Το Caribbean Beach Resort της Disney

Αν ψάχνετε για ένα θέρετρο Disney World μέσα σε τιμές που έχει μια βολική τοποθεσία, εντυπωσιακό χώρο πισίνας και πολλές επιλογές για φαγητό και δραστηριότητες, το Disney's Caribbean Beach Resort μπορεί να είναι μόνο το εισιτήριο.

Το σημείο τιμής αυτού του θέρετρου το τοποθετεί στην κατηγορία "μετριοπαθής" της Disney, που βρίσκεται μεταξύ των λιγότερο δαπανηρών "αξίας" και των πιο πολυτελών κατηγοριών "deluxe".

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν όλα τα προνόμια διαμονής σε οποιοδήποτε Disney World Resort, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν wi-fi και πάρκινγκ, δωρεάν πρόσβαση στο δωρεάν λεωφορείο Magical Express, δωρεάν μεταφορά Disney σε θεματικά πάρκα, Extra Magic Hours και δυνατότητα προγραμματισμού επισκεφθείτε μέχρι 60 ημέρες πριν τη διαμονή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Disney Experience και MagicBands .

Τοποθεσία

Αυτό το τροπικό θέρετρο με θέμα έχει μια βολική τοποθεσία στην περιοχή Epcot του Walt Disney Resort και επίσης πολύ κοντά στο Hollywood Studios και κοντά στο υδάτινο πάρκο Typhoon Lagoon. Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο της Disney διατίθεται από το θέρετρο σε καθένα από τα τέσσερα θεματικά πάρκα, σε δύο υδάτινα πάρκα και στην περιοχή ψυχαγωγίας και ψυχαγωγίας Disney Springs .

Καλύτερες στιγμές

Αυτό το πολύχρωμο, ευρύχωρο θέρετρο διαθέτει έξι χωριά που ονομάζονται για τα νησιά της Καραϊβικής, τα οποία είναι διατεταγμένα γύρω από μια μεγάλη λίμνη λευκής άμμου που ονομάζεται Barefoot Bay. Σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται κολύμπι, αν και ένας περίπατος περιπάτου μήκους 1,4 μιλίων γύρω από τη λίμνη είναι καλό για περιπάτους, τζόκινγκ ή ποδηλασία.

Ένας κεντρικός κόμβος, που ονομάζεται Old Port Royale, προσφέρει ένα ωραίο εστιατόριο που ονομάζεται Shutters στο Old Port Royale, ένα γήπεδο φαγητού σε καφετέρια, καταστήματα και μια στοά. Ένα αποκορύφωμα του θέρετρου είναι ο οικογενειακός χώρος της πισίνας, που είναι κεντρικός γύρω από ένα παλιό ισπανικό ακρωτήριο με πισίνα μηδενικής εισόδου που διαθέτει δύο νεροτσουλήθρες, κανόνια νερού και υδρομασάζ.

Τα μικρά παιδιά κάτω από 4 πόδια ψηλά μπορούν να απολαύσουν την κοντινή περιοχή παιχνιδιού ναυαγίου, με το βαρέλι και τρεις μικρές διαφάνειες.

Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν ενοικιάσεις ποδηλάτων, ψάρεμα, ενοικιάσεις σκαφών (κανό, πεντάλ) και πειρατικές κρουαζιέρες στη λίμνη. Υπάρχουν επίσης γήπεδα βόλεϊ και παιδική χαρά.

Δραστηριότητες διασκέδασης στο βράδυ περιλαμβάνουν ταινίες κάτω από τα αστέρια, όπου οι κινήσεις της Disney προβάλλονται για τους υπαίθριους επισκέπτες και οι φωτιές με πιατέλα.

Το Caribbean Beach Resort είναι μια εξαιρετική επιλογή για νέες οικογένειες των πέντε. Τα καταλύματα στεγάζονται σε ελκυστικές διώροφες μονάδες που περιβάλλονται από πλούσια βλάστηση. Κάθε "χωριό" διαθέτει τη δική του μικρή πισίνα, επιπλέον της πισίνας χαρακτηριστικών στο Old Port Royale.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και οι μονάδες του τελευταίου ορόφου έχουν μπαλκόνια. Ακόμα και τα standard δωμάτια διαθέτουν δύο queen κρεβάτια και ένα κρεβάτι τύπου Murphy σε μέγεθος παιδιού και το θέρετρο προσφέρει επίσης πιο ακριβό δωμάτιο με θέμα τα πειρατικά με έναν τόνο απίστευτων λεπτομερειών.

Μην χάσετε:

Θυμήσου:

Ελέγξτε τιμές στο Disney's Caribbean Beach Resort

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher