Μαθήματα και μαθήματα μαγειρικής

Πάρτε ένα πτυχίο στις μαγειρικές τέχνες, ή απλά να διασκεδάσετε στο σχολείο μαγειρικής

Είτε ενδιαφέρεστε να γίνετε επαγγελματίας σεφ, είτε απλά θέλετε να γίνετε μέλος λίγων φίλων για λίγες ώρες ψήσιμο 101, υπάρχουν σχολεία μαγειρικής όλων των ειδών στην ευρύτερη περιοχή Φοίνιξ.

Ψυχαγωγικά σχολεία Phoenix και Scottsdale

Αν ψάχνετε για ένα σχολείο μαγειρικής, όπου θα κάνετε μια ειλικρινή δέσμευση, τόσο εγκαίρως όσο και οικονομικά, για την απόκτηση πιστοποιητικού ή πτυχίου στις μαγειρικές τέχνες, εδώ είναι πέντε επιλογές για εσάς στις περιοχές Phoenix και Scottsdale.

Αθλητικό Ινστιτούτο Αριζόνα
Το μαγειρικό ινστιτούτο της Αριζόνα ιδρύθηκε το 2001 και προσφέρει δίπλωμα μαγειρικής τέχνης, ψησίματος και διαχείρισης εστιατορίων. Το Γαστρονομικό Ινστιτούτο της Αριζόνα διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο που είναι ανοιχτό για το κοινό. Οι μαθητές τρέχουν το εστιατόριο ως μέρος της εκπαίδευσής τους. Το Γαστρονομικό Ινστιτούτο Αριζόνα βρίσκεται στο Scottsdale.

Το Ινστιτούτο Τέχνης του Φοίνιξ
Το Ινστιτούτο Τέχνης του Φοίνιξ προσφέρει πτυχία και πιστοποιήσεις στις μαγειρικές τέχνες, το ψήσιμο και τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη του μαγειρέματος. Από καιρό σε καιρό προσφέρουν επίσης σύντομα εργαστήρια για άτομα που δεν έχουν εγγραφεί σε πρόγραμμα σπουδών στο Ινστιτούτο. Βρίσκεται στο West Phoenix.

Κολλέγιο Φοίνιξ
Τα προγράμματα Διοίκησης Γαστρονομικών Σπουδών και Διοίκησης Υπηρεσιών Τροφίμων Phoenix College έχουν σχεδιαστεί για να εξοπλίζουν τους σπουδαστές με τις γνώσεις και την κατάρτιση που απαιτούνται για ένα επίπεδο εισόδου ή υψηλότερη σταδιοδρομία στους τομείς των υπηρεσιών τροφίμων. Προσφέρουν πλήρες και μερική απασχόληση, με διαθέσιμα μαθήματα βράδυ και Σαββατοκύριακο.

Η μαγειρική σχολή Phoenix College έχει ένα εστιατόριο που είναι ανοικτό στο κοινό για μεσημεριανό γεύμα κατά τη διάρκεια των εξαμήνων της άνοιξης και του φθινοπώρου. Το Phoenix College βρίσκεται στο Central Phoenix.

Scottsdale Community College
Το Scottsdale Community College ξεκίνησε το πρόγραμμα μαγειρικών τεχνών το 1984. Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης ή να αποκτήσουν πτυχίο AAS.

Η μαγειρική σχολή στο Scottsdale Community College προσφέρει τόσο μεσημεριανό μενού όσο και μενού για δείπνο στο κοινό, έτσι ώστε οι μαθητές τους να μπορούν να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία στο πρόγραμμα. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε ένα ιδιωτικό πάρτι που θα φιλοξενηθεί από τους μαγειρικούς μαθητές. Το Scottsdale Community College βρίσκεται στο Central Scottsdale.

Μαθήματα μαγειρικής Phoenix και Scottsdale

Δεν θέλουν όλοι να παρακολουθήσουν το μαγειρικό σχολείο και να γίνουν επαγγελματίες σεφ ή υπεύθυνος εστιατορίου. Ο καθένας μπορεί να απολαύσει το μαγείρεμα και να μάθει από τους επαγγελματίες χωρίς να κάνει επαγγελματική δέσμευση! Εδώ είναι μερικές επιχειρήσεις στο Phoenix και Scottsdale που προσφέρουν μαθήματα μαγειρικής για όλους. Μαθήματα μαγειρικής μπορούν επίσης να κάνουν μια μεγάλη ημερομηνία, ή ένα μοναδικό δώρο για το πρόσωπο που έχει τα πάντα.

Αυτές οι τάξεις είναι ανοιχτές στο κοινό και είναι μη πιστωτικά εργαστήρια σχεδιασμένα να μεταδίδουν γνώση και να διασκεδάζουν. Γενικά, οι τάξεις θα διαρκούν από 2 έως 4 ώρες.

AndyFood Μαγειρικό Στούντιο
Ο Andy Broder είναι εκπαιδευτικός μαγειρικής από το 1998. Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Γαστρονομίας (IACP) και της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Μαγειρικής. Προσφέρει πρακτικά μαθήματα, μαθήματα επίδειξης, γευσιγνωσίες, ιδιωτικά μαθήματα μαγειρικής και πολλά άλλα. Βρίσκεται στην κεντρική Scottsdale.

Το μαγείρεμα Joynt
Το Cooking Joynt προσφέρει μαθήματα μαγειρικής που απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν την επιθυμία να μάθουν να μαγειρεύουν, χωρίς να εκφοβίζονται. Τα μαθήματα είναι όλα hands-on, πρακτικά μαθήματα, περίπου τρεις ώρες σε μήκος. Στο τέλος της κατηγορίας συμμετέχοντες κάθονται μαζί και να δειπνήσουν για το βράδυ εργασίας. "Αυτό που μας ξεχωρίζει από τις άλλες μαθήτριες και μαθήματα μαγειρικής είναι η πρακτική πτυχή του σχολείου μας.Δεν χρειάζεστε καμία γνώση ή δεξιότητα για να πάρετε οποιαδήποτε από τις τάξεις μας.Ένα άλλο χαρακτηριστικό της τάξης μας είναι ότι όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές το κατάστημα που αγοράζεται σε οποιοδήποτε κατάστημα παντοπωλείων, δεν υπάρχει λόγος να πάτε σε ειδικό ή αποκλειστικό κατάστημα. Κάνουμε καλή διασκέδαση στο μαγείρεμα και δείχνουμε ότι είναι απλότητα ».

Μαγείρεμα με τη Trudy
Το μαγείρεμα με το Trudy είναι ένα σχολείο μαγειρικής στο σπίτι στο West Phoenix. Βιώστε μια τάξη και αφήστε την εμπιστοσύνη να επιστρέψετε στην κουζίνα σας και να δημιουργήσετε το μενού που μάθατε και δοκιμάσατε.

Αυτά τα μαθήματα μαγειρικής είναι κατάλληλα για συναδέλφους, κορίτσια βράδυ, νύχτα, για να αγοράσετε ως πιστοποιητικά δώρων για νεόνυμφους ή απλώς ως δώρο για τον εαυτό σας και, με τη σειρά του, δώρο στην οικογένειά σας. Υπάρχουν 10 θέσεις σε κάθε κατηγορία.

Παιδική Σχολή Μαγειρικής Les Petites Gourmettes
Το Les Petites Gourmettes είναι ένα χέρι σχολείο. Τα παιδιά ηλικίας 8-17 ετών δημιουργούν ένα πλήρες μενού βασισμένο σε διάφορα θέματα κάθε μέρα. Τα παιδιά μαγειρεύουν το μενού και κάθονται στην επίσημη τραπεζαρία για να απολαύσουν το φαγητό. Οι τάξεις προσφέρονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και έχουν διάρκεια 6 εβδομάδων, από Δευτέρα έως Πέμπτη για 2-1 / 2 ώρες την ημέρα. Το σχολείο μαγειρικής παιδικών σταθμών Les Petites Gourmettes βρίσκεται στο North Scottsdale.

Love'n Η Κουζίνα
Το Love'n The Kitchen είναι ένα σχολείο μαγειρικής γαστρονομίας στο σπίτι. Οι μαθήτριες προσφέρουν θεματική εμπειρία μαγειρικής με ζωντανή επίδειξη με αλληλεπίδραση συμμετεχόντων. Μαθήματα ενηλίκων, μαθήματα για παιδιά, εταιρικά / ιδιωτικά πάρτι. Όλες οι τάξεις πληρούν τις προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τριμηνιαίες εκδηλώσεις του Chef Valley. Βρίσκεται κοντά στην έρημο Ridge, στο Βόρειο Φοίνιξ.

Γλυκό μαθήματα μαγειρικής βασιλικού
Τόσο επίδειξη όσο και πρακτικά μαθήματα από τοπικούς επαγγελματίες. Το Sweet Basil Gourmetware & Μαγειρική Σχολή βρίσκεται στο North Scottsdale. Πρωινές και βραδινές συνεδρίες, καθώς και μαθήματα μιας ώρας με το μεσημέρι.

Ταϊλανδικό γκουρμέ σπίτι
Ο Praparat Sturlin ίδρυσε το Ταϊλανδικό Σχολείο Μαγειρικής Gourmet House το 1989 στο Scottsdale. Διδάσκει "σεφ, δάσκαλοι, μαγειρεστές αναψυχής και γαστρονομικούς ενθουσιώδες μέσα από οικεία εντατικά μαθήματα".