Διακοπές στον πάγο

Ώρες, Ημερομηνίες, Τιμές Εισιτηρίων και Περισσότερα για την WBT Holiday on Ice

Κάθε χρόνο, ένα τμήμα της Uptown Charlotte μετατρέπεται σε ένα πιο δροσερό μέρος στην πόλη - ένα υπαίθριο μελάνι για πατινάζ στη σκιά των ουρανοξυστών. Γίνεται γρήγορα μια παράδοση διακοπών για πολλούς και κάνει μια μεγάλη νύχτα οικογενειακής ή νυχτερινής μέρας. Έχουν ακόμη και ειδικά πακέτα νύχτας για να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο ρομαντικά. Ειδικά πακέτα γενεθλίων είναι επίσης διαθέσιμα. Υπάρχει μια ομαδική έκπτωση για ομάδες μεγαλύτερες από 16 άτομα.

Για ερωτήσεις γενεθλίων ή ομαδικές ερωτήσεις, καλέστε το 704-374-3842.

Κάντε κλικ εδώ για ζωντανή θέα στο παγοδρόμιο.

Εδώ είναι όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για να απολαύσετε την έκδοση του 2016 Holiday on Ice στο Uptown Charlotte:

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:
Το παγοδρόμιο βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου Martin Luther King και της οδού Brevard Street στο The NASCAR Hall of Fame Plaza. Το Holiday on Ice μπορεί να φτάσει στο (704) -277-2636.

Αδεια:
Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή, και στο χώρο του ξενοδοχείου με μετρητά ή μόνο επιταγή . Υπάρχει διαθέσιμο ΑΤΜ στο χώρο του ξενοδοχείου. Χωρίς ενοικίαση πατινάζ, η είσοδος είναι $ 10. Με την ενοικίαση σκαφών, η είσοδος είναι $ 14. Οι σεζόν διατίθενται για $ 50 ($ 40 αν έχετε τα δικά σας πατίνια). Δεν υπάρχει όριο ηλικίας, αλλά δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων εάν το παιδί σας δεν μπορεί να κάνει πατινάζ. Δεν υπάρχει χρονικό όριο για το πόσο χρόνο μπορείτε να κάνετε skate και η αποδοχή σας είναι καλή όλη την ημέρα. Μπορείτε να φύγετε και να επιστρέψετε για όσο διάστημα αποθηκεύετε το εισιτήριο εισόδου.

Κανείς δεν επιτρέπεται στο παγοδρόμιο χωρίς πατίνια (ή χωρίς να αγοράζει εισιτήριο εισόδου) και όλοι οι πατίνια πρέπει να υπογράψουν μια παραίτηση.

Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση μόνο για να επισκεφθείτε και να παρακολουθήσετε. Υπάρχουν πολλά μέρη για τους φίλους και την οικογένεια για να καθίσετε και να απολαύσετε τα πράγματα έξω από το παγοδρόμιο.

Υπάρχει τέλος $ 5 για να ακονίσετε πατίνια στην περιοχή.



Στάθμευση:
Εδώ είναι μια κατανομή των καλύτερων χώρων για πάρκο για το Holiday on Ice. Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην αίθουσα της φήμης NASCAR και σε πολλά περιβάλλοντα μέρη ή στο μετρημένο χώρο στάθμευσης.


2016 Ημερομηνίες και Ώρες
Παρακάτω αναφέρονται οι ημερομηνίες λειτουργίας του παγοδρομίου και οι ώρες για κάθε ημέρα. Υπάρχουν διάφορα ειδικά γεγονότα σε όλη τη διάρκεια του στίβου:

Το παγοδρόμιο ανοίγει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και θα είναι κάθε βράδυ εκτός από τις Δευτέρες και τις Τρίτες μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα ανοίξει μέχρι το τέλος του έτους. Οι ώρες της εβδομάδας είναι από τις 5 έως τις 10 το βράδυ, τα Σάββατα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τις Κυριακές από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ

Το 2016 έχει αρκετές ημερομηνίες νύχτες, όπου οι σκέιτερ μπορούν να αγοράσουν ειδικά πακέτα, μια νύχτα με θέμα το Χάρι Πότερ, μια νυχτερινή πριγκίπισσα και αρκετές εμφανίσεις του Άγιου Βασίλη σε όλη τη διάρκεια της πατινάζ.

Κάντε κλικ εδώ για τις ώρες διακοπών στο πάγο