Τα χρώματα του Αγίου Βαλεντίνου και οι παραδοσιακές τους σημασίες

Γνωρίστε τι συμβολίζουν τα τριαντάφυλλα πριν στείλετε ένα μπουκέτο.

Ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα είναι το παραδοσιακό δώρο που δίνουν οι ρομαντικοί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και συχνά συνοδεύεται από ένα τυλιγμένο δώρο. Αλλά ξέρατε ότι τα χρώματα τριαντάφυλλων του Αγίου Βαλεντίνου έχουν όλα ένα παραδοσιακό νόημα που συμβολίζει τα συναισθήματα του δωρητή απέναντι στον παραλήπτη; Έτσι πριν αγοράσετε και δώσετε τριαντάφυλλα, ξέρετε τι μήνυμα θα στείλετε.

Το χρώμα ενός τριαντάφυλλου μπορεί να έχει πολύ διαφορετική σημασία από αυτό που σκοπεύετε.

Είτε στέλνετε ένα μόνο τριαντάφυλλο ή βραχίονες από το αρωματικό λουλούδι, υπάρχει ένα έμφυτο μήνυμα στον συμβολισμό. Για να βεβαιωθείτε ότι η αγάπη σας καταλαβαίνει τι συγκεκριμένα τριαντάφυλλα που δίνετε σημαίνει, ελέγξτε αυτόν τον οδηγό σε τριαντάφυλλα χρώματα και τις έννοιές τους:

Κόκκινα τριαντάφυλλα
Τα κόκκινα τριαντάφυλλα διακηρύσσουν "Σ 'αγαπώ". Είναι το απόλυτο σύμβολο της ρομαντικής αγάπης και του διαρκούς πάθους. Ανθοπωλείο δεν μπορεί να συμβαδίσει με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ζήτηση για κόκκινα τριαντάφυλλα, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα ακριβά τον Φεβρουάριο Αν αυτό είναι το μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε, κανένα άλλο χρώμα τριαντάφυλλου δεν θα κάνει. Έτσι, αν το κόστος είναι ένας παράγοντας, είναι καλύτερο να στείλετε λιγότερα στελέχη παρά να αντικαταστήσετε ένα διαφορετικό χρώμα. Αγορά κόκκινα τριαντάφυλλα σε απευθείας σύνδεση .

Τριαντάφυλλα
Τα κίτρινα τριαντάφυλλα δείχνουν τη φιλία και την ελευθερία - γι 'αυτό μην τα στείλετε αν οι προθέσεις σας είναι ρομαντικές και μακροχρόνιες στη φύση. θα μπορούσατε πραγματικά να προσβάλλετε τον παραλήπτη! Τα κίτρινα τριαντάφυλλα είναι επίσης κατάλληλα για την αποστολή συγχαρητηρίων σε νεόνυμφους, αποφοίτους, Texans και νέες μητέρες.

Ανοιχτό ροζ τριαντάφυλλα
Τα ανοιχτά ροζ τριαντάφυλλα υπογραμμίζουν τη χάρη, την ευγένεια και την ευγνωμοσύνη. Ενώ μπορεί να φαίνονται νεανικό και λεπτό, είναι τόσο ανθεκτικό όσο οποιοδήποτε άλλο τριαντάφυλλο.

Ανοιχτό ροζ τριαντάφυλλα
Μια χαρά να βλέπεις, τα ανοιχτά ροζ τριαντάφυλλα εκφράζουν τη διασκέδαση και την ευτυχία. Επίσης τιμούν και τιμούν τους ανθρώπους που αντιμετώπισαν καρκίνο του μαστού.

Βαθιά ροζ τριαντάφυλλα
Τα βαθιά ροζ τριαντάφυλλα λένε "ευχαριστώ". Έχουν επίσης συσχετιστεί με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Μωβ τριαντάφυλλα
Τα τριαντάφυλλα που είναι λιλά ή μωβ δείχνουν ότι ο παθιασμένος αποστολέας έχει ερωτευτεί εκ πρώτης όψεως με τον παραλήπτη και είναι μαγεμένος.

Λευκά Τριαντάφυλλα
Τα καθαρά λευκά τριαντάφυλλα συμβολίζουν την αλήθεια και την αθωότητα. Στέλνουν επίσης και άλλα μηνύματα: "Σας λείπεις" και "Είσαι ουράνια".

Ροδάκινα ροδάκινων
Τα τριαντάφυλλα ροδακινιάς μιλούν για εκτίμηση και ευγνωμοσύνη.

Κοράλι Τριαντάφυλλα
Κοράλι τριαντάφυλλα εκφράζουν ένα πράγμα με το παθιασμένο χρώμα τους: Desire.

Orange Roses
Τα πορτοκαλιά τριαντάφυλλα επικοινωνούν με τον ενθουσιασμό και την επιθυμία από την πλευρά του αποστολέα.

Καλειδοσκοπικά Τριαντάφυλλα
Τα ψεύτικα βαμμένα χρώματα μιας τέτοιας ανθοδέσμης συναντώνται περισσότερο σαν μια προσβολή ή αστείο παρά μια έκφραση αγάπης. Μην αγοράζετε τα Καλειδοσκοπικά Τριαντάφυλλα αν δεν είστε θετικοί και ο παραλήπτης θα εκτιμήσει τη χειρονομία.

Dead Roses
Ανεξάρτητα από το αρχικό χρώμα, τα νεκρά τριαντάφυλλα λένε "Είναι πάνω" δυνατά και καθαρά. Επομένως, μην αφήνετε μια φορά-όμορφα τριαντάφυλλα που στεγνώνουν και να μετατρέψει μια άβολη σκιά ραβδί γύρω πάρα πολύ καιρό.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΡΟΖ
Βάλτε μαζί δύο ή περισσότερα χρώματα τριαντάφυλλων και δημιουργείται ένα νέο τριαντάφυλλο:

Λευκά Τριαντάφυλλα + Τριαντάφυλλα
Ένα σύμβολο της αρμονίας.

Κόκκινα Τριαντάφυλλα + Τριαντάφυλλα
Ένα μήνυμα ευτυχίας και εορτασμού.

Κόκκινα τριαντάφυλλα + λευκά τριαντάφυλλα
Μια ένδειξη δεσμού και αρμονίας.

ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΟΖ
Ενώ τα τριαντάφυλλα παρουσιάζονται παραδοσιακά σε μορφή ανθοδέσμης, αυτά είναι επίσης αποδεκτά:

Μονό κόκκινο τριαντάφυλλο
"Σ 'αγαπώ" (αλλά δεν πρόκειται να πάω έσπασε λέγοντάς σας).

Ενιαία Rose οποιοδήποτε χρώμα
"Σας ευχαριστώ" (και δεν θα πάω ακόμα να σπάσει λέγοντας έτσι).

Δύο Τριαντάφυλλα
Μια δέσμευση ή ο γάμος είναι επικείμενη.

ΜΟΝΟ ΡΟΖ
Δεν μπορώ να αντέξω μια ανθοδέσμη; Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο με ένα μακρύ βλαστό μπορεί να είναι εξίσου ρομαντικό, ειδικά αν συνοδεύεται από μια ερωτική επιστολή ή ένα βιβλίο ποιημάτων αγάπης που παρουσιάζετε αυτοπροσώπως.