Κλίβελαντ Φαγητό και Οδηγός Φύλων

Τα καλύτερα Gay Bathhouses και Sex Clubs στο Κλίβελαντ


Τοποθετημένο μέσα σε ένα όμορφα ανακαινισμένο κτίριο art deco από τα τέλη της δεκαετίας του '30 που ήταν ένα κτίριο γραφείων Greyhound γραφείων και γκαράζ, το Flex Cleveland (2600 Hamilton Ave., 216-812-3304) είναι ένα εικονικό μνημείο για τον πολιτισμό λουομένων gay. Οι ιδιοκτήτες το χρεώνουν ως τη μεγαλύτερη εγκατάσταση στον κόσμο και σε περισσότερα από 50.000 τετραγωνικά πόδια, είναι εύκολο να το πιστέψεις αυτό. Επιπλέον, είναι ένα καθαρό, καλά οργανωμένο, 24-ωρη spa και κρουαζιερόπλοιο με προσωπικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό - θα ήσαστε σκληρό (για να το πω) για να βρείτε ένα καλύτερο μπάνιο, ακόμη και σε ένα πολύ μεγαλύτερη πόλη.

Και το γεγονός είναι, οι λάτρεις των λουτρών επισκέπτονται εδώ στο Κλήβελαντ από όλο το Midwest.

Εκτός από τη μέρα ή τη νύχτα για διασκέδαση και συναντήσεις με άλλους τύπους, το κολύμπι (υπάρχουν εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες), με κοκτέιλ με φίλους (υπάρχει πλήρες μπαρ ανοιχτό από τις 1 μ.μ. έως τις 2:30), απολαμβάνοντας ένα φαγητό για φαγητό (το φαγητό σερβίρεται στο μπαρ και το καφενείο), το Flex διαθέτει μια σειρά από όμορφα επιπλωμένα δωμάτια του ξενοδοχείου - είναι λίγο πολύ στο επίπεδο, από άποψη διακόσμησης και ανέσεων, ενός ξενοδοχείου αλυσίδας μεσαίας κατηγορίας, αλλά με λίγο περισσότερο χαρακτήρα. Και, φυσικά, βρίσκεστε σε άμεση γειτνίαση με πολλούς φιλικούς τύπους, αν αυτό είναι το θέμα. Αν όχι, εξακολουθεί να είναι μια απολύτως σταθερή επιλογή ως διανυκτέρευση και δεν είναι αναμενόμενο ότι είστε εδώ για να συνδέσετε μόνο επειδή κλείσετε ένα δωμάτιο εδώ. Οι διανυκτερεύσεις κοστίζουν από περίπου $ 110 έως $ 250 ανά διανυκτέρευση και τα δωμάτια κυμαίνονται από τα απλά μονόκλινα δωμάτια μέχρι μια αρκετά μεγάλη προεδρική σουίτα - εδώ είναι το πλήρες φύλλο τιμοκαταλόγου τόσο για πλήρεις καταλύματα όσο και για εγκαταστάσεις μπάνιου.

Το Flex είναι μόνο μέλη, έτσι ώστε οι ημερήσιοι επισκέπτες να πληρώνουν μια μικρή ημερήσια αμοιβή (περισσότερες προσιτές εξαμηνιαίες και ετήσιες συνδρομές είναι επίσης διαθέσιμες και έχουν νόημα εάν είστε εδώ για περισσότερες από μερικές ημέρες) καμπίνες, και αυτές κυμαίνονται από περίπου $ 11 έως $ 32, ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας - όλα αρκετά λογικό για μια τέτοια σύγχρονη και ευχάριστη εγκατάσταση.

Το Flex Cleveland είναι μία από τις πολλές εγκαταστάσεις που αποτελούν μέρος του Flex Spas - θα βρείτε και άλλα καταστήματα στην Ατλάντα , το Λος Άντζελες και το Φοίνιξ.