Γιατί πρέπει να εξαπλωθεί η Αγάπη του Αφιερωμένου

Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση - μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι - και αυτή η αρχή ισχύει άμεσα για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε τα προγράμματα πίστης ταξιδιού σας. Η διάδοση της αγάπης πίστης ή η συμμετοχή σε πολλαπλά προγράμματα πίστης ταυτόχρονα είναι μια έξυπνη στρατηγική για την αποτελεσματική απόκτηση ταξιδιωτικών σημείων και μιλίων.

Πόσα προγράμματα αφοσίωσης είναι πάρα πολλά; Λοιπόν, η απάντηση είναι πολύ απλή - πραγματικά δεν μπορείτε να πάρετε πάρα πολλά.

Αν και η παρακολούθηση των πολλαπλών προγραμμάτων αφοσίωσης μπορεί να φανεί σαν ένα αποθαρρυντικό έργο, αξίζει τον κόπο να κερδίζετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε να κάνετε σε διάφορα προγράμματα. Εάν πρόκειται να ξοδεύετε χρήματα σε ένα ξενοδοχείο ή μια αεροπορική εταιρεία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αφοσίωσής τους και να κερδίσετε τα αντίστοιχα σημεία που συνοδεύουν την υποστήριξή σας. Και ενώ παραδοσιακά σκεφτόμαστε μια ελεύθερη πτήση ή διαμονή στο ξενοδοχείο ως τελικό στόχο της εμπειρίας μας με προγράμματα αφοσίωσης, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για χρήση χαμηλότερων επιπέδων συσσωρευμένων σημείων και μιλίων για να διατηρήσετε το πορτοφόλι σας γεμάτο και την εμπειρία ταξιδιού πιο ομαλή.

Ο ουρανός δεν είναι πλέον το όριο

Ακριβώς όπως ανταμοιβές πιστωτικές κάρτες, σχεδόν κάθε αεροπορική εταιρεία και την αλυσίδα ξενοδοχείων έχει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα πίστης, προσφέροντας σημεία ή μίλια σε αντάλλαγμα για την προστασία σας. Κάθε πρόγραμμα ανταμοιβών έχει τα δικά του μοναδικά προνόμια και ιδιαιτερότητες - αλλά σχεδόν κάθε πρόγραμμα προσφέρει τρόπους έξω από την παραδοσιακή ελεύθερη πτήση ή αναβαθμισμένο δωμάτιο ξενοδοχείου για να περάσετε τους πόντους σας.

Για παράδειγμα, πολλά προγράμματα πίστης σας επιτρέπουν να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για να βελτιώσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία - είτε ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο για να περάσετε τη νύχτα, ένα αυτοκίνητο ενοικίασης ή άλλες δραστηριότητες για να συμπληρώσετε τα ταξίδια σας όπως ένα πακέτο διακοπών γκολφ ή spa.

Επιπλέον, πολλά προγράμματα αφοσίωσης σας επιτρέπουν επίσης να ξοδεύετε πόντους σε αντικείμενα που δεν έχουν καμία σχέση με το ταξίδι.

Είχατε τα μάτια σας σε ρολόι GoPro ή Michael Kors; Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα πιστότητας για να αγοράσετε αυτά τα στοιχεία. Τα μέλη της EarlyReturns της Frontier Airlines μπορούν να εξαργυρώσουν τα μίλια τους για μια πλήρη εγγραφή περιοδικών σε ορισμένα από τα κορυφαία περιοδικά.Τα μέλη της πιστωτικής κάρτας Rapid Rewards της Southwest μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πόντους τους για μια σειρά αντικειμένων που περιλαμβάνουν τα πάντα από τον εξοπλισμό γυμναστικής και τα είδη μόδας έως τα ηλεκτρονικά και κάρτες δώρων. Και με την American Airlines, 2.500 μίλια μπορούν να σας αγοράσουν LifeLock προστασία από την κλοπή ταυτότητας για 6 μήνες για να διασφαλίσετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παρακολουθούνται συνεχώς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Μεταφορά σε άλλα προγράμματα

Ένα άλλο όφελος για να κερδίζετε πόντους και μίλια σε πολλαπλά προγράμματα είναι ότι πολλές φορές είστε σε θέση να συνδυάσετε τα κέρδη σας σε ένα μόνο πρόγραμμα ή να τα ανταλλάξετε για πόντους με άλλο πρόγραμμα αφοσίωσης. Για παράδειγμα, η Southwest Airlines επιτρέπει στα μέλη να μετατρέπουν τους βαθμούς ξενοδοχείων που έχουν κερδίσει από τα προγράμματα Marriott Rewards, Hyatt Gold Passport, Προγράμματα Choice Privileges και περισσότερα σε βραβεία Νοτιοδυτικής Ταχείας Ανταμοιβής.

Μετρητά

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα μίλια και τους βαθμούς που κερδίζετε στα προγράμματα αφοσίωσης είναι να τα μετατρέψετε σε κρύα σκληρά μετρητά. Το Πορτοφόλι Πόνου Πόντων σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές σε σημεία και μίλια σε αντάλλαγμα για κάρτες δώρων στους κορυφαίους λιανοπωλητές και υπηρεσίες όπως το Cash for My Miles και το Earn Rewards Cash μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να πουλήσετε τα μίλια σας.

Οργάνωση είναι Όλα

Τώρα γνωρίζετε τα οφέλη από την απόκτηση πολλαπλών προγραμμάτων πίστης ταυτόχρονα και όλα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτές τις ανταμοιβές, αλλά είναι σημαντικό να παρακολουθείτε όλα τα σημεία σας και να μην τα αφήσετε να λήξουν πριν να έχετε την ευκαιρία να μετατρέψετε ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τους. Όπως κάθε πρόγραμμα πιστότητας είναι μοναδικό, έτσι και οι πολιτικές λήξης σε μίλια και σημεία σε προγράμματα. Και στη συνέχεια, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες όπως το Πορτοφόλι πόντων, το βραβείο κλοπής ή το Tripit, για να διαχειριστείτε όλα τα σημεία αφοσίωσής σας σε μια ενιαία πλατφόρμα και να δώσετε στον εαυτό σας μια επισκόπηση του αριθμού των πόντων που έχετε συσσωρεύσει σε όλα τα προγράμματα.