Ιδέες για τον εορτασμό της επετείου του Ιουλίου

Γιορτάστε την επέτειο Ιουλίου σας με ένα δώρο ταξιδιού

Είναι ο Ιούλιος όταν γιορτάζετε την επέτειό σας; Ενώ είναι σκόπιμο να ανταλλάσσονται κάρτες και δώρα, πολλά ζευγάρια που παντρεύονται το καλοκαίρι θεωρούν το μεγαλύτερο δώρο που μπορούν να δώσουν και να γίνουν διακοπές. Παρακάτω βρείτε ιδέες για τον προγραμματισμό και την κράτηση μιας απόδρου για την επέτειο του Ιουλίου, που και εσείς θα αγαπήσετε.

Hot Times τον Ιούλιο

Όταν το καλοκαίρι είναι ατμόσφαιρα, τα καλύτερα μέρη για να πάτε είναι εκείνα που μπορείτε να δροσιστείτε. Έτσι, οι επιλογές είναι παραλίες, βουνά ή κλιματιζόμενες φωλιές αγάπης που μόνο θα πρέπει να φύγετε για τροφή μια φορά σε μια στιγμή.

Μια Πατριωτική Επέτειος του Ιουλίου

Ο Ιούλιος δεν σηματοδοτεί μόνο την επέτειό σας. είναι η επέτειος της ίδρυσης των ΗΠΑ. Σε όλη τη χώρα, οι πόλεις φιλοξενούν τις τελετές του τέταρτου Ιουλίου. Είτε θέλετε να γιορτάσετε στη Νέα Υόρκη, όπου η Macy πραγματοποιεί κάθε χρόνο μια θεαματική έκθεση πυροτεχνημάτων. στην Ουάσιγκτον, DC; ή σε παραλιακές πόλεις σε όλη τη χώρα, θα γίνουν πάρτι και συναυλίες, παγωτά και διασκέδαση στις διακοπές.

Ομαλή Ιστιοπλοΐα τον Ιούλιο

Ιούλιο - ολόκληρο το καλοκαίρι, στην πραγματικότητα - είναι ο πρώτος χρόνος για την κρουαζιέρα . Είναι όταν τα ζευγάρια έχουν την ευρύτερη επιλογή των διαδρομών. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τα νησιά της Καραϊβικής και να απολαύσετε το χρόνο σας με τις ηλιόλουστες παραλίες, επισκεφθείτε τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης , ή ακόμα και πλεύσετε σε ακόμα πιο εξωτικά λιμάνια, έχετε μια μεγάλη ποικιλία από κρουαζιέρες και διαδρομές για να διαλέξετε.

Εκτός από τη διασκέδαση και το ρομαντισμό της κρουαζιέρας, μπορείτε επίσης να γιορτάσετε την επέτειο του Ιουλίου σας επί του σκάφους οργανώνοντας ειδικές προνόμια ή ακόμα και μια τελετή ανανέωσης όρκου στην ανοικτή θάλασσα.

Υπόδειξη: Πείτε στο εστιατόριο maitre'd την ακριβή ημερομηνία της επετείου σας, και μπορεί να σας εκπλήξει με κάτι ιδιαίτερο στο δείπνο.

Ο γείτονάς μας στο Βορρά

Ο Δυτικός Καναδάς είναι το πιο ελκυστικό το καλοκαίρι. Η Βικτώρια , η πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολούμπια, μπορεί να υπερηφανεύεται για το καλύτερο εύκρατο κλίμα στη χώρα. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στο νερό, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από την αυτοκράτειρα Fairmont καθώς υποκύπτετε στο ακαταμάχητο απογευματινό τσάι.

Σε όλο το νερό, το Βανκούβερ μοιάζει περισσότερο με μια μεγάλη πόλη, με αξιοθέατα που θα προσελκύσουν ζευγάρια που αγαπούν την ύπαιθρο. Είναι επίσης ένας παράδεισος τροφίμων, ιδιαίτερα το νησί Granville.

Θέλετε να δείτε το χιόνι; Στη συνέχεια, συμπεριλάβετε μια βόλτα με τρένο στη Via Rail. Αναχωρώντας από το Βανκούβερ, το τραίνο φεύγει ανατολικά, προσφέροντας υπέροχη θέα στους καναδικούς βράχους. Εάν δεν έχετε χρόνο να οδηγήσετε μέχρι το Τορόντο, βγείτε στο Jasper. Απολαύστε το εθνικό πάρκο και κουκουβάγια το εαυτό σας στο αυτόνομο εξοχικό ταξίδι στο Fairmont Jasper Park Lodge.

ΗΠΑ Προορισμός επιλέξτε τον Ιούλιο: Πόρτλαντ, Μέιν

Το καλοκαίρι είναι σύντομο και γλυκό στο Μέιν, γι 'αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο. Ο αστακός περιστρέφεται στο Πόρτλαντ με το περιεχόμενο της καρδιάς σας, κολυμπά, πεζοπορεί και ακόμη και απολαύστε την παραλία.

Εξωτική επιλογή προορισμού τον Ιούλιο: Φίτζι

Ο Ιούλιος είναι ο βέλτιστος χρόνος για να επισκεφθείτε τα Φίτζι για την επέτειό σας. Αν και η θερμοκρασία είναι πάντα γύρω στις 80 μοίρες, ο Ιούλιος είναι μια πιο δροσερή και ξηρότερη εποχή του χρόνου, με χαμηλότερη υγρασία. Πανέμορφες, κρυμμένες φυσικές παραλίες και νερό, και ένα εξαιρετικό μέρος για δύτες και αναπνευστήρες.

Και τώρα για κάπου εντελώς διαφορετικό ...

Ο καλοκαιρινός καιρός στη Νορβηγία είναι ευτυχισμένος: Ήρεμος και ηλιόλουστος, με μακριές νύχτες και άφθονο να καταλαμβάνει τις μέρες σας.

Ξεκινήστε στην πρωτεύουσα, το Όσλο , μια πόλη στο νερό που είναι μια από τις πιο όμορφες του κόσμου. Υπάρχει δημόσια τέχνη παντού, μυριάδες εστιατόρια που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, κάποια υπέροχη αρχιτεκτονική και όμορφους ανθρώπους που είναι υπερήφανοι που δείχνουν τη χώρα τους.

Φυσικά, θα θελήσετε να δείτε τα φιόρδ, τις παρθένες υδάτινες οδούς που περιβάλλουν τους πανύψηλους βράχους. Ο καλύτερος τρόπος να τα γνωρίσετε είναι με πλοίο, το οποίο καλεί σε γοητευτικά μικρά χωριά που φαίνονται ανέγγιχτα από το χρόνο.

Θυμήσου

Σχολείο έξω τον Ιούλιο, και οι οικογένειες είναι διακοπές. Αν η ιδέα σας για μια ρομαντική επέτειο δεν περιλαμβάνει παιδιά, θα είστε πιο ευτυχισμένοι σε ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες και σε θέρετρα χαρτοπαικτικών λεσχών .

Τιμή μια απόδραση επετείου Ιουλίου