Ο καλός καιρός για διακοπές

Αποφύγετε τις καταστροφές και ταξιδεύετε στο καλύτερο κλίμα

Είναι ένας εφιάλτης για το μήνα του μέλιτος: Σχεδιάσατε τον μήνα του μέλιτος ή τις ρομαντικές διακοπές σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια - τι θα κάνετε καθημερινά, όπου θα φάτε, ακόμα και αυτό που θα φορέσετε. Τότε φτάνετε - και ο καιρός είναι άθλιας. Πολύ ζεστό και υγρό. Ατρόμητος βροχερός.

Ακόμη χειρότερα, μπορείτε να πιάσετε έναν τυφώνα ή έναν ανεμοστρόβιλο. Είναι ένας τύπος ή απλά ένας κακός σχεδιασμός; Οποιοσδήποτε τρόπος το βλέπετε, ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι ακόμη και νεόνυμφους μπορούν να πάρουν πυρετό στην καμπίνα ....

Αλλά περίμενε! Υπάρχει βοήθεια. Αν αρχίσετε τώρα να δίνετε προσοχή στον καιρό, έχετε πολλές πιθανότητες να αποφύγετε ένα ξέπλυμα για μήνα του μέλιτος. Μάθετε πού είναι πιθανόν ο καιρός να είναι καλός όταν ταξιδεύετε και σχεδιάστε ανάλογα τον προορισμό σας για μήνα του μέλιτος.

Καιρός στην Καραϊβική

Δεδομένου ότι πολλοί νεόνυμφοι επιλέγουν διακοπές στην παραλία, ας αρχίσουμε πρώτα να δούμε ένα καιρό στην Καραϊβική . Σύμφωνα με έναν εκδότη ταξιδιωτικών περιοδικών,

Ο μετεωρολόγος Dr. Jeff Masters, πρώην κυνηγός τυφώνα, ο οποίος τώρα βρίσκεται στο Weather Underground, λέει ότι ζευγάρια που σχεδιάζουν ένα γαμήλιο ταξίδι τον Αύγουστο στην Καραϊβική είναι

Λοιπόν, ίσως. Ως κάποιος που έχει προσωπικά γυρίσει γύρω σε ένα νυφικό σε θερμότητα 101 βαθμών και που έχει σταθεί αστράγαλο σε τροπικό νερό και παρακολουθούσε τη βροχή να ρίχνει τις αποσκευές του μέσα από ένα αεροδρόμιο της Καραϊβικής, λέω:

Να μην υπάρχουν πιθανότητες

Η επίσημη περίοδος των τυφώνων της Καραϊβικής εκτείνεται από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία δραστηριότητα πριν, τότε οι προβλέψεις των τυφώνων επαναλαμβάνονται την 1η Ιουνίου. Ελάτε 5-6 Ιουνίου, αρχίζουν να εμφανίζονται οι προβλέψεις για την εποχική τροπική δραστηριότητα στη λεκάνη του Ατλαντικού. Αν απλά δεν μπορείτε να περιμένετε, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Hurricane Tracker του Weather Underground για να ερευνήσετε την τρέχουσα δραστηριότητα.

Παρακολουθήστε τους ιστοτόπους

Ο ιστότοπος Weather Channel παρέχει τρέχουσες αναγνώσεις καιρού για πόλεις των Η.Π.Α. καθώς και διεθνείς προορισμούς. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες για τα αεροδρόμια και τις πτήσεις.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα καιρού χρησιμοποιώντας ένα iPhone. Απλά επιλέξτε τις εγχώριες και διεθνείς πόλεις που θέλετε να παρακολουθήσετε και μπορείτε να έχετε καθημερινές πληροφορίες για τον καιρό.

Θέλετε να δείτε τα δολάρια σας φόρου στη δουλειά; Επισκεφθείτε την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Είναι η επίσημη λέξη για τον καιρό. Είναι επίσης η πηγή μεγάλου μεγέθους που παρέχει σχεδόν κάθε προγνωστή τηλεόραση στην Αμερική που στέκεται μπροστά σε ένα χάρτη που φέρει ένα φθηνό κοστούμι ή πολύ σφιχτό φόρεμα, κακά μαλλιά και χαμογελαστό χαμόγελο με την καθημερινή αναφορά. * Ο τόπος έχει πολλά δεδομένα και συνδέσμους. δεν είναι όλα φρέσκα.

* Υπάρχει μία εξαίρεση από τον κανόνα: Η άσχημη Lonnie Quinn.

Επίσης δείτε> Cool Places to Beat το Καλοκαίρι Θερμότητας