Το Grand Bear Resort του Grizzly Jack

Ψυχαγωγία εσωτερικού χώρου νερού

Το Grand Bear Falls, το εσωτερικό πάρκο νερού στο Grizzly Jack's Grand Bear Resort προσφέρει εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών για το μέγεθός του. (Στα 24.000 τετραγωνικά πόδια, το πάρκο είναι σχετικά μικρό.) Το πιο ενδιαφέρουσα του αξιοθέατο είναι μια κίνηση και ηχητική περιπέτεια ήχου. Σύμφωνα με το πάρκο, οι επισκέπτες επιλέγουν την περιπέτεια τους και βιώνουν εικόνες και ήχους καθώς ταξιδεύουν με την κλειστή διαφάνεια.

Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν έναν τεμπέλικο ποταμό, μια πισίνα με κύματα και διαφάνειες σώματος και σωλήνων.

Μια οικογένεια διαφάνεια είναι πολύ μεγάλη για να επιτρέψει στις οικογένειες να γλιστρήσουν μαζί. (Οι περισσότερες διαφάνειες νερού επιτρέπουν μόνο στους αναβάτες να κατεβαίνουν κάθε ένα.) Ο Σταθμός Ranger είναι ένα διαδραστικό κέντρο διαδραστικότητας με νερό με μικρές νεροτσουλήθρες, συσκευές αναρρίχησης, κανόνια νερού και ένα τεράστιο κάδο νερού.

Τα νεώτερα παιδιά μπορούν να πανηγυρίζουν στην πισίνα Tot, ενώ οι μεγάλοι επισκέπτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στο τζακούζι. Τα Σάββατα και τις Κυριακές, ο Grand Bear Falls παρουσιάζει το Grand Duck Derby. Τα παιδιά μπορούν να εισέλθουν στο διαγωνισμό και να κερδίσουν έπαθλα εάν οι πάπιες από καουτσούκ τους πάνε καλά σε έναν αγώνα γύρω από τον τεμπέλης ποταμό.

Σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα, πιο πλήρως εξοπλισμένα εσωτερικά πάρκα νερού, το Grizzly Jack's Grand Bear Resort στερείται πιο συναρπαστικών αξιοθέατων, όπως μια περιπέτεια με νερό ή μια χιονοστιβάδα. Ως εκ τούτου, είναι περισσότερο προσανατολισμένη στις οικογένειες με παιδιά 12 και κάτω.

Άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε

Το Grand Bear Resort προσφέρει επίσης Enchanted Forest Grizzly Jack, ένα εσωτερικό πάρκο περιπέτειας με εννέα αξιοθέατα, όπως μια γραμμή φερμουάρ, ένα βράχο, ένα σκοινί σχοινιών, μια ετικέτα λέιζερ και μια στοά με παιχνίδια εξαργύρωσης.

Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, διατίθεται υπαίθριο μίνι γκολφ.

Ως οικογενειακό θέρετρο, το Grand Bear προσφέρει δραστηριότητες που απευθύνονται σε παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της αφήγησης, ταινιών βράδυ και χειροτεχνίας. Το παρακείμενο νησάκι Bear περιλαμβάνει καταρράκτη, μονοπάτια πεζοπορίας και κατάστρωμα παρατήρησης. Υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο Κάστρο στην παιδική χαρά Woods.

Το θέρετρο βρίσκεται κοντά στο Starved Rock State Park, το οποίο προσφέρει φαράγγια, μπλόφα, βραχώδεις σχηματισμούς και άλλα πράγματα που μπορείτε να εξερευνήσετε. Το Matthiessen State Park είναι επίσης κοντά.

Πολιτική εισόδου και τοποθεσία

Η είσοδος στο υδάτινο πάρκο Grand Bear Falls περιλαμβάνεται με τιμές δωματίων για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Οι ημερήσιες κάρτες είναι διαθέσιμες για το ευρύ κοινό σε ορισμένες ημέρες. Επικοινωνήστε με το Grand Bear Resort του Grizzly Jack για περισσότερες πληροφορίες.

Το θέρετρο προσφέρει πακέτα γενεθλίων που περιλαμβάνουν εισδοχή στο πάρκο νερού. Διαθέτει επίσης ένα συνεδριακό κέντρο που μπορεί να κλείσει για συναντήσεις, γάμους και δεξιώσεις.

Το θέρετρο βρίσκεται στο Starved Rock State Park στην Utica, Illinois. Η πραγματική διεύθυνση είναι 2643 N. Κρατική διαδρομή 178. I-80 σε Rte. 178 S, μέσω της πόλης της Utica. Περάστε τον ποταμό Ιλλινόις και το θέρετρο είναι ένα μίλι στα δεξιά. Το Starved Rock State Park απέχει 95 μίλια από το Σικάγο.

Τι να φάτε;

Μέσα στο υδάτινο πάρκο, το Wave Cafe προσφέρει σνακ και απολαύσεις. Άλλες επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν το εστιατόριο Jack's Place & Sports Bar, το οποίο προσφέρει πρωινό σε μπουφέ και το Honey Pot Sweet Shop. Σε ζεστό καιρό, το θέρετρο ανοίγει το Bear Island Outdoor Bar & Grill τα Σαββατοκύριακα.

Διαμονή στο ξενοδοχείο

Το Grizzly Jack's προσφέρει standard δωμάτια του ξενοδοχείου καθώς και σουίτες, βίλες διακοπών και πολυτελείς καμπίνες.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου λαμβάνουν δωρεάν περάσματα στο πάρκο νερού.