Λος Άντζελες Gay Bathhouses και Sex Clubs Guide

Εάν είστε οπαδός της κρουαζιέρας, της σεξουαλικής βιασύνης και του εκθεσιασμού, και συνδέοντας τα σε γυμναστήρια και σάουνες, πιθανότατα θα βρείτε πολλά που θα σας κάνουν ευτυχισμένους στο Λος Άντζελες , με περισσότερα γκέι μπανιέρες και σεξουαλικούς συλλόγους από οποιαδήποτε άλλη πόλη οι Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, θα βρείτε πολλά που σας κρατούν απασχολημένοι στη Νότια Καλιφόρνια, καθώς υπάρχει επίσης ένα διασκεδαστικό γκέι λουτρό στο Σαν Ντιέγκο και το Palm Springs έχει περισσότερα είδη ένδυσης-προαιρετικά gay θέρετρα από οπουδήποτε στον κόσμο, πολλά από αυτά με ατμό, σάλτσα-y vibe.

Η ταξινόμηση των επιλογών του γκέι λουτρών και των σεξουαλικών κέντρων στο Λος Άντζελες μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντική και, φυσικά, είναι αδύνατο να προβλέψετε σε οποιονδήποτε χρόνο ποιος θα μπείτε σε ένα ή άλλο κλαμπ. Ορισμένες από αυτές τις θέσεις είναι σταθερά δημοφιλείς και τα Σαββατοκύριακα αργά το βράδυ, οι πιθανότητες σας είναι αρκετά ισχυρές για την εύρεση καλών πλήθους σε όλα αυτά τα hangouts. Αλλά με δεδομένες τις τεράστιες αποστάσεις της LA, μια αρκετά λογική προσέγγιση για τη διαλογή της σκηνής εξετάζει σε ποιο σύλλογο είστε πιο κοντά. Για το σκοπό αυτό, οι γκέι σάουνες και οι σεξουαλικές ομάδες της πόλης οργανώνονται παρακάτω με γενική γεωγραφία. Φυσικά, το μπαρ-hopping είναι ένας άλλος τρόπος διασκέδασης για να συναντήσετε τους ομοϊδεάτες τύπους και ο οδηγός νυχτερινής διασκέδασης του West Hollywood Gay έχει πολλές ιδέες για το πού να ξεκουραστεί και να παίξει, όπως και η Silver Lake και ο οδηγός Los Feliz Gay Nightlife.

Φιλιππίνων λουτρών γύρω από το West Hollywood και το Hollywood

Αν και τεχνικά στο Χόλιγουντ, το Melrose Spa (7269 Melrose Ave., Hollywood, 323-937-2122) αποτελεί μέρος της αλυσίδας λουτρών του Midtown Spa, η οποία διαθέτει δύο επιπλέον θέσεις στην περιοχή (το Midtowne Spa στο κέντρο του LA και 1350 Club, στην πόλη Wilmington - δείτε παρακάτω για περισσότερα και στα δύο).

Στη λεωφόρο Melrose κοντά στο La Brea, το Melrose Spa είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και καλύπτει μια διατομή WeHo, από Latinos έως twinks σε δερμάτινους χορούς. Σε σύγκριση με μερικές από τις διακριτικά σημειωμένες και τοποθετημένες εγκαταστάσεις γύρω από το LA, το Melrose Spa είναι εύκολο να βρεθεί και να βρεθεί - η είσοδός του είναι ακριβώς σε αυτόν τον πολυσύχναστο δρόμο.

Η λέσχη διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αποδυτηρίων και σάουνα, ένα χώρο ηλιοθεραπείας και ένα μείγμα ιδιωτικών δωματίων ($ 28) και θυρίδες ($ 18), αλλά μια ποικιλία εκπτώσεων και προσφορών μειώνει τις τιμές αυτές πολλές φορές, ειδικά τις καθημερινές. Όσον αφορά στην επιλογή πολλών παικτών, το Melrose Spa είναι συχνά το καλύτερο στοίχημά σας.

Η μάρκα Midtowne Spa έχει επίσης ισχυρή παρουσία στο Τέξας, με τοποθεσίες στο Ντάλας και το Χιούστον . Υπάρχουν και άλλοι στο Μιλγουόκι, στο Ουισκόνσιν και στο Ντένβερ, στο Κολοράντο .

Λίγο ανατολικά προς την καρδιά του Χόλιγουντ, θα βρείτε επίσης το Zone LA, ένα πολύ δημοφιλές γκέι σεξ κλαμπ και το Hollywood Spa, επίσης στο Χόλιγουντ, καθώς και ένα υποκατάστημα στην πόλη San Fernando Valley North Hollywood Δες παρακάτω).

Δεν είναι λουτρό αλλά μάλλον σεξουαλικό κλαμπ με τις κυρίως βραδινές ώρες (8 μ.μ. έως 6 π.μ. εκτός από τις Κυριακές, οι οποίες είναι από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 6 το πρωί), η ζώνη LA (1037 N. Sycamore Ave., Hollywood, 323-472-6495) είναι - όπως το Melrose Spa - λίγο πιο πέρα ​​από τα όρια της πόλης του Δυτικού Χόλιγουντ. είναι ένα μισό μπλοκ νότια της λεωφόρου Santa Monica, ανατολικά της λεωφόρου La Brea. Η διώροφη εγκατάσταση έχει τους λαβύρινθους και τα "bullpens", τα ιδιωτικά περίπτερα που ταιριάζουν με παιδιά που αναζητούν λίγη ιδιωτικότητα με όσους είχαν κλειδώσει τα κέρατα και ένα σαλόνι που δείχνει πορνό.

Μπορείτε να ελέγξετε τα ρούχα σας όπως θα κάνατε σε ένα λουτρό (είναι διαθέσιμα ερμάρια και παλτά), αλλά το συνηθισμένο τελετουργικό είναι να περπατάτε στα ρούχα του δρόμου. Ένα μυθιστόρημα για ένα σεξ κλαμπ, αν και ίσως όχι τόσο ασυνήθιστο στο Λος Άντζελες: υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης. Οι τύποι που βρίσκουν έλλειψη νεαρών ανδρών και μυϊκών τύπων σε μερικές από τις άλλες σάουνες και κλαμπ του Λος Άντζελες μπορεί να είναι λίγο πιο ευτυχισμένοι από το πλήθος εδώ - είναι ένα μείγμα, αλλά σχεδόν πάντα θα βρείτε μερικούς ήχους, έκανα περιπλάνηση μετά από το clubbing στο West Hollywood. Μπορεί να πάρει αρκετά πακέτο - και stand-και-μοντέλο - εδώ εδώ τα Σαββατοκύριακα, πράγμα που σημαίνει ότι οι πιθανότητες σας να βρείτε αυτό που ψάχνετε μπορεί πραγματικά να είναι λίγο καλύτερα στις καθημερινές, όταν είναι γενικά λιγότερο θέτοντας.

Η άλλη επιλογή που είχε σε αυτό το μέρος του LA ήταν το Hollywood Spa (1650 Ivar Ave., Hollywood), μερικά τετράγωνα βορειοανατολικά της Ζώνης και Melrose, αλλά ακριβώς στην καρδιά του Χόλιγουντ, κοντά στη διάσημη διασταύρωση του Χόλιγουντ και της Αμπέλου και ακριβώς έξω από το Χόλιγουντ Αυτοκινητόδρομος.

Ωστόσο, αυτό το λουτρό 20.000 τετραγωνικών ποδών έχει κλείσει.

Οικιακά λουτρά γύρω από το κέντρο του Λος Άντζελες

Υπάρχει μια επιλογή που βρίσκεται πραγματικά στο κέντρο της πόλης: Midtowne Spa (615 Kohler St., 213-680-1838), η οποία είναι μια σύντομη διαδρομή με καμπίνα ή όχι ιδιαίτερο γραφικό 30 λεπτά με τα πόδια (δεν συνιστάται τη νύχτα) Square και το Civic Center. Μέρος της εθνικά γνωστής μάρκας (το ίδιο με το Melrose Spa και το 1350 Club), το Midtowne Spa είναι ένα μεγάλο, εντυπωσιακά σχεδιασμένο μέρος (μην το απομακρύνετε από το βιομηχανικό εξωτερικό) που φροντίζει πολύ και τραβάει ένα τεράστιο μίγμα κανονικούς και τουρίστες όλων των μορφών, μεγεθών και ηλικιών. Αυτό το club ξεχωρίζει για λίγους λόγους - εξυπηρέτηση εάν είναι επαγγελματίας και ευγενικός, υπάρχει ασφαλής χώρος στάθμευσης και οι εγκαταστάσεις είναι καθαρά και μοντέρνα. Θα βρείτε σχεδόν πάντα ένα καλό πλήθος εδώ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα (νύχτες και το απόγευμα)

Φιλιππίνων μπανιέρες γύρω από την Silver Lake και τον Los Feliz

Μια σύντομη (περίπου 10 λεπτά) οδήγηση από το κέντρο της πόλης, θα βρείτε μερικές διασκέδαση σεξ-plexes στην κάτω άκρη ενός από τους ιστορικούς gay κόμβους της πόλης, Silver Lake. Υπάρχουν Flex Baths (4424 Melrose Ave., 323-663-7786), η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην έξοδο 6B του αυτοκινητόδρομου Hollywood 101 και αποτελεί μέρος της αλυσίδας λουτρών με τοποθεσίες στο Κλήβελαντ , το Φοίνιξ και την Ατλάντα . Το Flex τραβάει τα αρκετά συμπαγή πλήθη τις περισσότερες φορές και η εγγύτητά του με μερικά από τα κορυφαία δερμάτινα κλαμπ της περιοχής - όπως το Eagle and Faultline Bar - το καθιστούν αγαπημένο με το πλήθος των δερμάτινων αρκούδων-φετίχ. Σχετικά με τη φήμη, είναι σχεδόν ένας μεσαίος υποψήφιος στο Λος Άντζελες - όχι το καλύτερο γκέι σπα στην πόλη, αλλά όχι το χειρότερο.

Και μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο, λίγα τετράγωνα νότια του 101, υπάρχει το Slammer Sex Club (3688 Beverly Blvd., 213-388-8040), το οποίο βρίσκεται επίσης στην Silver Lake καθώς και στο Fort Lauderdale, Φλόριντα . Όπως και με τη Ζώνη LA, αυτό δεν είναι λουτρό όπου ελέγχετε την πετσέτα σας, αλλά μάλλον μια λέσχη - μπορείτε να περπατήσετε σε ό, τι ρούχα που φτάσατε. Η είσοδος (μετρητά μόνο) κοστίζει 20 δολάρια για ένα μέλος πέντε μηνών, μπορείτε να πάτε, αλλά έξω από την πόλη οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν ένα εισόδημα $ 27 one-time-χρήση. Αυτό είναι επίσης ένα μετά-σκοτεινό hangout - οι ώρες είναι 8 μ.μ. μέχρι τις 4 ή 5 π.μ. εκτός από τα σαββατοκύριακα, όταν ο Slammer ανοίγει στις 2 μ.μ. Υπάρχουν εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι για να συναντήσετε τους τύπους και να μπείτε γύρω, συμπεριλαμβανομένων των τρυπών και των σκοινιών δόξας, αλλά δεν θα βρείτε χαρακτηριστικά λουτρών όπως σάουνα και υδρομασάζ. Το Slammer δεν είναι για τους ασθενείς της καρδιάς - οι άντρες είναι εδώ για να κατεβαίνουν στην επιχείρηση, και η συσσώρευση και η επιδείνωση είναι οι αγαπημένες γεύσεις αυτής της πελατείας. Είναι καλή ιδέα με παιδιά που δεν τους αρέσουν τα ποζάκια και τα παιχνίδια που είναι μερικές φορές διαδεδομένα στις γκέι σάουνες, αλλά αυτό το μέρος δεν είναι ιδανικό για όλους.

Φιλανθρωπικά λουτρά γύρω από την κοιλάδα San Fernando

Υπάρχει μια αρκετά σημαντική ομοφυλοφιλική κοινότητα στην κοιλάδα San Fernando της LA, αλλά αυτό δεν είναι μέρος της περιοχής του μετρό που προσελκύει έναν τόνο τουριστών. Το πιο κεντρικά τοποθετημένο και καθιερωμένο από τα δύο λουτρά της κοιλάδας είναι το North Hollywood Spa (5636 Vineland Ave., North Hollywood, 818-760-6969), το οποίο άνοιξε στα μέσα της δεκαετίας του '80 και βρίσκεται κοντά στη χούφτα των gay bars στο καθώς και το αεροδρόμιο Burbank. Είναι καλά-θεωρείται για την τεράστια υπαίθρια περιοχή ηλιοθεραπεία, έχει ένα εύχρηστο μικρό καφέ που σερβίρει φαγητό »όλο το εικοσιτετράωρο, και το προσωπικό παίρνει αρκετά καλή φροντίδα του τόπου, αν και το εσωτερικό αισθάνεται λίγο χρονολογημένο.

Λίγα μίλια δυτικά στο προαστιακό Van Nuys, το Ρωμαϊκό Holiday Health Club II (14435 Victory Blvd., Van Nuys, 310-391-0200) εξυπηρετεί κυρίως τους νήπιους της νήσου και έχει έντονη πορεία ανάμεσα στους ασιατικούς και ισπανούς άνδρες, που τείνουν προς τα παλαιότερα σειρά. Είναι χαμηλού ρυθμού, καλά συντηρημένα και λίγο πιο προσιτά από κάποια άλλα, αλλά πιθανώς δεν αξίζει να περάσετε όλος ο καιρός εδώ είναι ότι μένετε στο Δυτικό Χόλιγουντ ή στο κεντρικό Λος Άντζελες.

Οικιακά λουτρά γύρω από τη Σάντα Μόνικα, τη Βενετία και το LAX

Θα έπρεπε να πετάξω σε λίγες ώρες; Απλά πίσω από το μαύρισμα στην παραλία στη Βενετία; Η αρχική τοποθεσία του προαναφερθέντος ξενοδοχείου Roman Holiday Health Club (12814 Venice Blvd., Λος Άντζελες, 310-391-0200) είναι εξαιρετικά βολική για την περιοχή της Βενετίας-Σάντα Μόνικα και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, καθιστώντας το χτύπημα με καυλιάρης West Siders. Αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά σεξ κλαμπ στην πόλη, και εξυπηρετεί - ως επί το πλείστον - στο σύνολο άνω των 40. Αλλά είναι ένα καλό εύρημα αν βρίσκεστε κοντά και δεν αισθάνεστε σαν να οδηγείτε μέχρι το WeHo ή στο κέντρο της πόλης.

Gay Bathhouse γύρω από το Long Beach και το South Bay

Μέρος της μεγαλύτερης ομάδας μπάνιου του μετρό LA, Midtowne Spa, 1350 Club (510 W Anaheim St., 310-830-4784) είναι πολύ δημοφιλές, το οποίο μπορεί να σας φανεί περίεργο αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το μεγάλο Λος Άντζελες. Παρόλο που η εγκατάσταση αυτή σε εμπορικό δρόμο σε βαριά Ισπανόφωνος και εργατική τάξη Wilmington εμφανίζεται λίγο έξω από την πεπατημένη διαδρομή σε σχέση με το κέντρο του LA, είναι το πλησιέστερο λουτρό περιοχής στην έβδομη μεγαλύτερη πόλη της Καλιφόρνιας Long Beach, η οποία απέχει μόλις 5 μίλια ανατολικά και είναι σπίτι σε ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό GLBT. Υπάρχει ένα καλό sundeck εδώ, και το πλήθος είναι αρκετά ποικίλη σε ηλικία και φυλή.