Δωρεάν θερινές δραστηριότητες στο Μιλγουόκι

Εξωτερικές συναυλίες στο Chill στο Hill

Πού: Πάρκο Humboldt, Λεωφόρος S. Howell, 3000, Μιλγουόκι (Bay View)

Πότε: Κάθε Τρίτη το βράδυ από τις 6 μ.μ. έως το σούρουπο στο πάρκο Humboldt, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Στη σκηνή υπάρχουν ποικίλες μορφές μουσικής, από ροκ μέχρι λαϊκά - όλες οι τοπικές ενέργειες. Οι πωλητές τροφίμων και τα φορτηγά πωλούν τρόφιμα και το Milwaukee County Parks πωλεί μπύρα, αλλά είστε ελεύθεροι να φέρετε τις δικές σας πικνίκ και αλκοολούχα ποτά.

Συγγραφικές αναγνώσεις στη Boswell Book Company

Πού: 2559 N. Downer Ave., Milwaukee (East Side)

Πότε: Το πιο επιτυχημένο και άκρως δημοφιλές βιβλιοπωλείο του Milwaukee κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους μεγάλους συγγραφείς ενώ ήταν σε περιοδεία. Ενώ ορισμένες εκδηλώσεις είναι σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις και φέρουν ένα τέλος, υπάρχουν αρκετές εμφανίσεις συγγραφέων, οι οποίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του βιβλιοπωλείου (http://www.boswellbooks.com).

Ζωοτροφές στο Κέντρο Αστικής Οικολογίας

Πού: Riverside Park, 1500 E. Park Pl., Milwaukee (Ανατολική πλευρά); και 3700 W. Pierce, Milwaukee (κοιλάδα Menomonee)

Πότε: Κάθε Σάββατο από τις 1 μ.μ. έως τις 2 μ.μ., αυτή η φιλική προς την οικογένεια δραστηριότητα φέρνει μια άγρια ​​πλευρά σε αυτή την αστική τσέπη του Μιλγουόκι καθώς φτάνετε να τρώτε χελώνες, φίδια, ψάρια και πολλά άλλα.

Δημιουργήστε Τέχνη στο AWE Truck Studio

Πού: Διάφορα σημεία γύρω από το Μιλγουόκι

Πότε: Από τις 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. τις καθημερινές για έξι εβδομάδες το καλοκαίρι, αυτό το art-studio-on-wheels (τέσσερα δωρεά μινιμπάν γεμάτα δημιουργικές προμήθειες).

Ελέγξτε τον ιστότοπο για τοποθεσίες. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη ζωγραφική, την ζωγραφική, την εκτύπωση και τη δημιουργία γλυπτών.

Πλατεία Τόνες Συναυλία Σειρά + Γιόγκα

Πού: Κέντρο πόλεων Bayshore, 5800 N. Bayshore Drive, Glendale

Πότε: Κατατάσσεται μεταξύ των εθνικών λιανοπωλητών, η «πλατεία της πόλης» του εμπορικού κέντρου φιλοξενεί μια ποικιλία εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένων των καλοκαιρινών συναυλιών των Square Tunes την Πέμπτη από το μεσημέρι έως τις 13:00 και από τις 18:00 έως τις 8 μ.μ. Μαθήματα γιόγκα που φιλοξενούνται από τη Neroli Salon & Spa, που είναι μισθωτής του εμπορικού κέντρου, είναι κάθε Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 9:30 π.μ.

Δραστηριότητες πεζοπορίας και φύσης στο κρατικό δάσος Havenwoods

Πού: 6141 N. Hopkins St., Milwaukee

Πότε: Δεν υπάρχει χρέωση εισόδου σε αυτό το αστικό δάσος, που εκτείνεται σε 237 στρέμματα, ώστε να μπορείτε είτε να πάρετε μια αυτοκατευθυνόμενη πεζοπορία (περίπου 2,5 μίλια) είτε να ενώσετε με άλλους για ένα γεγονός, όπως οι πεζοπορίες και οι περιπάτους των πτηνών για ενήλικες (που πραγματοποιούνται σε περιστασιακές ημερομηνίες, έλεγχος ηλεκτρονικού ημερολογίου) και σε εργαστήρια. Το οικογενειακό GO! Ανακαλύψτε τις δραστηριότητες στο δεύτερο και τρίτο Σάββατο του μήνα μεταξύ 9 π.μ. και 2 μ.μ.

Περιηγηθείτε στο Art στο Μουσείο Τέχνης του Milwaukee

Πού: 700 N. Art Museum Drive, Μιλγουόκι (Κέντρο)

Πότε: Η πρώτη Πέμπτη του μήνα σημαίνει δωρεάν είσοδο (κανονικά είναι $ 17) σε αυτό το μουσείο παγκόσμιας κλάσης τέχνης στη λίμνη του Milwaukee. Υπάρχει ένα εκπληκτικό κατάστημα δώρων γεμάτο με μοναδικά ευρήματα, ένα εστιατόριο και δύο καφετέριες, εκτός από τη συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει μία από τις σημαντικότερες συλλογές λαϊκής τέχνης της χώρας καθώς και κομμάτια από γνωστούς σύγχρονους καλλιτέχνες όπως οι Andy Warhol και Georgia O 'Keefe.

Δημοτικό Μουσείο Μιλγουόκι

Πού: 800 W. Wells St., Milwaukee (Downtown)

Πότε: Η αμοιβή εισόδου $ 17 για ενήλικες ($ 12 για παιδιά μέχρι 13 ετών) παραιτείται την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, χάρη σε μια συνεργασία με την Kohl's.

Μια άλλη ελεύθερη μέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι η Ημέρα του Πατέρα. Νέο φέτος είναι η εκ νέου έκθεση "Streets of Old Milwaukee". Υπάρχει επίσης καφετέρια και καφετέρια στο μουσείο.

Περιηγηθείτε στο Wisconsin Humane Society

Πού: 4500 W. Wisconsin Ave., Milwaukee (West Side)

Πότε: Τα Σαββατοκύριακα προσφέρονται δωρεάν περιηγήσεις στο καταφύγιο. Ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε έναν νέο γούνινο φίλο για να ενταχθείτε στο σπίτι σας; Αλλά ακόμα και αν δεν το κάνετε, αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για να δείτε την αποκατάσταση που πρέπει να λάβει χώρα για να πάρουν τα σκυλιά και τις γάτες έτοιμες για υιοθεσία.

Περιήγηση και Γεύση στην MillerCoors Miller Brewing Company

Πού: 4251 W. State St., Milwaukee (West Side)

Πότε: Για τα τελευταία 155 χρόνια, αυτό το ζυθοποιείο με εθνική διανομή έχει κάνει μπύρα εδώ. Οι εκδρομές διαρκούν μία ώρα και σας δείχνουν την εμφιάλωση και τη συσκευασία, τη ναυτιλία και τη διανομή, και το ζυθοποιείο.

Μετά, περιμένετε να δοκιμάσετε τις παγωμένες μπύρες στο Miller Inn. (Αναψυκτικά για παιδιά και καθορισμένους οδηγούς.)

Τζαζ στο πάρκο

Πού: Cathedral Square Park, 520 E. Wells St., Milwaukee (Κέντρο)

Πότε: Κάθε Πέμπτη μεταξύ 2 Ιουνίου και 1 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:00, αυτό το αστικό πάρκο στο παλιό κέντρο του Μιλγουόκι φιλοξενεί μια ελεύθερη συναυλία τζαζ. Τα είδη επίσης σκαρφαλωμένα σε funk, big band, reggae, blues και R & B. Πολλοί πωλητές τροφίμων πωλούν την κουζίνα τους αλλά είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να φέρετε ένα πικνίκ.