Οδηγός για το Reims στην Σαμπάνια

Πρωτεύουσα της Σαμπάνιας

Διάσημος για τον καθεδρικό ναό του, όπου οι γαλλικοί βασιλιάδες στέφθηκαν παραδοσιακά, είναι μια υπέροχη πόλη στις όχθες του ποταμού Vesle, ο Ρέιμς (που λέγεται «Ράνς» με ρινική τσουγκράνα και γκρελτέρ με ρόδα στο R, αν το καταφέρετε!). Reims έχει μια πληθώρα ενδιαφέρουσα κτίρια, καλά ξενοδοχεία, εξαιρετικά εστιατόρια, και φυσικά, πολύ όμορφη φυσαλίδα για να δοκιμάσετε στα διάφορα σπίτια Champagne στην πόλη.

Το Reims είναι μία από τις 20 πιο δημοφιλείς πόλεις της Γαλλίας για τους διεθνείς επισκέπτες .

Γενικές πληροφορίες

Να φτάσετε στο Reims

Ελέγξτε τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Reims από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι .

Ξενοδοχεία σε Ρέιμς

Château les Crayè res
64 ο ο Henry Vasnier
Δικτυακός τόπος
Βρίσκεται στο δικό του πάρκο, με υπέροχη θέα από τη βεράντα, το κάστρο είναι ένα ήσυχο μέρος για μια πολυτελή επίσκεψη. Η πέτρινη πρόσοψη φαίνεται παλαιότερη από ό, τι είναι (χτίστηκε το 1904).

Στο εσωτερικό του είναι πολυτελές και άνετο, με κομψά εξαρτήματα. Δείτε παρακάτω για τα δύο εστιατόρια.

Διαβάστε τις κριτικές πελατών, συγκρίνετε τις τιμές και κρατήστε το θέ α Château les Crayères στο TripAdvisor

Grand Hotel des Templiers
22 rue des Templiers
Δικτυακός τόπος
Σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα κάποτε που ανήκε σε έναν πράκτορα σαμπάνιας, το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς έξω από το κεντρικό κέντρο.

Τα υπνοδωμάτια είναι άνετα και όχι μεγάλα και τα μπάνια είναι καλά εξοπλισμένα. Έχει το πλεονέκτημα μιας θερμαινόμενης πισίνας. (Πρωινό σερβίρεται μόνο).

Διαβάστε τις κριτικές των πελατών, συγκρίνετε τις τιμές και κρατήστε το αυτοκίνητο στο Grand Hotel des Templiers σχετικά με το TripAdvisor

Hotel de la Cathedrale
20 rue Libergier
Δικτυακός τόπος
Καλή επιλογή για μια βασική διαμονή κοντά στον καθεδρικό ναό με μικρά φωτεινά διακοσμημένα δωμάτια. (Το πρωινό σερβίρεται μόνο.)

Διαβάστε τις κριτικές των πελατών, συγκρίνετε τις τιμές και κρατήστε το Hotel de la Cathedrale με TripAdvisor

Latino Cafe Hotel
33 θέση Drouet-d'Erlon
Ιστοσελίδα (στα γαλλικά)
Κεντρικό ξενοδοχείο με ένα πραγματικό whiz (εξ ου και το όνομα Latino). Περιμένετε ένα φιλικό καλωσόρισμα, βασικά δωμάτια, ζεστά χρώματα και ένα φθηνό εστιατόριο καλό για ένα σνακ.

Διαβάστε τις κριτικές των πελατών, συγκρίνετε τις τιμές και κρατήστε το αυτοκίνητο στο Latino Cafe Hotel στο TripAdvisor

Τρώγοντας στο Reims

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, πολλά από τα οποία βρίσκονται γύρω από την κύρια πλατεία Drouet-d'Erlon, η οποία αξίζει πάντα να εξερευνήσετε, ιδιαίτερα για ένα ελαφρύ γεύμα. Δείτε το Reims Dining Guide για καλά εστιατόρια, μπρασερί και μπιστρό.

Reims Specialties

Το Reims συνδέεται με την σαμπάνια, αλλά υπάρχουν και πολλές εδώδιμες λιχουδιές. Από τον 15ο αιώνα και έπειτα, το Ρέιμς ήταν η πρωτεύουσα της δημιουργίας μελόψωμων, αφού ο βασιλιάς Ερρίκος IV νομιμοποίησε το συντάκτη των ζαχαροπλαστών.

Δοκιμάστε το παραδοσιακό Biscuit Rose (ροζ μπισκότα) του Reims, ένα από τα παλαιότερα όλων των γαλλικών μπισκότων. Ή πηγαίνετε για τα διπλά-ψημένα μπισκότα που ήταν γύρω - καλά, μόνο για 300 χρόνια. Γύρω στα 1690, οι αρτοποιοί, που επιθυμούν να βρουν μια χρήση για τους ψύκτες ψύξης τους, εφευρέθηκαν το διπλό-ψημένο μπισκότο. Αγοράστε αυτές τις λιχουδιές σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα υποκαταστήματα του Maison Fossier, το οποίο έχει κάνει μπισκότα από το 1845.

Το πιο κεντρικό τους κατάστημα είναι στις 25 αίθουσες Jean-Baptiste-Langlet.

Αξιοθέατα σε Ρεμς

Υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στο κέντρο του Reims, γι 'αυτό αγνοείτε τα βιομηχανικά μέρη που περιβάλλουν και κάνουν για τη συμπαγή περιοχή γύρω από τον καθεδρικό ναό.

Το κύριο αξιοθέατο είναι ο υπέροχος γοτθικός καθεδρικός ναός, ένας από τους μεγάλους θησαυρούς της Γαλλίας. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Palais du Tau, το παλιό παλάτι των υψηλών και ισχυρών επισκόπων του Reims που χρονολογείται από το 1690 και το Basilique St-Remi, που χρονολογείται από το 1007.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Musée des Beaux-Arts για την ενδιαφέρουσα συλλογή του, όπως δύο νεκρές στιγμές Gauguin και γερμανικά πορτρέτα και το Musee de la Reddition, το οποίο ήταν η έδρα του Eisenhower από τον Φεβρουάριο του 1945.

Οδηγός για τα αξιοθέατα του Reims

Σαμπάνια σπίτια για να επισκεφθείτε

Πολλοί από τους σημαντικότερους κατασκευαστές σαμπάνιας έχουν σπίτια και σπηλιές. Στο νότιο τμήμα του κέντρου, κοντά στο Abbaye St-Remi, τα κελάρια είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, μερικά από τα γαλλο-ρωμαϊκά λατομεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της πόλης.

Κάποια μπορείτε να επισκεφθείτε χωρίς να κάνετε κράτηση, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν είναι ανοικτά για πολλές ώρες. Άλλοι ίσως χρειαστεί να κάνετε μια κράτηση, αλλά στη συνέχεια θα πάρετε μια ξενάγηση στα αγγλικά.

Επισκεφθείτε το Pommery και άλλα σπίτια της Champagne .

Αγορές στο Reims