Ντένβερ Gay Bathhouses και Sex Clubs Οδηγός

Το Denver , μια πόλη με μια αρκετά εκλεκτική γκέι σκηνή νυχτερινής διασκέδασης που περιλαμβάνει περισσότερες από δώδεκα γκέι μπαρ που βρίσκονται ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές γειτονιές, έχει ένα ζευγάρι χώρων όπου γκέι άντρες συνδέονται. Ένα από αυτά είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, σε αυτό που μεταμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια από ένα ελαφρώς έξω-από-το-δρόμο και άψογη γειτονιά σε μία από τις πιο trendy περιοχές της πόλης, LoHi (ή Κάτω Highlands). Αυτό είναι όπου θα βρείτε το πιο δημοφιλές από τα δύο gay bathhouses στην πόλη, Midtowne Spa (2935 Zuni St., 303-458-8902), η οποία αποτελεί μέρος της εκτεταμένης εθνικής μάρκας των λουτρών Midtowne που έχει τα φυλάκια στο Ντάλας , Χιούστον , Μιλγουόκι, και τρεις περιοχές γύρω από το μεγαλύτερο Λος Άντζελες: Χόλιγουντ, LA σωστή, και Wilmington .

Midtowne Spa

Όπως είναι χαρακτηριστικό των gay bathhouses, το Midtowne Spa είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο - βρίσκεται σε ένα μεγάλο, ιστορικό κτίριο από τούβλο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το ταξί ή με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά ξενοδοχεία αλυσίδων (Residence Inn Denver Downtown, Hampton Inn & Suites Denver-Speer Boulevard και Budget Host Inn, μεταξύ αυτών). Οι ζωντανές εκδηλώσεις διοργανώνονται μερικές φορές την εβδομάδα, ενώ σε διάφορες χρονικές στιγμές του μήνα διεξάγονται διάφορες θεματικές εκδηλώσεις - ειδικές εκδηλώσεις "sun worshiper", j / o parties, δερμάτινες βραδιές, στρατιωτικές προσφορές (με εκπτώσεις για όλο το ενεργό καθήκον, αποθεματικά και στρατιωτικοί που αποχώρησαν), νυχτερινές βραδιές και συγκεντρώσεις των Μπροστινών Αρκούδων. Αυτός ο τόπος είναι πολύ δημοφιλής με όλους τους τύπους, σχεδόν ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, αλλά ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα διασκέδασης περιλαμβάνουν αίθουσα φυλακών, μπουντρούμι και υπαίθριο χώρο με ζεστό μπανιέρα καλής ποιότητας, συν τις συνηθισμένες παροχές - ατμόλουτρα, σάουνα, καμπίνες, ιδιωτικά δωμάτια και τα παρόμοια.

Οι συμμετοχές είναι πολύ λογικές - μόνο 4 δολάρια για το έτος και τα κλειδώματα είναι φθηνότερα αργά την Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη νύχτες (μόλις $ 7, έναντι των συνηθισμένων $ 16 τις περισσότερες φορές και $ 18 τα Σαββατοκύριακα.

Ντένβερ Κολύμπι Club

Ακόμα εξαιρετικά δημοφιλές, αλλά τροφοδοτείται περισσότερο από ένα πλήθος ντόπιων και βρίσκεται ανατολικά του κέντρου της πόλης στη λεωφόρο Colfax (περίπου 5 μίλια από το κέντρο της πόλης), το Denver Swim Club (6923 E.

Colfax Ave., 303-322-4023) υπήρξε ένα σκηνικό της σκηνής ομοφυλοφίλων του Ντένβερ για πολλά χρόνια. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ύπαρξης είναι ότι με την ακίνητη περιουσία λιγότερο ακριβή από το κέντρο, ο χώρος δεν είναι τόσο υψηλός - αυτή η τεράστια λέσχη με μια ευρύχωρη εξωτερική πισίνα και το γύρω lanai είναι ένα επιβλητικό 10.000 τετραγωνικά πόδια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα γρήγορα να ξεμείνετε από χώρους διασκέδασης για να εξερευνήσετε και να συναντήσετε νέους φίλους. Οι υπαίθριοι χώροι είναι πολύ ωραίοι και οι πρόσφατες ανακαινίσεις στο εσωτερικό έχουν εκτιμηθεί πολύ από ορισμένους που είχαν γκρινιάσει λίγο για τα πράγματα που χρονολογούνται λίγο. Το DSC προσελκύει όλους τους τύπους, αλλά γενικά έχει τη φήμη ότι είναι λίγο λιγότερο stand-and-model από το Midtowne Spa, αλλά στο Ντένβερ γενικά, οι φίλοι είναι αρκετά φίλοι και στις δύο λέσχες. Το κλαμπ έχει εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες (το χειμώνα, το τελευταίο είναι σίγουρα ένα ωραίο χαρακτηριστικό γνώρισμα). υπάρχει επίσης ένα εσωτερικό υδρομασάζ, ιδιωτικά δωμάτια με ιμάντες, βιντεοπαιχνίδια πορνό με τρύπες δόξας, μια σκούρα και κρουαζιερόπλευρη περιοχή που ονομάζεται Σπήλαια, ατμόλουτρο και πολλά άλλα. Οι τιμές είναι αρκετά συγκρίσιμες με το Midtowne Spa, αν και κάθε ένα από αυτά τα μέρη έχει προσφορές και προσφορές σε οποιαδήποτε στιγμή που μπορεί να κάνει ένα πιο προσιτό από το άλλο.

Δείτε τον οδηγό Νυχτερινής Ζωής του Ντένβερ για ιδέες για το πού θα ξεκινήσετε να χορεύετε, να κοινωνείτε και να συναντάτε άλλους ομοφυλόφιλους.