Διαχείριση αποβλήτων Phoenix Open - Χάρτης, διεύθυνση και οδηγίες

Η διαχείριση αποβλήτων Phoenix Open (πρώην FBR Open) διοργανώνεται στο Club of Players Tournaments του Scottsdale κάθε χρόνο στα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου. Το TPC του Scottsdale είναι το γήπεδο γκολφ που συνδέεται με το Fairmont Scottsdale Princess Hotel and Resort. Ο χώρος στάθμευσης στο Waste Management Phoenix Open είναι δωρεάν και υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από τους χώρους στάθμευσης μέχρι το δρομολόγιο.

Διαχείριση αποβλήτων Phoenix Open Address

TPC Scottsdale
Γήπεδο Στάδιο
17020 N Hayden Road
Scottsdale, ΑΖ 85255

GPS

33.640576, -111.908868

Χώρος στάθμευσης στη διαχείριση αποβλήτων Phoenix Open

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ενώ ο παραπάνω χάρτης σας δείχνει πού βρίσκεται το TPC Scottsdale Stadium Course, μόνο οι επισκέπτες του θέρετρου ή οι επισκέπτες με ειδικά περάσματα θα μπορούν να σταθμεύσουν σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο του γκολφ. Ο εξωτερικός χώρος στάθμευσης παρέχεται με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.

Από τη δύση, ο δημόσιος χώρος στάθμευσης βρίσκεται στο Loop 101 και στο Hayden Road. Οι Eastbound Loop 101 οδηγοί εξέρχονται στο Hayden και οδηγούν νότια στο χώρο στάθμευσης.

Από τα ανατολικά, το πάρκινγκ βρίσκεται στο WestWorld. Από τη λεωφόρο Frank Lloyd Wright, οδηγείτε βόρεια στην οδό Bell, στρίψτε ανατολικά στην 94η οδό και νότια στην είσοδο του πάρκινγκ. Αυτός είναι και ο συνιστώμενος χώρος στάθμευσης για να παρακολουθήσετε τις βραδιές των ορνιθοπανιδιών το βράδυ.

Η σήμανση και η βοήθεια εθελοντών με χώρο στάθμευσης στο Waste Management Phoenix Open είναι πάντα πολύ καλές.

Αυτός ο χώρος ΔΕΝ είναι προσβάσιμος από το Valley Metro Rail.

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Αριζόνα συνήθως παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών, για αυτό το γεγονός.

Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Πού να μείνετε κοντά

Υπάρχουν ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλες τις τιμές κοντά στο Scottsdale TPC. Κατά τη διάρκεια των μεγάλων εκδηλώσεων θα είναι απασχολημένοι (και οι τιμές θα είναι υψηλές). Η πρώτη σας επιλογή είναι σίγουρα η Fairmont Scottsdale Princess (διαβάστε κριτικές και ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στο TripAdvisor).

Εδώ είναι οι προτάσεις μου για άλλα μέρη που θα μείνουν στην περιοχή του North Scottsdale.

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Θα μπορούσατε επίσης να ενδιαφέρεστε για ...

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.