Ιδέες επετείου Απριλίου

Πού να γιορτάσει το ρομαντισμό για την επέτειο του Απριλίου

Το ταξίδι του Απριλίου έχει δύο μισά: Μέχρι τα μέσα του μήνα, τα ζευγάρια που αναζητούν ένα ρομαντικό μέρος για να γιορτάσουν μια επέτειο πρέπει να προσέχουν να αποφύγουν τις θέσεις που ξεπερνούν τους εαυτούς τους . Η πλειοψηφία επιστρέφει στο σχολείο μέχρι τις 15 Απριλίου. Αυτό συμβαίνει επίσης όταν τα ποσοστά μειώνονται στην Καραϊβική, καθιστώντας τις αποδράσεις των νησιών ιδιαίτερα ελκυστικές (ιδιαίτερα από τότε που η εποχή των τυφώνων παραμένει ακόμα μήνες).

Επικεφαλής για τη Χαβάη

Η βροχερή περίοδος είναι κανονικά πάνω από τον Απρίλιο, αποδίδοντας πανέμορφο καιρό στη Χαβάη .

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο για το 50ο κράτος είναι ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα από ό, τι στους περισσότερους τροπικούς προορισμούς. Και πρέπει να προγραμματίσετε να γνωρίσετε περισσότερα από ένα από τα νησιά για την επέτειό σας, ίσως ακόμη και σε κρουαζιέρα.

Κάντε το δρόμο σας προς τη Μεσόγειο

Ελάτε τον Απρίλιο, ο καιρός στις χώρες της Μεσογείου είναι συνήθως υπέροχος. Αυτές είναι απίστευτα ρομαντικές χώρες στις οποίες μπορείτε να γευτείτε την επέτειό σας, απολαμβάνοντας εξαιρετικά μεσογειακά φαγητά και κρασί.

Ρομαντικό επέτειο Απριλίου με την οικογένεια

Έχετε παιδιά; Μην αφήνετε να σας σταματήσουμε να γιορτάζετε την επέτειο του Απριλίου σας, ακόμα κι αν πρέπει να τους μεταφέρετε. Ο Απρίλιος είναι ακόμα μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε τη Φλόριντα και μπορείτε επίσης να καταπιαστείτε με εμπιστοσύνη σε όλες τις παροχές της Καραϊβικής, που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σαν αξιότιμους καλεσμένους και δίνουν μόνο στους γονείς χρόνο.