Χρησιμοποιώντας τις ανταμοιβές επαγγελματικής πίστης για προσωπικά και οικογενειακά ταξίδια

Ανακυκλώστε ανταμοιβές πίστης επαγγελματικών ταξιδιών για κάποιο χρόνο οικογενειακών διακοπών

Έχω κάνει το δίκαιό μου μερίδιο των επαγγελματικών ταξιδιών και έμαθα ότι μαζί με αυτές τις μακριές βόλτες με αεροπλάνο και τις εταιρικές διαμονές του ξενοδοχείου έρχεται η δυνατότητα να ριχτείς μερικές σοβαρές ανταμοιβές πίστης.

Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους μπορούν να επωφεληθούν και να μεγιστοποιήσουν τις ανταμοιβές πίστης τους για κάποιες απαιτούμενες διακοπές, συγκεντρώνοντας τα σημεία και τα μίλια σε όλο το ταξίδι τους και τα ξοδεύοντας στο δρόμο για προσωπικά ταξίδια. Εδώ είναι οι συμβουλές μου για τη δημιουργία σημείων, μιλίων και ανταμοιβών στα επαγγελματικά σας ταξίδια και σας βοηθά να πάτε από την εργασία για να παίξετε.

Κερδίστε τα σημεία και τα μίλια σας και περάστε αλλού

Ένας αυξανόμενος αριθμός προγραμμάτων αφοσίωσης ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιρειών προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη τους να κερδίζουν πόντους και μίλια μέσα σε ένα πρόγραμμα, αλλά ξοδεύουν σε άλλο. Επιπλέον, τα προγράμματα επεκτείνουν την εξόφληση του νόμιμου κέρδους εκτός του κλάδου τους, όπως τα σημεία καμπής που αποκτήθηκαν στο ξενοδοχείο παραμένουν σε μίλια για πτήσεις. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τους ταξιδιώτες, καθώς δεν περιορίζεστε πλέον στην κάλυψη των πόντων και των μιλίων σας στα ίδια προγράμματα που κερδίζετε. Και ειδικά για επαγγελματίες ταξιδιώτες, τα εύκαμπτα νομίσματα εμπιστοσύνης μπορούν να σας βοηθήσουν όταν παραμείνετε σε μια αλυσίδα ξενοδοχείων που ίσως δεν σκεφτείτε για ένα προσωπικό ταξίδι ή όταν ταξιδεύετε σε μια αεροπορική εταιρεία που είναι πολύ ακριβό για να κάνετε κράτηση για όλη την οικογένεια.

Για παράδειγμα, τα μέλη του Hilton HHonors μπορούν να κερδίσουν έπαθλα σε αεροπορικές εταιρείες εταίρους διαμένοντας σε ακίνητο Hilton. Σκεφτείτε να κλείσετε το επόμενο σύνολο των επιχειρηματικών σας καταλυμάτων με το Hilton, ώστε να μπορείτε να βάλετε τα σημεία που κερδίσατε για μια πάλη στο Delta ή United.

Ή, μπορείτε να αξιοποιήσετε προγράμματα όπως η American Airlines, η οποία επιβραβεύει τα μέλη της AAdvantage με τα μίλια μετά από τις καθημερινές αγορές, όπως η παραλαβή παντοπωλείων ή όταν γευματίζουν. Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες που τρώνε συχνά σε ταξίδια εργασίας πρέπει να λάβουν υπόψη το Πρόγραμμα Δίπλωμα AAdvantage, όπου μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και έξι πιστωτικές κάρτες και να κερδίσετε μπόνους μιλίων κάθε φορά που πληρώνετε το λογαριασμό σας.

Για να μην αναφέρουμε νέα μέλη που εγγράφονται και γευματίζουν, λαμβάνουν ένα νέο μπόνους.

Αποθηκεύστε τις ανταμοιβές της πιστωτικής σας κάρτας

Είμαστε εξοικειωμένοι με την κοπή μέσω των δηλώσεων πιστωτικών καρτών και την υποβολή εκθέσεων δαπανών για αποζημίωση από τα επαγγελματικά μας ταξίδια. Γιατί λοιπόν να μη φτιάξετε όλα αυτά που αξίζει τον κόπο; Αν είναι δυνατόν, εξετάστε το ενδεχόμενο να πληρώσετε τα επαγγελματικά σας έξοδα με την προσωπική πιστωτική σας κάρτα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κερδίσετε ανταμοιβές, πόντους και μίλια όταν βγαίνετε σε δείπνο της εταιρείας ή κάνετε κράτηση για μια πτήση στην ετήσια συνάντησή σας. Και ενώ ορισμένες εταιρείες ενδέχεται να έχουν πολιτικές που απαιτούν από εσάς να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα εταιρείας, μπορείτε συνήθως να επιστρέφετε για τυχαίες αγορές που γίνονται με τη δική σας κάρτα ενώ ταξιδεύετε για δουλειά.

Για αρχάριους, εγγραφείτε για κάρτες που έχουν ισχυρά κίνητρα εγγραφής, όπως η προτιμώμενη κάρτα Chase Sapphire, η οποία προσφέρει μερικά από τα υψηλότερα μπόνους εγγραφής εκεί έξω. Νέο Chase Sapphire Οι προνομιούχοι κάτοχοι καρτών μπορούν να κερδίσουν 50.000 πόντους μπόνους όταν ξοδεύουν 4.000 δολάρια σε αγορές κατά τους πρώτους τρεις μήνες. Αυτά είναι 625 δολάρια σε σημεία που μπορείτε να γυρίσετε και να εξαργυρώσετε μέσω του Chase Ultimate Rewards. Και να έχετε κατά νου τι είδους ανταμοιβές θέλετε να κερδίζετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα μίλια αεροπορικών εταιρειών για τις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές, σκεφτείτε να εγγραφείτε για μια πιστωτική κάρτα συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας.

Η Gold Delta SkyMiles Card από την American Express προσφέρει δύο μίλια για κάθε αγορά που πραγματοποιείται απευθείας με τη Delta και η κάρτα καρτών Rapid Rewards της Southwest Airlines προσφέρει στους κατόχους καρτών 6.000 επετειακές μονάδες κατά την επέτειο εγγραφής τους. Αυτά είναι πολλά μίλια που μπορείτε να κερδίσετε στις επιχειρησιακές πτήσεις.

Προσθέστε τις διακοπές σας στις επαγγελματικές σας εκδρομές

Σε περίπτωση αμφιβολίας, η αποχώρηση από τις διακοπές σας στο επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι είναι ένας εύκολος τρόπος για να μεταβείτε σε προσωπικό και οικογενειακό ταξίδι μετά την εργασία. Στην πραγματικότητα, τρεις στους πέντε επαγγελματίες ταξιδιώτες προσθέτουν διακοπές αναψυχής στα επαγγελματικά τους ταξίδια. Επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές που σας προσφέρουν δωρεάν διανυκτερεύσεις μετά από προηγούμενες κρατήσεις - όπως το Choice Hotels and Marriott - οι οποίοι δίνουν μια δωρεάν διανυκτέρευση μετά από κράτηση διαμονής δύο νύχτων στα ακίνητά τους. Ώρα το ταξίδι της επιχείρησής σας σωστά και θα είστε έτοιμοι για μια απρόσκοπτη μετάβαση από την εργασία στο παιχνίδι.

Τα ξενοδοχεία κράτησης και οι πτήσεις για εργασία μπορούν να αποπληρωθούν όταν κερδίζετε τις ανταμοιβές σας για προσωπικά και οικογενειακά ταξίδια. Επικεντρωθείτε στη δαπάνη των πόντων σας μέσω των ίδιων εμπορικών σημάτων για να βεβαιωθείτε ότι η πίστη σας μεγιστοποιείται. Και κάνετε την έρευνά σας για να μάθετε ποιες πιστωτικές κάρτες, μάρκες και προγράμματα αφοσίωσης έχουν τις καλύτερες προσφορές όταν πρόκειται για ανταμοιβές ταξιδιού. Ακόμα και αν ταξιδεύετε σπάνια για δουλειά, μόνο ένα ή δύο επαγγελματικά ταξίδια ετησίως μπορούν να προστεθούν σε ένα αεροπορικό εισιτήριο με μειωμένο εισιτήριο ή σε μια ελεύθερη διαμονή σε ξενοδοχείο εάν παίζετε τις κάρτες ανταμοιβής σας σωστά. Τώρα, ποιος είναι έτοιμος να φτάσει να δουλέψει για να κερδίσει ανταμοιβές;