Σεγκόβια, Ισπανία Ταξιδιωτικό πρόγραμμα

Τα 3 μεγάλα αξιοθέατα της Σεγκόβια

Μεγάλη αρχιτεκτονική καθιστά την Σεγκόβια μια πόλη που πρέπει να δούμε στη διαδρομή του ισπανικού τουριστικού προορισμού. Επισκεφθείτε ένα 2000χρονο ρωμαϊκό υδραγωγείο, ένα παραμυθένιο κάστρο, έναν καθεδρικό ναό του 14ου αιώνα και πολλά άλλα σε αυτή την ισπανική πόλη, 90 χλμ. Βόρεια της Μαδρίτης.

Μια συμπαγής πόλη με λιγότερους από 60.000 ανθρώπους, η γοητεία της Segovia βρίσκεται στο περιβάλλον της, στην ποικιλία της αρχιτεκτονικής της και στους ανθρώπους της. Είναι δύο ώρες με γραφικό τρένο, μια ώρα και μισή με το λεωφορείο από τη Μαδρίτη.

Segovia Αξιοθέατα: Το Υδραγωγείο

Ξεκινήστε την περιήγησή σας στο Segovia στην Plaza του Υδραγωγείου. Θα καταλήξετε εδώ αν πάρετε το λεωφορείο ή το τρένο. Δεν θα χάσετε αυτό το τουριστικό φαβορί, ίσως χτισμένο γύρω στο δεύτερο μισό του πρώτου αιώνα από τον Τραϊανού, είναι σχεδόν 30 πόδια ψηλά στο ψηλότερο σημείο του και περνάει από το κέντρο της πόλης. Είναι ακόμα σε χρήση ως δευτερεύουσα παροχή ύδατος για το Segovia και είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα ρωμαϊκά οικοδομικά έργα οπουδήποτε. Βρείτε περισσότερα για το Υδραγωγείο και την ιστορία του εδώ.

Επίσης, δείτε το Photo Show μας, συμπεριλαμβανομένου του Υδραγωγείου

Ο Αλκαζάρ της Σεγκόβια

Σκεπτόμενος να χτίστηκε στα τέλη του 11ου αιώνα στη συμβολή των δύο ποταμών της Segovia Eresma και Clamores, αυτό το παραμυθένιο κάστρο υπέστη σοβαρές ζημιές από τη φωτιά το 1862, αλλά αργότερα αποκαταστάθηκε και ίσως διακοσμήθηκε λίγο. (Η Disney θεωρήθηκε ότι το αντιγράφηκε, αλλά στη συνέχεια θεωρήθηκε ότι έχει αντιγράψει πολλά κάστρα στην Ευρώπη.) Αυτή η περιοχή ήταν ίσως φρούριο τουλάχιστον από τους ρωμαϊκούς χρόνους. οι ανασκαφές αποκάλυψαν γρανιτοειδείς όγκους όπως οι Ρωμαίοι που χρησιμοποιούσαν για το υδραγωγείο στην περιοχή Alcazar.

Το Alcazar εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κάστρα στην Ισπανία.

Είναι ακόμα ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε και να δείτε την ύπαιθρο από. Το εσωτερικό του μουσείου θα σας πει κάτι για τη ζωή στην εποχή.

Ο καθεδρικός

Ο πρώτος καθεδρικός ναός στην Σεγκόβια βρισκόταν κοντά στο Alcazar. Κακή επιλογή εάν θέλετε ο καθεδρικός ναός σας να είναι ασφαλής από τις καταστροφές του πολέμου.

Το νέο είναι στο Plaza Major και χρονολογείται από το 1525, όταν άρχισε να εργάζεται ο αρχιτέκτονας Juan Gil de Ontañon, υπεύθυνος και για τον καθεδρικό ναό της Salamanca. Το Ontañon δεν μπόρεσε να τελειώσει στη διάρκεια της ζωής του και οι εργασίες συνεχίστηκαν από πολλούς άνδρες μέχρι την ολοκλήρωσή του το 1615.

Να φτάσετε στην Σεγκόβια με το τρένο

Υπάρχουν συχνές αμαξοστοιχίες και από τους δύο σταθμούς στη Μαδρίτη με κόστος περίπου 9 ευρώ για ένα εισιτήριο δεύτερης κατηγορίας [check site RENFE]. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Αυτό το ταξίδι εμφανίζεται εδώ: Μαδρίτη στην Segovia, αλλά μπορείτε να πληκτρολογήσετε οποιοδήποτε σημείο εκκίνησης θέλετε.

Να φτάσετε στην Σεγκόβια με λεωφορείο

Η επιχείρηση λεωφορείων La Sepulvedana εκτελεί συχνά λεωφορεία προς το Σεγκόβια. Estación de la Sepulvedona (σταθμός λεωφορείων).

Για την Segovia και την Avila: Paseo de la Florida, 11. Πληροφορίες: (91) 430 48 00. Το ταξίδι διαρκεί μία ώρα και μισή.

Που να μείνω

Το Hotel Los Linajes έχει πρόσοψη του 11ου αιώνα και βρίσκεται μέσα στα τείχη της πόλης.

Το Hotel Infanta Isabel είναι μια ρομαντική επιλογή στην Σεγκόβια. Γύρω από την ίδια τιμή με τα παραπάνω, αντιμετωπίζει το Plaza Mayor, μια εξαιρετική τοποθεσία.

Το Parador de Segovia συνιστάται ιδιαίτερα. Είναι αρκετά καινούργιο, καθώς οι παραδότες πηγαίνουν και έχουν υπέροχη θέα στην πόλη.

Αν προτιμάτε μια ενοικίαση διακοπών, το HomeAway έχει μερικές μόνο δικαίωμα στην Segovia: ενοικιάσεις διακοπών Segovia.

Τι να φας

Οι τοπικές σπεσιαλιτέ είναι το αρνί και το θηλαστικό χοίρου (cochinillo), η πέστροφα και τα τεράστια φασόλια που ονομάζονται Judiones de la Granja .

Εστιατόρια; Σχεδόν οτιδήποτε προσφέρει τις παραπάνω ειδικότητες. Το εστιατόριο José María κοντά στο Plaza Mayor συνιστάται. Το Parador λέγεται ότι έχει καλό φαγητό. Για την άποψη θα πήγαινα με το La Postal.

Απολαύστε το ταξίδι σας στην Σεγκόβια, είτε πρόκειται για ημερήσια εκδρομή από τη Μαδρίτη είτε για μεγαλύτερη διαμονή.