Ποια είναι τα μέρη της Καλύτερης Πρωτοχρονιάς στο Κολοράντο;

Καλωσορίστε το νέο έτος με τις παραολάβιες σκι και τα φανταστικά δείπνα

Όταν έρθει η ώρα για ένα νέο έτος και νέες περιπέτειες, το Κολοράντο είναι έτοιμο να γιορτάσει.

Αν βρίσκεστε στο Κολοράντο κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ψάχνετε να το κάνετε μια αξέχαστη νύχτα, εδώ είναι πέντε από τις αγαπημένες μας εορταστικές εκδηλώσεις για τα μεσάνυχτα. Ενώ οι λεπτομέρειες για αυτά τα μέρη αλλάζουν κάθε χρόνο, είναι μερικές από τις τακτικές και μεγάλες γιορτές του Κολοράντο.

Συμβουλή: Κάντε κράτηση τα εισιτήριά σας και ειδικά τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας πολύ νωρίτερα, επειδή αυτά τα μέρη μπορούν να πουλήσουν γρήγορα.

1. Πάρτε Indulgent στο Ντένβερ

Αν είστε στο Ντένβερ, μπορείτε πάντα να βρείτε over-the-top εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, συχνά συμπληρώνεται με πυροτεχνήματα. Η ταβέρνα έχει φιλοξενήσει μεγάλα πάρτι στο παρελθόν, όπως το Seven Deadly Sins: Party Indulgence στο κέντρο της πόλης. Αυτή η εκδήλωση μόνο για ενήλικες περιελάμβανε ειδικά ποτά, πτώση μπαλονιών, βραβεία λοταρίας και άλλα. Η μπάρα πυροβολεί πυροτεχνήματα από την ταράτσα της τα μεσάνυχτα.

Ο Kevin Larson Productions είναι γνωστός για τα υπερβολικά μεγάλα κόμματα που αντλούν τεράστια πλήθη. Κάθε Πρωτοχρονιά, οι παραγωγές του Kevin Larson κατέχουν το Gala White Rose, ένα πάρτι με θέμα το Great Gatsby της δεκαετίας του 1920. Τραβήξτε τα φορέματα του φλάπαρ και τα κορδόνια από φτερά για να χορέψετε το χρόνο μακριά για να ζήσετε μουσική τζαζ και swing. Ενώ η εποχή παραμένει το ίδιο έτος με το χρόνο (που δεν θέλει να ταξιδέψει στο χρόνο για μια βραδιά για μια βραδιά), η διασκέδαση είναι πάντα φρέσκια.

Δεν θέλω να ντύνομαι; Αυτό δεν είναι το πάρτι για σας. Δεν επιτρέπονται τζιν.

Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων λένε ότι 95 τοις εκατό των παρευρισκομένων έρχονται ντυμένοι με τα εννιά. Τα κοστούμια συμπληρώνουν τη διακόσμηση. Ο Kevin Larson είναι γνωστός για να πάει όλοι έξω.

Θέλετε να κάνετε τη νύχτα επιπλέον ξεχωριστή; Σκεφτείτε το VIP, το οποίο διαθέτει ιδιωτικό μπαρ, ιδιωτικό μπάνιο και ακόμη και ξεχωριστή είσοδο. Περάστε τις γραμμές και ξεκινήστε τη νέα χρονιά με απόλυτο στυλ.

Εάν αισθάνεστε το φανταχτερό στυλ flapper, ένα άλλο Gatsby-esque NYE κόμμα δεν απέχει πολύ από το Ντένβερ στο Boulder. Το ιστορικό Hotel Boulderado διοργανώνει κάθε χρόνο ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς της δεκαετίας του 1920, με ζωντανή μουσική, φαγητό, χορό, τοστ σαμπάνιας και άλλα. Βεβαιωθείτε ότι ντύνομαι. Αν είστε τυχεροί και μπορείτε να κερδίσετε ένα δωμάτιο σε αυτό το κομψό ξενοδοχείο, ζητήστε ένα ιστορικό δωμάτιο, για να διατηρήσετε τη διάθεση. Αν και αυτά τα δωμάτια είναι ακόμη μεγαλύτερα (είναι διακοσμημένα στη βικτοριανή εποχή), κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται ότι έχουν ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και προσθέτει στη διάθεση.

2. Πείτε ευθυμία στις πόλεις των σκι

Οι χιονοδρομικές πόλεις είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές κατά τη διάρκεια του νέου έτους. Μπορείτε πάντα να βρείτε μια ποικιλία από πάρτι, μεγάλα και μικρά. Στο παρελθόν, ένα εστιατόριο στο Aspen κρατούσε ένα διασκεδαστικό θεματικό μπάσκετ του James Bond που περιλάμβανε το Bollinger Champagne (τι άλλο;) και τις μικρές πλάκες υψηλού επιπέδου σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα σαν το Bond. Aspen είναι πάντα αριστοκρατικό και ήταν γνωστό ότι σχεδιάζει celebs.

Το St. Regis στο Aspen είναι γνωστό για την εξυπηρέτηση, το στυλ και την πολυπλοκότητα του και έχει επίσης φιλοξενήσει λαμπερά πρωτοχρονιάτικα πάρτι στο παρελθόν. Η Μπάσκετ Μασαχάρντ ενός Χρόνου περιελάμβανε δείπνο, δημοπρασία, ζωντανή μουσική και διάσημους οικοδεσπότες, όπως ο διάσημος σκηνοθέτης, παραγωγός και σκηνοθέτης Paul Haggis, ο σχεδιαστής μόδας Donna Karan και ο παίκτης πόλο Nacho Figueras.

Αυτό το high-end γεγονός απαιτούσε ενδυμασία μαύρης γραβάτας.

Ο Breckenridge κάνει επίσης μεγάλη παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με την ετήσια παρέλαση του φεγγαριού από την κορυφή της κορυφής 9 μέχρι το χωριό. Ακόμη και αν δεν είστε σε αυτή την παρέλαση βουνού (που διευθύνεται από το Breckenridge Ski & Snowboard School), μπορείτε να παρακολουθήσετε τους λαμπερούς σκιέρ που κομμένα κάτω από το βουνό από τις πλαγιές μπαρ. Τα φώτα σχεδόν μοιάζουν με μια κατολίσθηση πτώσης αστέρια. Είναι ένας μαγικός τρόπος να τελειώσετε το έτος και να υποδεχτείτε ένα νέο. Δεν είναι τόσο φανταχτερό ως κόμμα μαύρης γραβάτας στο Aspen, αλλά είναι μια μοναδική εμπειρία στο Κολοράντο που είναι αξέχαστη με τους δικούς της τρόπους.

3. Γιορτάστε με τους γευστικούς πόρους σας

Εάν δεν θέλετε να πάρετε τσιγκούνης, μπορείτε ακόμα να γιορτάσετε μεγάλο. Με φαγητό. Πολλά εστιατόρια προσφέρουν επίσης δείπνα αργά τη νύχτα και γιορτές της Πρωτοχρονιάς.

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε: Δείτε το steakhouse του Elway στο κέντρο του Ντένβερ.

Αυτό το εστιατόριο, το οποίο ονομάζεται από τον παίκτη του John Bentley, διαθέτει συνήθως ένα ειδικό δείπνο της Πρωτοχρονιάς που μπορεί να περιέχει ορεκτικά αστακού, πρωτόγαλα USDA και αστακό Maine και σουφλέ σοκολάτας με καρυκεύματα Vanilla Anglaise. Όλα σερβίρονται με ζωντανή μουσική. Το Elway's είναι ένα από τα αγαπημένα των ντόπιων που γνωρίζουν τις μεγάλες περικοπές κρέατος.

4. Πηγαίνετε νότια

Ταξιδεύοντας προς τα νότια; Η Πρωτοχρονιά στο εξαίσιο ξενοδοχείο Broadmoor στο Colorado Springs είναι πάντα μεγάλη. Οι Γαλάδες στο παρελθόν περιλάμβαναν ένα τοστ σαμπάνιας και μια πτώση μπαλονιών στο μεσημέρι, μετά από δείπνο αργά το βράδυ και άφθονο χορό. Ρωτήστε επίσης για τα ειδικά πακέτα παραμονής της Πρωτοχρονιάς της Broadmoor. Μπορείτε να βαθμολογήσετε συνήθως μια καλή συμφωνία, καλά, για αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο. Σίγουρα κάνετε τα σχέδια πολύ νωρίτερα, γιατί αυτό είναι όπου όλοι θέλουν να είναι.

5. Πάρτε Fancy

Εάν είναι φανταχτερός ο τρόπος με τον οποίο κυλάτε, το Κολοράντο έχει και μαύρα γεγονότα. Για μια αριστοκρατική πρωτοχρονιά χωρίς μεγάλες γραμμές, ελέγξτε το πάρτι Black Veil του Ντένβερ στην κεντρική περιοχή του Ντένβερ. Αυτή η ετήσια εκδήλωση στο The Grand Ballroom του ιστορικού κέντρου εκδηλώσεων Sherman Street πάντα πωλείται έξω. Αναμείνετε ζωντανή μουσική και πολλούς DJs, παιχνίδια καζίνο και ένα διασκεδαστικό κομφετί εκρήξεις τα μεσάνυχτα. Φόρεμα για να εντυπωσιάσετε και να καταγράψετε τις μνήμες στο θάλαμο φωτογραφιών.