Οι καλύτερες καλοκαιρινές αγορές στο Τορόντο

Ελέγξτε αυτές τις 10 καλοκαιρινές αγορές στην πόλη

Το καλοκαίρι είναι εποχή αγοράς στο Τορόντο και υπάρχουν πολλά που αναδύονται γύρω από την πόλη όπου μπορείτε να ψωνίσετε τα πάντα, από τα vintage βρίσκει τα καλούδια για γκουρμέ. Ορισμένες αγορές πραγματοποιούνται για παρατεταμένες περιόδους, ενώ άλλες είναι λίγο πάνω από ένα μόνο Σαββατοκύριακο και προσφέρουν έναν χαλαρωτικό τρόπο να περάσετε ένα απόγευμα σε εξωτερικούς χώρους στην πόλη. Έτσι, εκτός από τις αγορές πολλών αγροτών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχουν 10 άλλες θερινές αγορές για αγορές στο Τορόντο αυτή τη σεζόν.

Ένωση καλοκαίρι

Από τις 27 Ιουνίου, η Union Station θα φιλοξενήσει για μια ακόμη φορά μια ζωντανή αγορά καλοκαιριού που θα καλύπτει 7.500 τετραγωνικά πόδια στον Sir John A. Macdonald Plaza στην Front Street. Η εστίαση εδώ αφορά τα τρόφιμα και τα ποτά, με 20 πωλητές άγκυρας καθώς και περιστρεφόμενα κινητά καροτσάκια. Το lineup μπορεί να αλλάξει και ορισμένοι από τους πωλητές αγκυροβόλησης θα κυκλοφορήσουν στην πεντάβδομη εβδομάδα, αλλά μπορείτε να περιμένετε να δείτε (και να φάτε) καλούδια από Loaded Pierogi, Mad Mexican, Fancy Franks, Urban Herbivore, Ivy, κειμήλιο και πολλά άλλα. Η αγορά διαρκεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., τα Σάββατα από τις 1 έως τις 9 το βράδυ και τις Κυριακές 11 π.μ. μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Η άδεια περιοχή μπαρ είναι ανοιχτή Πέμπτη έως Κυριακή το μεσημέρι έως τις 9 μ.μ.

Η αγορά λουλουδιών του Τορόντου

Τι είναι το καλοκαίρι χωρίς μια πληθώρα από όμορφα άνθη; Μπορείτε να πάρετε εύκολα το λουλούδι σας με την ευγένεια της αγοράς λουλουδιών του Τορόντου, η οποία λειτουργεί πολλές ημερομηνίες το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένων των 9 Ιουλίου, 20 Αυγούστου, 10 Σεπτεμβρίου και 8 Οκτωβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Η αγορά πραγματοποιείται στο Shaw Park και μερικοί από τους φετινούς πωλητές περιλαμβάνουν Flower Power, Pink Twig, Wild North Flowers, Boho Petals και Pioneer Flower Farm για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Η εστίαση εδώ είναι τα τοπικά λουλούδια και τα φυτά που καλλιεργούνται στο Οντάριο.

Κυριακάτικη Αγορά Αποστάγματος

Επισκεφθείτε την Επαρχιακή Ποτοποιία την Κυριακή αυτό το καλοκαίρι για την Κυριακή της Δεσποτικής, που λειτουργεί μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Trinity Square. Τα πάντα που πωλούνται προέρχονται από απόσταση 100 μιλίων από την αγορά, καθιστώντας εύκολη την τοπική αγορά.

Η γκάμα των παραδοσιακών προϊόντων περιλαμβάνει λουλούδια, μέλι, γλυκές απολαύσεις, χάρτινα προϊόντα ζωγραφισμένα στο χέρι, τοπικές κονσέρβες και πολλά άλλα. Ορισμένοι πωλητές που πρέπει να προσέξουμε περιλαμβάνουν το Bee Hamlin Honey, το Doug McNish Vegan, τον βοτανικό οδηγό πεδίου, το σπίτι του Empanadas, το Ghee του Lee, το αγρόκτημα Cannoli και το cross wind farm. Απλά σημειώστε ότι δεν είναι κάθε πωλητής σε ετοιμότητα για ολόκληρη την εποχή της αγοράς.

Leslieville Flea

Αυτή η μηνιαία αγορά πραγματοποιείται στο Ashbridge Estate την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένων των 17 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 18 Σεπτεμβρίου και 16 Οκτωβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Επιπλέον, θα υπάρχει ένας ειδικός ψύλλος εκτός του χώρου στο Distillery District το Σάββατο 25 Ιουνίου από τις 2 έως τις 9 το βράδυ. Ανάλογα με αυτό που ψάχνετε, θα βρείτε όλα τα πράγματα στο Leslieville Flea, από τα είδη ένδυσης μέχρι τα οικιακά προϊόντα (πολλά από τα οποία είναι vintage) και αντικείμενα που έχουν ανοδική πορεία, καθώς και έπιπλα, αντίκες, συλλεκτικά και χειροποίητα αντικείμενα.

World Café

Το Harbourfront Center φιλοξενεί πολυάριθμα εκδηλώσεις πολιτιστικής κληρονομιάς καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και το World Café είναι μια εστιασμένη στα τρόφιμα αγορά των πωλητών που συμπληρώνουν αυτά τα γεγονότα. Το World Café λαμβάνει χώρα τα Σάββατα και τις Κυριακές καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από την 1η Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου και δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να δοκιμάσουν κουζίνες από όλο τον κόσμο σε συνδυασμό με ό, τι φέτος συμβαίνει να συμβαίνει.

Lakeview Market

Το Harbourfront Centre είναι επίσης το σημείο όπου θα βρείτε το Lakeview Market, το οποίο συμβαίνει επίσης σε συνδυασμό με τα φεστιβάλ του Σαββατοκύριακου. Όπως το World Café, οι πωλητές της Lakeview Market είναι επίσης θέμα γύρω από κάθε φεστιβάλ. Αναμείνετε χειροποίητα αγαθά, ρούχα, είδη οικιακής χρήσης και πολλά άλλα. Η αγορά πραγματοποιείται τα σαββατοκύριακα από την 1η Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Front Street Foods

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η γαστρονομική αγορά προέρχεται από την Front Street, αλλά από τότε έχει μετακομίσει στην Adelaide Place. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή μπορείτε να γεμίσετε με ένα πλήθος νόστιμων λιχουδιών μέχρι τις 5 Αυγούστου, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Και δεν έχει σημασία τι είστε στη διάθεση από τα tacos μέχρι τα σάντουιτς πρωινού, η προσφορά θα πρέπει να σημαίνει ότι βρίσκετε ό, τι θέλετε. Μερικοί από τους πωλητές στο site περιλαμβάνουν το Brock Sandwich, το ψωμί του Fred, το Kaboom Chicken, το Little Fin, το Station Cold Brew, το Fresh, το Tacos 101 και το Mighty Cob.

Waterfront Artisan Market

Το Waterfront Artisan Market πραγματοποιείται σε έξι Σαββατοκύριακα αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένων των 18-19 Ιουνίου, 1-3 Ιουλίου, 30 Ιουλίου-1 Αυγούστου, 3-5 Σεπτεμβρίου και 8-10 Οκτωβρίου. Η εκλεκτική υπαίθρια αγορά βρίσκεται στο HTO Park στην προκυμαία του Τορόντο και λειτουργεί τα Σάββατα από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και τις Κυριακές από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Περιμένετε τα πάντα, από την τέχνη και τα κοσμήματα έως τα ψητά και άλλα τρόφιμα για να γεμίσουν. Όλοι οι πωλητές δεν συμμετέχουν σε όλες τις αγορές, αλλά μερικοί που ψάχνουν περιλαμβάνουν το Boreal Gelato, το Gourmet του Cook, τις κουζίνες Jamie Kennedy, το La Fiesta, το Teppan Ice Cream και το Dundee Pottery and Stained Glass.

Η αγορά CM

Βρίσκεται έξω από τη ναυαρχίδα του Club Monaco Bloor St., όπου θα βρείτε την πανέμορφη αγορά CM, η οποία διαρκεί μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, επτά ημέρες την εβδομάδα. Εδώ θα βρείτε όμορφες χειροποίητες ανθοδέσμες από την Sweet Woodruff, καθώς και όλα τα φυσικά παγάκια που παρουσιάζουν την ευχαρίστηση του The Pop Stand, σάντουιτς και σαλάτες από την Delica Kitchen, γλυκές απολαύσεις από το Bake Shoppe, ποτά espresso-bases από το Sam James Coffee ψυχρός χυμός και ζυμαρικά από την Evolution Food Co.

Νυχτερινή αγορά Waterfront

Κάντε το δρόμο σας προς τα Portland του Τορόντου στις 22-24 Ιουλίου για μια ασιατική νυχτερινή εμπειρία στην αγορά, γεμάτη με μια ποικιλία τρόπων σίτισης στο δρόμο που τρώει για να δειγματοληψία καθώς περιπλανηθείτε στην υπαίθρια αγορά και πάνω από 100 πωλητές για ψώνια. Θα υπάρχει επίσης διασκέδαση όλο το σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής μουσικής, ενός διαγωνισμού χορού, της διαδραστικής αθλητικής ζώνης, των εκδηλώσεων busker και άλλων. Η δημοφιλής αγορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε την ποικιλομορφία του Τορόντου μέσω της διατροφής, της μουσικής και της ψυχαγωγίας. Επισκεφθείτε την Παρασκευή 22 από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα, το Σάββατο 23 από τις 16:00 έως τα μεσάνυχτα και την Κυριακή από τις 24 έως τις 10:00