Κρουαζιέρες Καρναβαλιού - Προφίλ Κρουαζιερόπλοιων

Η μεγαλύτερη γραμμή κρουαζιέρας στον κόσμο και τα πλοία διασκέδασης

Carnival Cruise Lines Τρόπος ζωής:

Τα πλοία της Carnival Cruise Lines ονομάζονται "Ναυάγια διασκέδασης" και η δράση επί του σκάφους Καρναβαλιού είναι ενδιάμεση και γεμάτη από έντονη διασκέδαση. Το Καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη γραμμή κρουαζιέρας, και ο τρόπος ζωής είναι σαν να βρίσκεστε στο Λας Βέγκας - λαμπερός και γρήγορος. Το Καρναβάλι εμπορεύεται τα πλοία του στον μέσο άνθρωπο και δεν υπόσχεται εμπειρία πολυτελείας κρουαζιέρας.

Η ποιότητα των καμπίνων, η κουζίνα και η ψυχαγωγία είναι μια καλή αξία για την τιμή. Αν και τα πλοία φαίνεται να έχουν μη σταματήσει δράση, ταξιδιώτες κρουαζιέρας μπορούν πάντα να βρουν μια ήσυχη γωνιά για να διαβάσουν ένα βιβλίο, να παρακολουθήσουν άτομα, ή να κοινωνικοποιηθούν με νέους φίλους ή παλιά μέλη της οικογένειας.

Carnival Cruise Lines Κρουαζιερόπλοια και Διαδρομές:

Το Καρναβάλι έχει 23 mega-κρουαζιερόπλοια τα οποία κατά κύριο λόγο ταξιδεύουν προς την Καραϊβική, Αλάσκα, Μεξικάνικη Ριβιέρα, Μπαχάμες και Νέα Αγγλία / Ατλαντικός Καναδάς. Το πλοίο διαθέτει επίσης μερικές φορές κρουαζιέρες στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τον Νότιο Ειρηνικό, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη. Τα ξεχωριστά εξωτερικά του Carnival είναι λευκά με έντονο κόκκινο χωνί.
Λίστα κρουαζιερόπλοιων καρναβαλιού, ημερομηνίες κατασκευής και δρομολόγια

Carnival Cruise Lines Προφίλ Επιβατών:

Το καρναβάλι έχει συσκευαστεί μια εμπειρία κρουαζιέρας που απευθύνεται σε δραστήριους κρουαζιερόπλοιους όλων των ηλικιών. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι η εικόνα "διασκέδασης" των πλοίων είναι προσανατολισμένη στους νέους, η μέση ηλικία των επιβατών είναι 45+.

Το καρναβάλι είναι μια καλή επιλογή για cruisers για πρώτη φορά, ζευγάρια, singles και πολυεθνικές οικογένειες που αναζητούν έναν καλό χρόνο, λαμπερό περιβάλλον και λαμπερή διασκέδαση. Όποιος ψάχνει για μια ήσυχη κρουαζιέρα με μεγάλη προσωπική προσοχή θα πρέπει πιθανώς να κοιτάξει αλλού.

Carnival Cruise Lines Καταλύματα και καμπίνες:

Τα καρναβαλικά σκάφη έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν το mainstream cruiser και υπάρχουν πολλές κατηγορίες καμπίνας σε αυτά τα mega-πλοία κάθε τύπου - μέσα (χωρίς παράθυρο), έξω (παράθυρο που δεν μπορεί να ανοίξει), μπαλκόνι και σουίτες.

Ακόμα και οι μικρότερες καμπίνες είναι σχετικά ευρύχωρες και υπάρχει επαρκής χώρος αποθήκευσης για δύο άτομα.

Είναι ενδιαφέρον, παρόλο που οι μικρότερες καμπίνες είναι επαρκείς, οι σουίτες με τις καλύτερες τιμές δεν είναι τόσο μεγάλες όσο σε πολλές άλλες γραμμές κρουαζιέρας. Ορισμένες καμπίνες μπορούν να φιλοξενήσουν 3 ή 4 άτομα. Όλες οι καμπίνες διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό και κρεβάτια που μπορούν να κατασκευαστούν ως βασιλιάς ή δύο δίδυμα. Ένα καλάθι με προϊόντα μπάνιου περιλαμβάνεται σε κάθε καμπίνα.

Carnival Cruise Lines Κουζίνα και Εστίαση:

Όλα τα αποκριάτικα πλοία διαθέτουν ένα ή δύο κύρια δωμάτια για μη καπνίζοντες μαζί με περιστασιακά εστιατόρια με γρήγορο φαγητό ή μπουφέ και μικρότερα εναλλακτικά εστιατόρια που απαιτούν κράτηση και επιπλέον χρέωση. Ο στόλος Carnival έχει τυποποιημένα μενού στις κύριες τραπεζαρίες και τα περισσότερα πλοία έχουν δύο ή περισσότερα καθίσματα καθώς και ανοιχτά καθίσματα. Η διασκέδαση, η ενεργητική ατμόσφαιρα μεταφέρεται στους χώρους εστίασης που περιλαμβάνονται και οι περισσότεροι επιβάτες αγαπούν τις παραστάσεις των σερβιτόρων τραγουδιού και χορού. Τα πολυτελή εστιατόρια με επιπλέον χρέωση είναι κομψά και παρέχουν εξαιρετικό φαγητό και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Carnival Cruise Lines Δραστηριότητες και Διασκέδαση:

Ένα κρουαζιερόπλοιο Καρναβάλι μοιάζει πολύ με ένα καλοκαιρινό στρατόπεδο για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Μαζί με το bingo, τα μαθήματα χορού και οι ταινίες είναι πολλές ευκαιρίες για να ξοδέψετε τα χρήματά σας - δημοπρασίες τέχνης, μπουτίκ ψώνια και σερβιτόροι που σας πηγαίνουν με ποτά δίπλα στην πισίνα.

Εκείνοι που αγαπούν μια κρουαζιέρα all-inclusive δεν θα απολαύσουν αυτή την πτυχή του Καρναβαλιού, αλλά η χρέωση για "extras" έχει διατηρήσει το βασικό ναύλο χαμηλό.

Η ψυχαγωγία είναι συχνά πρώτης τάξης και παρόμοια με αυτά που θα δείτε στο Λας Βέγκας - εξαιρετικές παραστάσεις παραγωγής.

Carnival Cruise Lines Κοινές περιοχές:

Οι περισσότεροι από τους εσωτερικούς χώρους του Carnival είναι φωτεινοί και συμπληρώνουν το θέμα "διασκέδασης". Η διακόσμηση είναι σίγουρα δημιουργική! Οι φωτεινοί, συχνά άγριοι συνδυασμοί χρωμάτων σε ορισμένα από τα πλοία είναι διεγερτικοί και ιδιοφυείς.

Carnival Cruise Lines Spa, γυμναστήριο και γυμναστήριο:

Ο Steiner διαθέτει εγκαταστάσεις σπα και γυμναστικής για το Καρναβάλι. Τα ιαματικά λουτρά είναι υπέροχα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι εντυπωσιακό. Ορισμένα μαθήματα γυμναστικής είναι δωρεάν, ενώ άλλα έχουν χρέωση. Εκτός από τις αίθουσες περιποίησης υπάρχουν τζακούζι, σάουνα και ατμόλουτρα.

Τα πλοία έχουν τρεις πισίνες , και οι περισσότεροι έχουν μια διαφάνεια και άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα νερού πάρκο.

Η πισίνα είναι ένα δημοφιλές σημείο στις περισσότερες κρουαζιέρες, αν και η εύρεση (και η διατήρηση) μιας καρέκλας πισίνας μπορεί να είναι μια πρόκληση κατά καιρούς. Προσφέρονται επίσης πινγκ πονγκ, shuffleboard, βόλεϊ και γκολφ.

Περισσότερα για τις Κρουαζιέρες Carnival:

Στοιχεία επικοινωνίας:
Καρναβάλι Κρουαζιέρες
3655 NW 87η Λεωφόρος
Miami, FL 33178-2428
Τηλέφωνο: 800-327-9501 ή 305-599-2600 ή 800-438-6744
Φαξ: 305-406-8630
Ιστοσελίδα: https://www.carnival.com