Πώς να οργανώσετε τη ζωή σας με ψηφιακή αφοσίωση

Σύμφωνα με το Colloquy, το μέσο νοικοκυριό ανήκει σε 29 προγράμματα αφοσίωσης, γεγονός που μπορεί να κάνει δύσκολο να παραμείνετε στην κορυφή όλων των μελών σας. Και οι πιθανότητες είναι αν έχετε χάσει την κατάστασή σας και τις ανταμοιβές σας, πιθανότατα έχετε χάσει κάποιες ευκαιρίες να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε τους πόντους σας. Ήρθε η ώρα να οργανωθείς.

Ανήκω σε πάνω από 30 προγράμματα αφοσίωσης. Ως συχνός διεθνής ταξιδιώτης, βάζω αρκετούς πόντους και μίλια για ένα χρόνο και κερδίζω σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων.

Και επειδή είμαι αρκετά οργανωμένος, χρησιμοποιώ ένα πολύ λεπτομερές υπολογιστικό φύλλο για να παρακολουθώ τα υπόλοιπα των προγραμμάτων μου. Αυτό συμβαίνει μέχρι να ανακαλύψω πώς ένα ψηφιακό πορτοφόλι μπορεί να φέρει την ίδια οργάνωση και την ισορροπία που παρακολουθεί online.

Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά εργαλεία για να διαχειριστείτε τα χρήματα στην τσέπη σας. Εξετάστε τη χρήση ηλεκτρονικών εργαλείων, όπως πορτοφόλια πίστης, για να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τα σημεία πίστεως σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να οργανωθεί η ζωή πίστης σας.

Get Organized και Declutter

Αρχίστε να αδυνατίζετε το πορτοφόλι σας, καταγράφοντας τα μέλη του προγράμματος πιστότητας και οργανώνοντάς τα με τη συχνότητα χρήσης. Οι πιθανότητες είναι ότι κάθεστε σε λίγες κάρτες πίστης που έχετε χρησιμοποιήσει μόνο μία ή δύο φορές. Από μόνα τους, αυτές οι ανταμοιβές είναι πιθανότατα άχρηστες, αλλά μην πετάξετε ακόμα τη συμμετοχή σας. Σκεφτείτε να μεταφέρετε τις ανταμοιβές στα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα προγράμματα σας, για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους εξαργύρωσης πιο γρήγορα.

Τα περισσότερα προγράμματα αφοσίωσης λειτουργούν μαζί σας και σας δίνουν την ευελιξία να μεταφέρετε τις ανταμοιβές σας μεταξύ των προγραμμάτων.

Αν δεν είστε έτοιμοι να παραιτηθείτε από τις συμμετοχές στο πρόγραμμα μόλις τώρα, σκεφτείτε να στερεοποιήσετε τις πλαστικές κάρτες σας και να μετακινήσετε τη δραστηριότητα αφοσίωσης σε απευθείας σύνδεση. Για παράδειγμα, το AwardWallet στοχεύει στη διευκόλυνση της ζωής σας, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε online τα μίλια συχνών πτήσεων, ξενοδοχείων και πιστωτικών καρτών.

Εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με τις ανταμοιβές σας, το Πορτοφόλι Πόντων Πόντων στο Points.com σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πάνω από 100 προγράμματα πιστότητας και σας δίνει την πρόσθετη ευκολία να μετακινείτε τις ανταμοιβές σας μεταξύ των προγραμμάτων που συμμετέχετε και τη δυνατότητα εξαργύρωσης των ανταμοιβών για τα είδη λιανικής πώλησης και δωροκάρτες.

Μια λέξη της προσοχής όταν πηγαίνετε ψηφιακά - μερικές εφαρμογές για κινητά εμφανίζουν γραμμωτούς κώδικες που σας επιτρέπουν να σαρώσετε τους πόντους επιβράβευσης κατά την αγορά, ενώ άλλοι παρακολουθούν μόνο το υπόλοιπό σας και σας ζητούν να έχετε την κάρτα σας στη διάθεσή σας τη στιγμή της αγοράς. Πριν βγείτε από το πλαστικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την εργασία σας για να μην χάσετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις ισορροπίες σας.

Συμμετοχή, Όχι

Για αυτά τα προγράμματα πίστης που συχνάζουν συχνά, πηγαίνετε ψηφιακά και εγγραφείτε για έναν online λογαριασμό. Παρόλο που τα εισερχόμενά σας ενδέχεται να είναι ήδη ξεπερασμένα, φροντίστε να συμμετέχετε σε μηνιαίες ενημερώσεις μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να αποφύγετε το φαινόμενο "εκτός οράματος, εκτός λειτουργίας". Για να ανταμείψετε την πίστη σας, τα περισσότερα προγράμματα θα επεκτείνουν αποκλειστικές προσφορές βάσει της κατάστασής σας. Ρυθμίστε τις προτιμήσεις σας για να λαμβάνετε νέα σχετικά με τα επερχόμενα κίνητρα πίστης, τις ανταμοιβές μπόνους ή τα γεγονότα και να αναβαθμίζετε αυτές τις πρόσθετες ανταμοιβές.

Κρατήστε την κατάσταση των ανταμοιβών σας και τους στόχους σας για τις εξαγορές. Ίσως να είστε πιο κοντά στην ελεύθερη πτήση στη Χαβάη από ό, τι συνειδητοποιείτε.

Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό

Για αυτά τα προγράμματα πιστότητας κοντά και αγαπητέ στην καρδιά σας - και το πορτοφόλι - τα κρατάτε στα χέρια σας κατεβάζοντας την εφαρμογή στο smartphone σας.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης όπως το CVS / Pharmacy σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις ανταμοιβές ExtraBucks και τις ειδοποιήσεις σχετικά με τη λήξη των ανταμοιβών στην εφαρμογή για κινητά. Το πρόγραμμα My Starbucks σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να κερδίζετε τα ανταμοιβή Starbucks με κάθε αγορά που μπορείτε να κάνετε μέσω της εφαρμογής. Εάν εξοικονομείτε χρόνο για μια διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο, η εφαρμογή InterContinental Hotels Group σας δίνει πρόσβαση στην εικονική σας κάρτα και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα και την ισορροπία των μονάδων IHG Rewards Club Points.

Χάρη στα κινητά πορτοφόλια και άλλες λύσεις ψηφιακών πληρωμών, οι πληρωμές εξελίσσονται πέρα ​​από το παραδοσιακό νόμισμα. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να κάνετε μια αγορά από την ευκολία των κινητών συσκευών σας και είναι μια τάση που θα συνεχίσει να εξελίσσεται.

Μερικές λύσεις για κινητά πορτοφόλια όπως το Apple Pay, το Android Pay, το Samsung Pay και το Suretap έχουν ενσωματώσει τις δυνατότητες πίστης στις πλατφόρμες τους, διευκολύνοντας έτσι τη συλλογή και την καταβολή των ανταμοιβών πιστότητας. Κρατήστε το μάτι σας όπως το ακολουθήστε.