Δώρα επετείου - Δώρα για την 16η - 17η - 18η - 19η επέτειο

Για κάθε επέτειο του γάμου, υπάρχει ένα ιδανικό δώρο.

Όταν φτάσετε στα χρόνια "έφηβος" στο γάμο σας - στις 16, 17, 18 και 19 επέτειες του γάμου, είναι εξίσου σημαντικό να τις γιορτάσετε ως προηγούμενες. Ωστόσο, επειδή κανένα από αυτά τα χρόνια δεν τελειώνει σε πέντε ή μηδέν, μπορεί να θεωρηθεί από τους ξένους ως δευτερεύουσες περιπτώσεις. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι δεν συμβαίνει. Κάθε ένα από αυτά τα χρόνια επέτειο είναι ένας δείκτης ζωής και ευλογημένο δώρο της ενότητας που αξίζει τον εορτασμό.

Είτε μεγαλώνετε τα παιδιά, εργάζεστε στην καριέρα σας, σχεδιάζετε (ή ανησυχείτε) για το μέλλον είτε για όλα ή για ορισμένα από τα παραπάνω, το 16ο, 17ο, 18ο και 19ο έτος ενός γάμου μπορεί να δοκιμάσει αυτά λόγω των ζωτικών πιέσεων . Ο γάμος δεν είναι εύκολος, και υπάρχουν φορές που μπορεί να αναρωτηθείτε εάν κάνατε τη σωστή απόφαση. Αυτό κάνει το ετήσιο ορόσημο πολύ σημαντικότερο.

Ακόμη και μια νύχτα έξω και ένα ωραίο δείπνο χωρίς παιδιά γύρω μπορεί να κάνει θαύματα για να αναβιώσει το ρομαντισμό σε μια σχέση. Μέχρι τώρα, γνωρίζετε ο ένας τον άλλον τόσο καλά ότι μπορεί να θέλετε να χτίσετε μερικές εκπλήξεις στην γιορτή για να το κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστό, όπως για παράδειγμα να δώσετε στον σύζυγό σας μια χειρόγραφη ερωτική επιστολή που αντανακλά τον χρόνο σας μαζί. Εάν μένετε στο σπίτι, θα μπορούσε να είναι πολύ διασκεδαστικό να ψήσετε μια τούρτα επετείου μαζί. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει χωρίς να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προγραμματίσετε ένα μελλοντικό ταξίδι, ακόμα κι αν είναι μια τοπική εκδρομή σε ένα οινοποιείο ή ένα ιερό ζώο ή μια μέρα αφιερωμένη στην ποδηλασία ή πεζοπορία γύρω από το ξενοδοχείο.

Σύγχρονες εκδηλώσεις και προορισμούς ανά έτος

Ενώ οποιοδήποτε ζευγάρι που φτάνει την 16η, 17η, 18η ή 19η επέτειο του γάμου του, έχει σίγουρα μια ευκαιρία που αξίζει να γιορτάσει, δεν υπάρχουν παραδοσιακά δώρα που να συνδέονται με αυτά τα χρόνια επέτειο. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να πάτε σύγχρονα, να κάνετε ένα ταξίδι για να γιορτάσετε την επέτειο ή ακόμα και να προγραμματίσετε μια τελετή ανανέωσης όρμων και κόμμα.

ΓΑΜΟΣ ΕΤΗΣΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ 16-19

16ο ΓΕΝΙΚΟ ΓΑΜΟΣ
Μοντέρνο δώρο Επέτειος: Ασημένιο Holloware
Ιδέες δώρων επετείου ταξιδιού: Santa Fe ή Μεξικό

17ο ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΤΗ
Μοντέρνο δώρο επετείου: Έπιπλα
Ιδέες δώρων επετείου ταξιδιού: Βόρεια Καρολίνα

18ο ΓΕΝΙΚΟ ΓΑΜΟΣ
Σύγχρονη δωρεά επετείου: Πορσελάνη
Ιδέες δώρων επετείου ταξιδιού: Δανία ή Κίνα

19ο ΓΕΝΙΚΟ ΓΑΜΟΣ
Μοντέρνο δώρο επετείου: Χάλκινο
Ιδέες δώρων επετείου ταξιδιού: Νότια της Γαλλίας ή της Αφρικής

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΓΑΜΟΣ - ΧΡΟΝΙΑ 1-5

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΓΑΜΟΥ - ΧΡΟΝΙΑ 6-10

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΓΑΜΟΥ - ΧΡΟΝΙΑ 11-15

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ 20-40

Εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αυτό το έτος, ελέγξτε την κατάσταση των αποσκευών που είναι αποθηκευμένες στο ντουλάπι σας ή στο υπόγειο μπροστά από το χρόνο. Εάν δεν έχετε αναβαθμίσει πρόσφατα, ίσως θέλετε να εκσυγχρονιστείτε με μια βαλίτσα κουρέματος (τετράτροχα) ή μια τσάντα κυλινδρίσματος.

Περισσότερα για να γιορτάσουμε

Δημοφιλείς προορισμοί

ΗΠΑ | Η Καραϊβική | Μεξικό | Ευρώπη | Καναδάς | Κόστα Ρίκα | Φίτζι | Νότια Αμερική | Ταϊτή | Ταϊλάνδη | Τουρκία