Ισπανίας λίγες μέρες πριν από την Παμπλόνα Τρέξιμο των Ταύρων στο Φεστιβάλ San Fermin τον Ιούλιο.

Το τρέξιμο των γυμνών είναι (ή ήταν) γυμνό μέσω των δρόμων της Παμπλόνα από ακτιβιστές δικαιωμάτων των ζώων, ως διαμαρτυρία ενάντια στην αμφιλεγόμενη φύση της Παμπλόνα Τρέξιμο των Ταύρων, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ San Fermin στην Παμπλόνα , Ισπανία.

Ξεκινώντας από το 2002, όταν μια ομάδα ακτιβιστών έβγαλε στους δρόμους μόνο τα κόκκινα κασκόλ και την αίσθηση της υπερηφάνειας, το τρέξιμο έγινε τώρα ένα γεγονός από μόνο του, υποστηρίζοντας οργανώσεις όπως το PETA.

Μετά από ένα χρόνο εκτός λειτουργίας το 2008, η εκδήλωση επέστρεψε το 2009, αλλά χωρίς οι συμμετέχοντες στην πραγματικότητα να σπριντ στον buff. Μου είπε ένας τοπικός τουριστικός εργάτης ότι το γεγονός πιθανότατα αποστασιοποιήθηκε καθώς οι διοργανωτές πίστευαν ότι το τρέξιμο ειρωνικά έριχνε περισσότερη προσοχή στο τρέξιμο των ταύρων απ 'ό, τι στα δικαιώματα των ζώων.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο Running the Nudes, ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες, τοποθεσίες εκδηλώσεων και πώς να δωρίσετε την αιτία τους. Παρόλο που η εκδήλωση ωφελεί μια πολύ σοβαρή αιτία, ο ιστότοπος είναι αρκετά μυστικός και δίδει μεγάλη έμφαση στη σεξικότητα των ανθρώπων που τρέχουν!

Δείτε την γκαλερί μας (ήπια NSFW) Παμπλόνα Τρέξιμο των γυμνών εικόνων για μια πιο προσεκτική ματιά στην τώρα διάσημη συγκέντρωση.

Υπάρχει επίσης αυτό το βίντεο YouTube που πήρε κάποιος από δεξιά στη μέση της δράσης.

Ή, αν όλα αυτά είναι πάρα πολύ για σένα ούτως ή άλλως, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε, να δείτε μερικούς καθεδρικούς ναούς και να φάτε μερικές τάπας . Υπάρχουν άλλα πράγματα που συμβαίνουν στην Παμπλόνα απ 'ό, τι η ταύρος τρέχει!

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εκτέλεση των γυμνών δεν περιλαμβάνει πια καμία λειτουργία.

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα "τρέχοντα" και "γυμνά" τμήματα της εκδήλωσης, σας προτείνουμε να δείτε το Sopelana Naturist Race , έναν αγώνα μήκους 5 χλμ. Που πραγματοποιείται κάθε χρόνο κοντά στο Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων . Δεν έχει καμία σχέση με ταυρομαχίες, αλλά μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία παρόλα αυτά αν ψάχνετε να κάψετε κάποιες θερμίδες ενώ τρέχετε γύρω από τη φύση σε ό, τι σας έδωσε ο Θεός. Στην πραγματικότητα, έχουμε μια ολόκληρη ενότητα για τον γυμνισμό στην Ισπανία, αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά και να βρείτε παραλίες, καταλύματα και εκδηλώσεις που εξυπηρετούν ειδικά την κοινότητα γυμνιστών.