Όνομα Αλλαγή πληροφοριών

Μέρος 1: Πότε και πώς να κάνετε μια αλλαγή ονόματος μετά το γάμο

Πριν από το γάμο είναι συνηθισμένο ένα ζευγάρι να συζητήσει την αλλαγή ενός επώνυμου και είναι συνήθως η νύφη που κάνει το όνομα να αλλάζει εντοπίζοντας, οργανώνοντας και υποβάλλοντας τις πληροφορίες και τα έγγραφα που χρειάζονται για να καταστήσει το νέο όνομα νόμιμα αναγνωρισμένο.

Είτε βλέπετε μια αλλαγή ονόματος ως παράδοση που θυμίζει πατριαρχικές ημέρες όταν μια γυναίκα έγινε ιδιοκτησία του συζύγου της, μια ευκολία για όταν έρχονται τα παιδιά, μια αγάπη χειρονομία, ένας εύκολος τρόπος για να χάσει ένα ανεπιθύμητο ή άχρηστο οικογενειακό όνομα, ή μια παρωχημένη σύμβαση θα έχει με βάση αυτό που εσείς και ο / η σύζυγός σας αποφασίζετε να κάνετε.

Επιλογές για αλλαγή ονόματος μετά το γάμο

Ορισμένες γυναίκες λαμβάνουν απλώς το επώνυμο του συζύγου τους και παραιτούνται από αυτό που γεννήθηκαν. Άλλοι που αλλάζουν νόμιμα το όνομά τους θα μετατρέψουν το πατρικό τους όνομα στο μεσαίο τους όνομα και θα πάρουν το επώνυμο του συζύγου τους.

Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν τα δύο ονόματα με ένα παύλα ή ένα κενό μεταξύ τους. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ο γαμπρός παίρνει το επώνυμο της νύφης.

Στη συνέχεια, υπάρχουν ζευγάρια που δημιουργούν ένα εντελώς νέο επίθετο. Κατώτατη γραμμή: Όσο η νόμιμη αλλαγή ονόματος δεν συνεπάγεται προσπάθεια εξαπάτησης, μπορείτε πραγματικά να επιλέξετε να ονομάσετε ο, τιδήποτε θέλετε.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για μια αλλαγή ονόματος;

Περιμένετε μέχρι μετά το μήνα του μέλιτος να αλλάξετε ένα όνομα. Εδώ γιατί: Θα χρειαστείτε ένα αντίγραφο της άδειας γάμου σας ως απόδειξη για μια νόμιμη αλλαγή ονόματος - και τα περισσότερα ζευγάρια δεν λαμβάνουν αυτό το έγγραφο μέχρι λίγο πριν από το γάμο. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτό δεν θα επιτρέψει αρκετό χρόνο για να αλλάξετε ένα όνομα σε ένα διαβατήριο και άλλα βασικά ταξιδιωτικά στοιχεία.

Επιπλέον, μια αλλαγή ονόματος σε ένα αεροπορικό εισιτήριο μπορεί να επιβαρύνει. Χωρίς ένα σταθερό όνομα σε όλα αυτά τα έγγραφα, ο κομιστής θα μπορούσε να κρατηθεί απρόσκοπτα.

Ακόμα και χωρίς αλλαγή επίσημης επωνυμίας, μην διστάσετε να υπογράψετε τον κατάλογο ξενοδοχείων του μέλιτος ως "Mr. and Mrs." με μια μεγάλη άνθιση.

Αν αλλάξω τα αρχεία μου, είναι το ίδιο με το νόμιμο αλλάζω το όνομά μου;

Οχι.

Για να αλλάξετε νομικά το όνομά σας, πρέπει να ενημερώσετε τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες. Σε ορισμένα κράτη πρέπει να υποβληθεί αίτηση για αλλαγή ονόματος με το ανώτατο δικαστήριο του νομού ή του κράτους, μπορεί να πρέπει να προσκομιστεί πιστοποιητικό γέννησης μαζί με το πιστοποιητικό γάμου και τέλος που καταβάλλεται. Εάν το δικαστήριο ικανοποιηθεί με την αναφορά, θα εκδώσει εντολή που θα επιτρέψει στον αναφέροντα να αναλάβει το νέο όνομα. Εάν δεν έχει εγκριθεί, ίσως χρειαστεί να δώσετε πρόσθετες πληροφορίες. Αν έχετε ερωτήσεις, συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο.

Ποια αρχεία θα πρέπει να αλλάξω;

Ξεκινήστε με την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης και την άδεια οδήγησης. Μόλις αλλάξουν αυτά, θα είναι χρήσιμα ως αναγνώριση για να αλλάξετε το όνομά σας σε άλλα σημαντικά έγγραφα. Κάντε κλικ για μια πλήρη λίστα ελέγχου όλων των εγγράφων που θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν την αλλαγή ονόματος.

Θα διαπιστώσετε ότι σχεδόν κάθε αρχείο μπορεί να αλλάξει μέσω ταχυδρομείου. Μερικά είναι τόσο απλά όσο μια τηλεφωνική κλήση. Πριν ξεκινήσετε, δεσμεύστε να φυλάσσετε πλήρη αρχεία για το ποια έχετε έρθει σε επαφή και για το τηλέφωνο, τη διεύθυνση και τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη ή η σύγχυση αργότερα. Επίσης, έχετε πολλά επιπλέον αντίγραφα της άδειας γάμου σας έτοιμο για αποστολή. Για να βρίσκεστε στην ασφαλή πλευρά, στείλτε όλες τις ειδοποιήσεις αλλαγής ονόματος μέσω της καταχωρημένης αλληλογραφίας, της αίτησης επιστροφής που ζητήσατε.

Ποια είναι η συμφωνία με αυτά τα σε απευθείας σύνδεση πακέτα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν μια αλλαγή ονόματος;

Ορισμένες ιστοσελίδες προσφέρουν πακέτα αλλαγής επίσημων ονομάτων, ειδικά για κρατικά και επίσημα ονόματα, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε online. Αυτά τα πακέτα πακέτων κενών αντιγράφων των δωρεάν εγγράφων πρέπει να υποβληθούν στο Δικαστήριο για να υποβάλουν αίτηση για αλλαγή ονόματος. Πληρώνετε εκ των προτέρων, στη συνέχεια, κατεβάζετε τις πληροφορίες και τις φόρμες σε μορφή PDF ή λαμβάνετε το κιτ ταχυδρομικά.

Βασικά, ένας αγοραστής πληρώνει για την ευκολία να πάρει τα απαραίτητα νομικά έγγραφα αμέσως αντί να χρειάζεται να ξοδεψει το χρόνο να τα συγκεντρώσει. Ορισμένα πακέτα περιέχουν επίσης φόρμες αλλαγής προσωπικών αρχείων, οδηγίες και μια λίστα ελέγχου για να βοηθήσουν μια νέα νύφη να αλλάξει από το πατρικό της όνομα σε ένα παντρεμένο όνομα.

Λίστα αλλαγής ελευθερίας ονόματος

Αν σκοπεύετε να αλλάξετε νόμιμα το όνομά σας μετά το μήνα του μέλιτος, χρησιμοποιήστε αυτήν την ελεύθερη λίστα ελέγχου για να θυμηθείτε να αλλάξετε το όνομά σας στις ακόλουθες εγγραφές:

Αρχισε με...

Συνεχίζω με...

Αμερικανική Υπηρεσία Διαβατηρίων

Επικοινωνήστε επίσης με την αλλαγή ονόματος σας ...