Γιατί έχετε ένα γαμήλιο ταξίδι μετά το γάμο σας;

Λόγοι για να έχετε ένα μήνα του μέλιτος

Καθώς ο γάμος σας πλησιάζει, μπορείτε να αναρωτηθείτε, γιατί έχετε ένα μήνα του μέλιτος; Τι είναι ένα μήνα του μέλιτος;

Όταν σκέφτεστε, ένας μήνας του μέλιτος είναι ακριβός, σας μεταφέρει μακριά από την "πραγματική" ζωή σας και περιλαμβάνει σχεδιασμό - όταν ήδη αισθάνεστε συγκλονισμένοι από τις λεπτομέρειες του γάμου. Δεν είναι περίεργο που κάποια ζευγάρια αποφασίζουν να μην έχουν ένα μήνα του μέλιτος, ή τουλάχιστον να καθυστερούν τη δική τους.

Ωστόσο, υπάρχουν βάσιμοι και επιτακτικοί λόγοι για να οργανώσετε ένα μήνα του μέλιτος και να το προγραμματίσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον γάμο σας.

Αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους λόγους για να έχετε ένα μήνα του μέλιτος:

Για να χαλαρώσετε . Ακόμη και οι πιο μετριοπαθείς γάμοι μπορεί να είναι αγχωτικοί και κουραστικοί τόσο για τη νύφη όσο και για τον γαμπρό. Και αν είστε σαν τα περισσότερα ζευγάρια, θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τους καλεσμένους σας από ό, τι ο νέος σύζυγός σας στο γάμο σας. Ένας μήνας του μέλιτος είναι η ευκαιρία σας να χαλαρώσετε τελικά μαζί.

Για να γιορτάσουμε . Είσαι παντρεμένος! Επιτέλους! Μετά από όλη την ώρα, σκέφτηκε και μετρητά αφιερωμένο στο μεγάλο πάρτι, δώστε στον εαυτό σας ιδιωτικές στιγμές για να κλωτσήσετε και να γιορτάσετε τη νέα σας θέση ως επίσημο ζευγάρι.

Να ρυθμίσει. Ακόμα κι αν δεν επιλέγετε μια αλλαγή ονόματος , μπορεί ακόμα να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε να βλέπετε τον κόσμο ως ζευγάρι.

Να κάνεις αγάπη . Εντάξει, δεν χρειάζεται να συσκευάσετε μια βαλίτσα για να το κάνετε αυτό. Αλλά σε ένα μήνα του μέλιτος μπορείτε να κάνετε αγάπη για ώρες αδιατάρακτες. Κάνοντας αυτό σε ένα πανέμορφο τοπίο μακριά από το σπίτι ενθαρρύνει την οικειότητα, έναν ακρογωνιαίο λίθο ενός ισχυρού γάμου.

Να ανακουφιστείς .

Ένας μήνας του μέλιτος είναι για την εμπειρία της ευδαιμονίας. Είστε fan spa, ή θέλετε να δοκιμάσετε μια θεραπεία για πρώτη φορά; Είτε έτσι είτε αλλιώς, σκεφτείτε να πάρετε μασάζ δίπλα-δίπλα (αν το μήνα του μέλιτος σας στις τροπικές περιοχές, μπορείτε να ζητήσετε μασάζ σε σκιερό, ιδιωτικό εξωτερικό χώρο). Και αν νιώσετε ενθουσιασμένοι από όλες αυτές τις επαγγελματικές επαφές, καλά, είναι το μήνα του μέλιτος σας και το δωμάτιό σας είναι κοντά.

Μετά από τέτοια ευχαρίστηση, είναι πιθανό να επιστρέψετε στο σπίτι χαλαρή και λαμπερή.

Για να εξερευνήσετε . Ένας μήνας του μέλιτος στέλνει ζευγάρι έξω στον κόσμο μαζί, και είναι μια από τις χαρές της ζωής να βιώσουν νέα μέρη μαζί. Αν προτιμάτε να εξερευνήσετε μόνοι σας, με έναν χάρτη ή έναν οδηγό, να κάνετε μια περιήγηση ή ακόμα και να μισθώσετε έναν ιδιωτικό οδηγό, θα αποκομίσετε περισσότερα χρήματα από έναν προορισμό κάνοντας κάποια έρευνα προορισμού ειδικά πριν πάτε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι να μην χάσετε.

Να δοκιμάσω. Ακόμα και αν περάσετε τις νύχτες του μήνα του μέλιτος σε ένα Airbnb, ψωνίστε για τα τρόφιμα και μαγειρέψτε στις διακοπές σας, στοχεύστε να επωφεληθείτε από μερικούς από τους γαστρονομικούς θησαυρούς γύρω σας. Από τις αγορές των αγροτών έως τα εθνοτικά εστιατόρια σε εστιατόρια λευκού-λινά-τραπεζομάντιλα, απολαύστε τις αισθησιακές λιχουδιές με νέες γεύσεις και πιάτα.

Για να κοιμηθείτε σε ένα νέο κρεβάτι . Είτε έχετε παγιδεύσει στο παρελθόν zzzs σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, έναν κοιτώνα, στο κρεβάτι που μεγαλώσατε στον ύπνο στη μέση και στο μπαμπά, ή σε ένα τόσο στρώμα σε ένα μέρος που μοιράζεστε, πολυτελή σε μια επιχείρηση (αλλά όχι πάρα πολύ σφιχτό) στρώμα όπου μπορείτε να περάσετε το μήνα του μέλιτος. Αν είναι ένα καλό ξενοδοχείο, μπορεί να έχει (και να πουλήσει) το δικό του εμπορικό σήμα του στρώματος, όπως το Heavenly Bed που βρίσκεται στα ξενοδοχεία Westin. Ίσως αυτό να σας πείσει ότι χρειάζεστε ένα μεγάλο κρεβάτι για να ξεκινήσετε τη παντρεμένη ζωή μετά το μήνα του μέλιτος.

Και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μην γράφετε σε φύλλα (το υψηλό ποσοστό νημάτων είναι το πιο μαλακό) και απολαύστε ένα ζευγάρι κάτω μαξιλάρια.

Να προγραμματίσετε το μέλλον . Ένας μήνας του μέλιτος δίνει ένα ζευγάρι ήσυχο χρόνο για να φανταστεί το μέλλον τους. Θέλεις παιδιά ή είσαι πλήρης που είσαι δυο; Τι είδους οικογένεια οραματίζετε; Πού θέλετε να είστε σε πέντε χρόνια; Δέκα? Είκοσι? Περισσότερο από γλυκά νούμερα ψιθυρίζονται σε μακριές βόλτες για μήνα του μέλιτος στην παραλία και κατά τη διάρκεια των δειγμάτων των κεριών.

Συμβουλές σχεδιασμού μήνα του μέλιτος